Ik probeer al meer dan een maand contact op te nemen per mail, aangezien op de website vermeld staat dat ze uitsluitend per mail bereikbaar zijn. Na 4 mailtjes geen enkele keer gehoor gekregen!! Mijn... Näytä lisää
Probeer al meerdere malen contact te leggen maar kom nergens door heen, geen reacties op mail en telefoon nummer niet beschikbaar. Wacht al n tijd op mijn extensions baal er enorm van. Had veel goeie... Näytä lisää
Super goede kwaliteit hair extensions en top service! Wij bestellen hier altijd en zijn ontzettend tevreden. Wat fijn is dat je in alle richtingen geholpen word, zoals ideeën over marketing, hulp op m... Näytä lisää
Met vragen kan je via Whatsapp snel bij haar terecht en reageert ze vrijwel gelijk. Wegens de feestdagen duurde het met de pakketdienst wat langer en wilde weten of ze me wat meer kon vertellen over d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Groothandel in Hairextensions
Egersundweg 11a, 9723JM, Groningen, Hollanti
- info@beautybyechika.nl
- www.beautybyechika.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika
Ik heb een boek besteld die pas uit…
Ik heb een boek besteld die pas uit komt na de zomer. Dus ik ben benieuwd.
Het haar is van top kwaliteit
Het haar is van top kwaliteit. Ben enorm tevreden. Bedankt!

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika
Een Flip in besteld bij dit bedrijf…
Een Flip in besteld bij dit bedrijf voor de eerste keer na vele keren een Flip in te bestelt te hebben de kwaliteit voelt erg goed aan, Hoelang deze mee gaat kan ik nog niet over oordelen. Het enige waarom het geen 5 sterren zijn maar 4 is omdat de Flip in aan de onderkant toch erg dun is. Ik heb zelf niet zo een dik haar gelukkig. Voor de volume is het prima te doen maar voor een haar verlenging zal ik hem niet aanraden dit is puur en alleen voor de dikte. Verder zeer te vrede over de kwaliteit en levering!

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika
Zojuist mijn haar mogen ontvangen!!
Zojuist mijn haar mogen ontvangen.
Nano wave.
Naar vele soorten haar te hebben geprobeerd, zijn dit de dunste banen van alles wat ik heb geprobeerd.
Dan je kleur nog, super goed/snel en vriendelijk over de epp geholpen.
Van de week gaat het erin, ben nu al enthousiast!
Ga zo door jullie

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika
Echika is echt een topper
Echika is echt een topper! Ze heeft altijd duidelijke antwoorden en is erg behulpzaam! Zeker aan te raden om bij haar te bestellen!
Netjes verpakt en op tijd geleverd
Netjes verpakt en op tijd geleverd, de “haar” elastiek is van een mooie kwaliteit ik ben er blij mee

Persoonlijk en meedenkend
Goed advies, snelle service en ze denken fijn met je mee!
Top producten, zeer tevreden!
De argan olie de vegan body schrub en de charchoal soap bar zijn echt aan te raden! Hele goede producten! Daarnaast ook nog een droog hangzakje voor de vegan producten gekocht past goed en overal aan te hangen (ook in de douche na het douchen). Voor mijn krullen ook nog een satijnen slaapcap gekocht, ook echt een top product. Raad sws echt alles aan wat ik hier boven benoemd heb!
super service en zeer vriendlijk
super service en zeer vriendlijk, zeker een aanrader.

Aanrader!!!!…
Ik werk al een tijd met Beautybyechika en ook met eigen branding. echt meer dan tevreden. Super goed en persoonlijk contact, genoeg voorraad en altijd wel een oplossing voor elke vraag. Ga zo door toppers!
Snelle reactie op de Whatsapp
Snelle reactie op de Whatsapp! Duidelijk en vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika
Goede service en mooi haar!
Top kwaliteit!
Alles wat ze doen, doen ze met passie! Makkelijk te bereiken en top kwaliteit!

Zeker een aanrader!!
De extensions zijn van erg goede kwaliteit!
Erg klantvriendelijk en ze helpt je graag met het kiezen van de juiste extensions.
Zeker een aanrader!

Goede producten, geweldige service
De producten zijn goed, maar de meerwaarde van dit bedrijf zit in de service! Aardige, meedenkende en snelle communicatie via whatsapp, heldere adviezen en suggesties. Geweldig!
Helemaal super!!!
Draag al 5 jaar pruiken... maar nog nooit echt helemaal tevreden geweest. Per toeval kwam ik hier terecht... heb voor mooie prijs een hele mooi pruik gekocht. Super mooi en zacht... hele mooie kwaliteit. Ik haal mijn haarstukken alleen nog maar hier.