Saanut 5/5 tähteä

De lesinhoud is zeer interessant. De instructeur geeft op een zeer duidelijke manier les. Bij vragen kan hij steeds een goede verklaring geven.

Saanut 5/5 tähteä

Deze organisatie kan volledig op maat diensten aanbieden. Van kleine EHBO opleidingen tot meer gespecialiseerde demo's/opleidingen geven bv. in zware ramp scenario's. Plus ze komen hun afspraken na en... Näytä lisää

Duidelijke informatie door trainer E.C. Publiek betrokken bij de training

Saanut 5/5 tähteä

Gostei muito eu recebi muitos informações que vai me servir durante a vida. Eu aprendi muitos coisas que eu não sabia, agora eu tenho muitas informações que posse me ajudar no trabalho, em casa e e... Näytä lisää

1. Ensiapukoulutus
  2. Oppimiskeskus

Yrityksen kirjoittama

Delta Solution – Train uw teams om levens te redden Erkend en gecertificeerd door de FOD, bieden wij EHBO-, TECC- en CBRN-opleidingen op maat van uw bedeijf en sector. Onze experts zijn hebben ervaring uit het terrein en leren eenvoudige maar levensreddende handelingen aan, zodat uw team snel en doeltreffend kan reageren bij noodgevallen. Beveilig uw bedrijf met praktische en gecertificeerde trainingen. Vraag uw offere op maat via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31 Delta Solution, forme vos équipes à sauver des vies. Reconnu et certifié par le SPF, nous proposons des formations de secourisme, de TECC et de CBRN adaptées à votre secteur d'activité. Nos experts issus du terrain enseignent des gestes simples mais vitaux pour réagir efficacement en cas d'urgence. Sécurisez votre entreprise avec des formations pratiques et certifiées. Demandez votre devis sur mesure via Delta-solution.net Info@delta-solution.net 0484 34 91 70 0472 65 93 31

4,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Bijscholing EHBO

Duidelijke infromatie, goed aanngebracht met het publiek. Voldoende oefeningen kunnen uitvoeren die we naar wens mochten vragen.

Vriedelijke lesgever

22. toukokuuta 2025

Top instructeur

De training werd goed gegeven, duidelijke verwoording van alles en veel visueel gemaakt om de zaken beter te begrijpen.

27. toukokuuta 2025

Zeer informatief!

Chris was zeer informatief en ging uit zijn weg om zeker te zijn dat iedereen alles snapte.

27. toukokuuta 2025

EHBO 1-3

Aangename interactieve les.

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Michael, bedankt voor je reactie! Interactie staat centraal in onze aanpak, dus het is mooi om te horen dat dit voor jou een meerwaarde was. Graag tot een volgende sessie!

EHBO (les 1-3) BAC

EHBO (les 1-3) BAC
Heel interessant, heb veel bijgeleerd.
Er was een goede mix van theorie en praktijk.

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Bedankt, Zoë, voor je feedback! Het is motiverend om te horen dat je de lessen als interessant hebt ervaren en dat de combinatie van theorie en praktijk voor jou werkte. We geloven sterk in actief leren, en het is mooi dat dit ook zijn effect heeft gehad. Succes met alles wat je verder met deze kennis gaat doen!

AED training

Duidelijke informatie door trainer E.C.
Publiek betrokken bij de training

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Dank je wel, Elisa! Ik ben blij dat de informatie duidelijk was en dat jullie actief mee betrokken waren tijdens de training. Interactie maakt het leerproces zoveel sterker. Hopelijk tot een volgende keer!

AED cursus

Duidelijke en boeiende uiteenzetting. Met veel ervaring. Gegeven door Elke C.

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Dank je wel voor je reactie! Het doet me plezier dat je de uiteenzetting als boeiend en duidelijk hebt ervaren. Ik deel mijn ervaring graag op een manier die blijft hangen en meteen toepasbaar is. Bedankt voor je betrokkenheid tijdens de sessie!

Beoordeling AED-opleiding door Elke

Zeer aangename dame met concrete voorbeelden uit de praktijk😉

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Dank je wel, Greet! Wat leuk om te horen dat je de AED-opleiding als aangenaam hebt ervaren. Praktijkvoorbeelden helpen om de theorie echt tastbaar te maken — dus ik ben blij dat die hun doel niet gemist hebben. Tot een volgende keer, misschien?

Saanut 5/5 tähteä

De les AED was heel verhelderend en…

De les AED was heel verhelderend en leerrijk. Elke heeft dat heel goed en praktisch uitgelegd.

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Heel erg bedankt, Kris. Het doet deugd te horen dat je zoveel uit de AED-les hebt gehaald. Duidelijkheid en toepasbaarheid staan voorop in mijn aanpak, dus ik ben blij dat dat voor jou verschil heeft gemaakt. Wie weet tot binnenkort!

Saanut 5/5 tähteä

Nuttig, vernieuwend en zeer interessant.
Spontane eerlijke ervaringen gedeeld door lesgever.

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Dank je wel, Katrien, voor je mooie woorden. Het is waardevol om te horen dat je de sessie als vernieuwend en interessant hebt ervaren. Het delen van eerlijke ervaringen uit het werkveld helpt om de inhoud echt te laten leven — fijn dat dit jou is bijgebleven.

Saanut 5/5 tähteä

De cursus CBRN is heel interessant

De cursus CBRN is heel interessant.
Hij werd erg goed gegeven en is heel interactief.
Zeker ook van toepassing in onze job.
Ben benieuwd naar het vervolg.

16. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Bedankt, Ken! Heel goed om te horen dat je de CBRN-cursus interessant en relevant vond voor jullie werk. We zetten sterk in op interactie en toepasbaarheid, dus het is motiverend dat dit voor jou verschil heeft gemaakt. We kijken ernaar uit om het vervolgtraject samen verder te zetten!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de samenwerking met…

Zeer tevreden over de samenwerking met deze organisatie. De lesgevers zijn professioneel en bekwaam, en wat voor mij echt het verschil maakt, is hun flexibiliteit. Ze kunnen hun lessen perfect afstemmen op de doelgroep en denken actief mee over oplossingen. Een waardevolle partner om mee samen te werken!

27. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Bedankt Bart, voor je feedback! We hechten veel belang aan maatwerk en flexibiliteit, dus motiverend om te lezen dat dit voor jou het verschil maakte. Ook voor ons is de samenwerking erg vlot en aangenaam. We kijken ernaar uit om verder samen te werken!

Saanut 5/5 tähteä

Super équipe et bonne communication…

Super équipe et bonne communication avec les instructeurs, merci !

2. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Delta Solution

Merci Quentin pour ton retour positif ! On est ravis que la communication avec notre équipe t’ait plu. C’est toujours un plaisir de travailler avec des participants aussi engagés. À bientôt pour une prochaine session !

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin