Beauty by Echika Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Ik probeer al meer dan een maand contact op te nemen per mail, aangezien op de website vermeld staat dat ze uitsluitend per mail bereikbaar zijn. Na 4 mailtjes geen enkele keer gehoor gekregen!! Mijn... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Probeer al meerdere malen contact te leggen maar kom nergens door heen, geen reacties op mail en telefoon nummer niet beschikbaar. Wacht al n tijd op mijn extensions baal er enorm van. Had veel goeie... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super goede kwaliteit hair extensions en top service! Wij bestellen hier altijd en zijn ontzettend tevreden. Wat fijn is dat je in alle richtingen geholpen word, zoals ideeën over marketing, hulp op m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Met vragen kan je via Whatsapp snel bij haar terecht en reageert ze vrijwel gelijk. Wegens de feestdagen duurde het met de pakketdienst wat langer en wilde weten of ze me wat meer kon vertellen over d... Näytä lisää

1. Kampaamotarvikemyymälä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Supersnelle levering

Supersnelle levering , ook al stond er pre-order en levertijd van 1.5 week.
Superzacht haar

26. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Bedankt voor de review <3. Wij streven er altijd naar om pre-orders sneller te leveren dan de aangegeven tijd.

Super mooi haar

Super mooi haar, mooie kleuren en goede kwaliteit. Jammer dat wanneer je voor grote bedragen bestellingen doet je ook nog verzendkosten moet betalen. Klantenservice niet telefonisch te bereiken, maar wel snel op de chat! Goede ervaringen dus!

16. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Hi! Bedankt voor je review :)

We hebben inderdaad geen vrijstelling van verzendkosten, dit omdat we de verzendkosten dan niet hoeven doorberekenen in de product prijzen.
Het telefonische gedeelte hebben we voor gekozen omdat we kampen met enorm werknemers te kort en wij op deze manier iedereen veel sneller kunnen helpen.
Nogmaals bedankt!

Top producten

Top producten. Mijn vriendin gebruikt al maanden lang extensions, tools en shampoos van Echika ze is er erg tevreden mee :)

16. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Volle bos haar

Ik heb van mezelf heel dun en beschadigd haar. Ik heb via de klantenservice contact opgenomen met beauty by Echika, en ik ben super goed geholpen. Mij is aangeraden om de double silk weft exstensions te nemen. Ik ben super tevreden over de exstensions nu heb ik weer een volle bos haar.

2. marraskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

İk heb spijt van mijn aankoop

İk heb spijt van mijn aankoop, heb €426 betaald maar moch niet uitproberen. Daarom al moest ik het niet kopen. Echt spijt van, blijft ook niet in mijn haar enz enz.

14. marraskuuta 2022

Hi.
I.v.m. hygiëne en het feit dat een haarstuk 2e hands is als jij hem uitprobeert, kun je de kleur wel bekijken van de V-parts maar is deze gesealed. Als je de zegel verbreekt dan mag hij niet meer terug. Wij kunnen anders niet checken of hij gedragen is of niet, net zoals met ondergoed. Als je in onze winkel was gekomen, had je onze demo v parts kunnen uitproberen. Als hij niet blijft zitten d.m.v. de clips enkel alleen in je eigen haar, dan bevestig je hem niet op de juiste manier. Je kunt je eigen haar een beetje touperen of volume poeder gebruiken voor extra grip.

Saanut 1/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Hi Anita, ik heb jouw order even bekeken en je heb een set gepre-orderd. Er staat duidelijk aangegeven dat de levertijd dan wat langer is. Je hebt 7 november om 21:10 besteld, wij kunnen lastig binnen 3 werkdagen een pre order leveren als er staat aangegeven dat het ongeveer 1 week is.

Bun van real hair!

Eindelijk een bun gevonden van echt haar.
Super mooi!

4. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Leuk om te horen dat je er blij mee bent!

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig haar en mooie kwaliteit

Prachtig haar en mooie kwaliteit!
Ook wil ik even vermelden dat hun klantendienst echt top is.
snelle reactie op vragen
klantvriendelijkheid 10/10!

20. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Dankjewel voor leuke review!

Team Beauty By Echika.

Snelle verzending en kwaliteit

Snelle verzending super mooie en goede producten! Levering van het haar duurde wel langer maar dat kwam omdat ik extreem lang wilde. De levertijd die ze hadden gegeven hebben ze prima aangehouden dus niks te klagen. Ik zou hier zeker nog een keer wat bestellen :)

31. heinäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Behulpzaam en veel passie voor hairextensions!

Behulpzaam, meedenkend en vooral veel passie voor hairextensions!

29. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Beauty by Echika

Thankyou! ❣️ Het zelfde voor jou! Super leuke salon in Groningen. Lees je deze review en ben je opzoek naar een salon in Groningen? Dan zeker naar Maxextend!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin