Vi havde en fantastisk oplevelse ved køb af ladcykel hos B-Bikes Karlslunde. Servicen var helt i top fra start til slut – Anders var imødekommende, hjælpsom og tog sig god tid til os. Vi kan varmt anb... Näytä lisää
Ret god service når vi snakker reparation service ydelser på samme dag! hvor man samme dag får sin cykel el løbehjul knallert med hjem! Hvis man har booket via hjemmesiden! Samt meget søde flinke imød... Näytä lisää
Fik en meget flot gennemgang, af den gazelle elcykel Paris som vi så på, af Anders. Noget af den bedste service vi nogensinde har fået. Så vi anbefaler helt sikkert alle vi kender som vil købe elcyke... Näytä lisää
Ja indtil videre har det taget over 4 uger, har ringet flere gange og hver gang er det nogle reservedele der er sendt et forkert sted hen, og så ændre historien sig til noget andet. Et firma der... Näytä lisää
Tak fordi du kiggede forbi B-Bikes. Online forhandler af cykeldele, cykler og ladcykler Ladcykel service for private - Vi kommer til jer! Ladcykel service for kommuner - Vi kommer til
Møllesvinget 6, 2690, Karlslunde, Tanska
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Total optur, efter at have rodet med min scooter i flere dage måtte jeg give op. B-bikes kom og hentede den, og tog den med halvt adskilt😎
To dage senere er den nu leveret herhjemme med en ny krumtap.
Verdens klasse service!

Vastaus yritykseltä B Bikes
Hvis du skal have repareret din scooter på Sjælland, så kan jeg kun anbefale B-Bikes i Karlslunde.
Kundeservicen er fantastisk, deres værksted ved, hvad de laver, deres afhentnings- og tilbageleveringsservice er i top – og så er de superhurtige og til at betale.
En stor tak til hele holdet i Karlslunde for, at de på kun to dage fik vækket min helt døde VGA Explorer til live, så jeg nu er kørende igen!

Vastaus yritykseltä B Bikes
Efter at have fået en el-cykel i gave fra min mand, har jeg nu opgivet yderligere dialog med B-Bikes. Det har været en lang og træls oplevelse med en cykel hvor batteri/computer aldrig har fungeret optimalt. Den har været til reparation en enkelt gang, hvor det ikke løste problemet. Til gengæld måtte jeg undvære min cykel i adskillige dage. Inden vi nåede så langt, blev jeg opfordret til selv i batteriet med en tang at justere stængerne! Sælgeren oplyste, at han selv havde problemer med batteriet på hans egen cykel. Jeg kender nok til købeloven til at vide, at man som forbruger ikke skal begynde at skille produktet ad!
Min cykel er mit daglige transportmiddel til job, hvilket gør at jeg er meget afhængig af at den fungerer. Jeg troede jeg fik et stabilt transportmiddel, men må nu ofre penge på selv at få den repareret andetsteds. Jeg kan på ingen måde anbefale B-Bikes, da det kun handler om at få solgt en cykel og herefter afvise reklamationer.

******
Opdateret 22/8 2023
Få dage efter nedenstående anmeldelse blev jeg kontaktet af B-Bikes. De var nu villige til at undersøge min reklamation og cyklen blev afhentet dagen efter.
Jeg fik den tilbage i går 21/8 2023. De havde ikke kunnet lavet cyklen, da reservedele ikke kunne skaffes. De beklagede meget hele forløbet fra første kontakt, og der skulle nu være ansat en lokal leder for Jylland for at rette op på problemerne med servicen her ovre.
Jeg fik alle pengene tilbage, som jeg havde betalt for reparationen, jeg reklamerede over.
Uanset det positive udfald er der meget stor plads til forbedring. Jeg ændrer min oprindelige bedømmelse fra 1 til 3 stjerner, da der trods alt blev fundet en løsning.
Jeg håber, B-bikes lykkes med at få rettet op på problemerne med kundeservice.
******
Har nu brugt en måned på at forsøge at komme til enighed med reklamationsafdelingen pr. mail, men eftersom de efter en mail, hvor jeg ikke var enig med dem i at den ene del af min reklamation ikke kunne køres som en reklamationssag, har jeg intet hørt fra dem. Det var 24/5 og det er i dag 17/6.
Jeg kontaktede dem
Der er større problemer med min el-rickshawcykel nu end før, jeg sendte den ind til reparation hos dem.
Jeg kontaktede dem ca. 1,5 måned efter jeg fik min cykel tilbage.
De hentede cyklen 14/3. Jeg modtog en faktura 29/3, som jeg skulle betale, før de leverede den tilbage - altså tog det mere end 14 dage, hvoraf der gik 1,5 uge, før de gik i gang med min cykel. Jeg måtte ringe til dem og rykke for det.
Jeg formoder, det har været værkstedet i Randers, da jeg bor i nærheden af Randers.
Super service på min ladcykel som trængte til et eftersyn efter vinteren , altid glade mennesker og god behandling .. kan til enhver tid anbefales
En fuldstændig skrækkelig butik. Der er ikke styr på noget udover prisen.
Har over 4 gange haft afleveret en el-ladcykel til reparation. Gik over flere gange forgæves, hvor den ikke var færdig som aftalt, og de der stod på værkstedet kunne ikke forklare hvorfor den ikke var klar. Sidst tog det 2 uger at få den repareret. Den har været der 4 gange. Var aldrig iorden, og de har hver gang kunnet fortælle at det så var en anden del der skulle skiftes. Hvorfor har de ikke konstateret det med det samme ???Blev lovet en pris på 800 kr, men regningen lød på mere end 3000 kr. og cyklen kørte præcis 400 m. Da vi klagede var svaret at det var motoren der var gået, og en ny kostede 3600 kr. Vi afleverede den et andet sted og det viste sig, at de havde sat nogle stik forkert. Rene amatører

Vastaus yritykseltä B Bikes
Et stærkt koncept og cyklen står knivskarp. Vi mødte undervejs god service og høj fleksibilitet ift. afhentning og levering af cykel som skulle repareres.
Cyklen er blevet leveret tilbage og fremstår som ny.
Desværre står vi med en ladcykel hvor kassen er begyndt at rådne op forskellige steder både indvendig og udenpå, desværre for os, har vi med et firma at gøre som ikke formår at yde god service, når der er problemer.
“Vi har været inde og kigge på de billeder du har vedhæftet i forhold til malingen, er skaldet af flere steder .
Vores vurderinger er at dette ikke er sket over en nat, og vi dermed skulle have haft cyklen ind med det samme, da første sted begyndte at skalle af.
Vi er dermed nødt til at afvise at der er tale om en reklamation.”
Vi har givet mange tusinde kroner for denne ladcykel, som gerne skulle kunne holde mere end 2 år. Men selvom reklamationen stadig gælder så afviser b-bikes vores reklamation, som jo netop skal dække at kassen på vores ladcykel skaller af i malingen flere steder, og gør træet inden under rådner op. Derudover skulle der går næsten en måned hvor jeg som køber, kontakter virksomheden flere gange på mail og telefon før jeg får svar på min reklamation.
Tag det med i jeres overvejelser, når i vælger at handle cykel her. Vil ikke anbefale tribbo/b-bikes til andre. Lig jeres penge i et andet firma som yder god service, hele vejen rundt.
UPDATE til jeres kommentar:
Det fint i skriver herinde at i gerne vil sætte en ny kasse på, hvilket jeg ikke har hørt mere til eller om, for indtil videre har i ikke ville tage vores problemer med cyklen som en reklamation over private mails. Så hvis det er tilfældet i gerne vil skifte kassen her på trustpilot, så vil jeg selvfølgelig gerne have det på skrift sendt til min egen e-mail.

Vastaus yritykseltä B Bikes
Went for cbt had good day theory and practical very good confidence built up with things being done at a steady pace great instructors
Jeg har købt et nyt batteri til min el cykel. Jeg har kørt med de i ca. 1 år uden fejl. Et batteri i meget bedre kvalitet end den der sad på cyklen da jeg købte den. Super service hos B-Bikes.
Havde en rigtig, god oplevelse med Jannick fra B-bikes, der var meget forståelig og lyttende overfor problemerne med min ladcykel. På kort tid, fik vi løst problemerne, og prisen var til at klare.
Kan klart anbefales!
God service og god stil at hjælpe to piger i nød efter en punktering
Købte for et år siden en el ladcykel hos B-Bikes. Det eneste der ærger mig er af jeg ikke gjorde det meget tidligere. Den har kørt upåklageligt og jeg glæder mig til at cykle på den hverdag.
Efter beslutningen var tager om at vi sku have den cykel gik det stærkt.
God service, hurtig levring og besvare hurtigt på spørgsmål.
Kan kun anbefale dem.
Også er jeg sindsyg glad for min cykel. Ved ikke hvordan jeg har ku leve uden den før.
Sidste år i April købte jeg en ladcykel , så jeg kunne hygge når børnebørnene kom på besøg. Det er blevet til mange sjove ture og ungerne elsker det... Det er nu ved at være et år siden , så derfor sendte jeg den til tjek så den er klar så snart vejret er til det.... Også denne gang er jeg fuld tilfreds med de søde unge mænd som er på værkstedet... tak for god betjening
Vores el ladcykel går hele tiden i stykker . Sidste uge røg det kronlejeren mens vi havde vores baby i ladcyklen, heldigt ar hun ik røg ud. Hele kassen var ved at blive skildt af fra resten af cyklen. Vi har haft cyklen i 2 og halvt år og haft div. problemer med batteri som tabte strøm efter under et år fra købsdatoen, som vi skulle betale for at skifte bramsekabler, hele kæde røg af, sæler som ik holder og kæresten skulle selv fikse dem flere gange, med bolte ellers var vores små børn ik spænd fast. Til sidst nu kronlejer som gik i stykker i sidste uge. ( ifgl. Dem sket det kun 3 gange før). Den blev skiftet, hvor de skulle hente cyklen og vi skulle betale for transport og reparation(2400kr) . Fik cyklen i går. Den var super larmende da jeg stoppede eller drejede på vejen, derfor tænkte vi noget var galt. I dag hører vi samme lyd og cyklens elektriske gear crasher, samt hø.bramse er blevet dårligere end da vi leverede den. Vi har betalt over 2400kr for reparstionen og cyklen har fungeret i 1 døgn. Spurgte om garanti, svaret var 3 uger. Da vi taler med dem i dag, siger de at gearene har de ik kigget på. Da vi afleverede cyklen virkede de uden problem...... Så elendigt og alt er kinesisk . Elendig service og kvalitet af cyklen. Køb ikke fra dem, udover de ligger i Karlslunde og skal betales 1000kr hvis de skal hente din cykel fra Kbh. De reklamererer at cyklen er dansk, men alt er kinesisk på den......
Opdatering: Efter flere samtaler i tlf. samt videoer sent til firmaet som bevis at vores el gear ik virkede efter skift af kronlejer blev vores cykel hentet og repareret uden bergenging af firmaet. Vi opnåede kompromi og bevarede den gode tone. Håber cyklen virker fremadrettet. Allerede i dag igen lidt stop på motoren , men kommer i gang igen.
B bikes får 2 stjerner men ikke mere.

Vastaus yritykseltä B Bikes
Jeg købte en el-ladcykel hvor alt nærmest er gået i stykker siden køb. Kassen rådnede da den ikke var produceret ordentligt, og B Bikes fik den derfor til reparation i flere uger. Da jeg fik den tilbage havde de blot slebet den lidt ned og sat farvet film over, så det så ud som om at det var en ny kasse - Vi havde aftalt at de ville sætte ny kasse på, da træet jo er råddent. Derudover fik jeg også en stor regning for ting jeg havde reklameret, som de så havde lavet, men uden at oplyse mig om det først, ikke mente var berettigede reklamationer. De prøver at snyde én på alle tænkelige måder og prøver at snakke én af, men leverer samtidig den mest elendige service jeg nogensinde har oplevet.

Vastaus yritykseltä B Bikes
Fik lavet en del renovering af min racercykel .
Super og hurtig service til en fornuftig pris. Kan godt anbefales