We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn account werkte niet meer en de dame aan de telefoon was zo vriendelijk de bestelling zo te noteren enkele dagen en we hadden de bestelling . Top
Yritys on vastannut
Telkens als ik iets bestel is het onmogelijk om de ledenkorting te krijgen ( ook na telefonisch contact en beloofde hulp). Laatste verpakking Nomess strooi voer voor vogels was besmet met meel motjes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!
Coxiestraat 11, 2800, Mechelen, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Mooi aanbod voor de tuinvogels. Bij levering waren er twee plastiek potten van de vogelzadenmix volledig stuk. Na telefonisch contact en mail met foto's werden later 2 nieuwe potten geleverd zonder brokken. Vriendelijke en correcte service uiteindelijk.Opvallend is wel dat het verstuurd wordt door vivara waar ik voordien ook al eens besteld heb en waar het totale aanbod ruimer is. Van beiden tevreden gezien ik een reserve maxi voederschotel voor de silo advenger ondertussen bij vivara kon bestellen welks spijtig genoeg niet bij natuurpunt. Onze tuinvogels, tortelduifjes, soms een houtduif en enkele eekhoorns landen en eten erop met smaak.

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Alles snel en goed verlopen. DHL laat het pakket wel gewoon in de appartementshal achter en heeft niet aangebeld.

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Mooie, kwalitatieve producten (vogelbad, bloemzaden, bloembommen en postkaartjes), makkelijk besteld, niet te duur en snel geleverd!

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Door een fout ergens? was mijn bestelling en betaling dubbel uitgevoerd. Heb direct een mail nagestuurd om een van de twee te annuleren en is de dag erna probleemloos uitgevoerd en een dag later stond het bedrag ook terug op mijn rekening, waarvoor nogmaals mijn dank.
Jan Gijbels

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
De tijd tot ontvangst was erg lang! Het boek (niet individueel verpakt) dat ik bestelde was ondergedompeld in het vogelzaad waarvan de zak stuk was. Alles dus los in de doos. Niet fijn! Veel prulwerk en een lichtjes beschadigd boek (was een cadeau)

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Af en toe mooie kortingen, makkelijk besteld en schadevrij geleverd

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Vlotte levering, bestelde egelhuis XL kwam helaas beschadigd uit de doos , op mijn klacht kwam een weinig betrokken reactie. Spijtig

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Top winkel en producten. En vooral voor een nobel doel dat ons allen aanbelangt !

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
De inhoud van de doos was serieus dooreen gegooid. Er was veel zand uit de potten en sommige plantjes waren daardoor verfrommeld.

Vastaus yritykseltä Natuurpunt Winkel
Ik heb hier al meerdere keren vogelvoer besteld. Ze hebben een ruime keuze en alles wordt snel en correct geleverd.