Ik ben heel blij met de airstyler! Een goede prijs-kwaliteit verhouding en meerdere opzetstukken die stuk voor stuk doen wat er wordt gezegd, even goed als de bekende (duurdere) variant van een ander... Näytä lisää
Platinastraat 35, 2718SZ, Zoetermeer, Hollanti
- support@sansbeaute.nl
- sansbeaute.nl
On vastannut 52 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Goede klantenservice
Hun mailadres was een beetje lastig te vinden, maar Sansbeauté was daarna één en al medewerking om het probleem op te lossen. Ze mailden bijzonder snel terug en kwamen met klantgerichte voorstellen die aansloten bij mijn wensen.
Ik gebruik deze Sansbeauté Sanstraight…
Ik gebruik deze Sansbeauté Sanstraight nu een tijdje en ik ben echt positief verrast. Mijn haar wordt super snel droog én stijl, zonder dat het droog of pluizig aanvoelt.
Ik ga daarom nooit de deur uit met nat haar want het kost me maar 10/15 minuten om het droog te maken.
Het is zeker een aanrader!!
Gewoon een heel fijn scheerapparaat
Gewoon een heel fijn scheerapparaat. en een super klanten service. die je snel en goed helpen. ik zou iedereen Sansbeaute aanbevelen .
4-in-1 Blow Out Fohnborstel
Ik heb de 4-in-1 blow Out Fohnborstel nu enkele maanden in gebruik. Dit is een föhn met meerdere opzetstukken. Zelf gebruik ik met name de krulborstel en stijlborstel. Fijne föhn, ligt soepel in de hand. goede prijskwaliteitverhouding. Toen ik een klein defect had aan mijn föhn heeft Sansbeauté hier klantgericht en adequaat in gehandeld en mij een nieuw onderdeel gestuurd.
Er was een probleem met een artikel en dit hebben ze goed opgelost wat erg prettig is!
Even goed als (duurdere) variant van ander merk!
Ik ben heel blij met de airstyler! Een goede prijs-kwaliteit verhouding en meerdere opzetstukken die stuk voor stuk doen wat er wordt gezegd, even goed als de bekende (duurdere) variant van een ander merk!
Snelle verkoop
Snelle verkoop, goed contact ivm verkeerd geleverd product, netjes afgehandeld met een tegemoet komende oplossing!
Fijne airstyler, blij mee!
Erg tevreden met de Airstyler en de…
Erg tevreden met de Airstyler en de goede en vriendelijke klantenservice! Er wordt snel en duidelijk gereageerd op mails en ze bieden graag hulp aan.
Vanaf 3 april zou er al een pakket…
Vanaf 3 april zou er al een pakket verzonden worden , na heen en weer mailen steeds te horen dat het onderweg is , inmiddels 19 april en nog steeds niks binnen , het andwoord blijf het zelfde je moet even geduld hebben ,, dus slechte service wat mij betreft

Vastaus yritykseltä Sansbeauté®
Goede service en klantvriendelijkheid !
In december een 4 in 1 fohnborstel met diffuser multistyler gekocht met div.opzetstukken. Hartstikke blij mee. Ik heb lang en dik haar maar is met dit apparaat zo droog en pluist niet. Heeft sterke motor en wordt niet heel erg heet. Na aantal maanden gebruik hapert het kliksysteem en zit de grote borstel vast. Kan andere hulpstukken niet meer gebruiken. Contact opgenomen met klantenservice en wordt meteen vervangen zonder extra kosten. Goede service,goed contact met klantenservice.
Zeer goeie tondeuse
Zeer goeie tondeuse, werkt makkelijk,
Goede reactietijd- en inhoud.
Goede reactietijd- en inhoud.
Top klantenservice!
Top klantenservice!
Ze reageren snel na een defect en komen met een oplossing.
Goede klantenservice
Zeer snelle en responsieve klantenservice.
Sansbeaute.nl grosse arnaque
Bonjour, après avoir laissé six messages par mail ma commande faite sur Media Markt pour sansbeauté et toujours sans réponse. Ils font la sourde d’oreille. Attention à cette plate-forme.
Absolutely in love with the WET-TO-DRY…
Absolutely in love with the WET-TO-DRY HAIRDRYER BRUSH.
I even bought a second one for my sister.
It is very easy to use and save me a lot of time everyday !
I totally recommend !!
Zeer goede kwaliteit
De levering was erg snel nadat ik de bestelling had geplaatst. De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik raad Sansbeauté zeker aan!
Ik heb de Sanstraight aangekocht en ben…
Ik heb de Sanstraight aangekocht en ben heel tevreden, het is een heel fijn product!
Helaas ontstond er een defect aan het apparaat maar de klantenservice reageerde heel snel en heeft dit netjes opgelost.
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen . Van een defecte baardtrimmer
Snel reactie binnen een uur . Top service
Rebecca Steekers.
4-in-1 trimmer ervaring
Vorig jaar oktober heb ik de 4-in-1 trimmer gekocht. Het is een fijn apparaat met verschillende opzetstukken.
Helaas deed 't apparaat na 4 maanden niets meer. Contact gezocht met Sansbeauté. Kreeg snel reactie en ik ben goed ter woord gestaan.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.