Natuurpunt Winkel Arvostelua

3 272
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mijn account werkte niet meer en de dame aan de telefoon was zo vriendelijk de bestelling zo te noteren enkele dagen en we hadden de bestelling . Top

Saanut 1/5 tähteä

Telkens als ik iets bestel is het onmogelijk om de ledenkorting te krijgen ( ook na telefonisch contact en beloofde hulp). Laatste verpakking Nomess strooi voer voor vogels was besmet met meel motjes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjie... Näytä lisää

1. Eläinruokakauppa
  2. ja myös
  3. Puutarhamyymälä
  4. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!

Erinomainen

(3 272)

820 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Groot aanbod

Groot aanbod, prijs/kwaliteitverhouding perfect. Snelle levering.

28. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

Goede service, toffe produkten

27. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je fijne review! Super dat je tevreden bent, dat is precies waar we voor gaan.

Saanut 5/5 tähteä

Ik winkel normaal niet online

Ik winkel normaal niet online, maar bij Natuurpunt kan het spijtig genoeg niet anders. Ik aanvaard hun redenen zonder ze zelfs te kennen, kwestie van vertrouwen, dat ze dit weloverwogen en dus ook vanuit hun ecologisch visie hebben bekeken.
5 sterren omdat de bestelling correct, snel en proper is geleverd.

26. toukokuuta 2026

Hallo,

Wat een fijne beoordeling, dankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent en blijven graag voor je klaarstaan.

stevige vogelhuisjes

Vogelhuisjes besteld.
Vlotte levering, stevige huisjes, bedankt !

8. tammikuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je review, wat een mooi compliment. We nemen dit graag mee en doen ons best om dit niveau vast te houden.

Saanut 5/5 tähteä

Vogelvoer en vogelhuisjes van kwaliteit

De vogelvoederhuisjes en het vogelvoeder die ik besteld had waren goed verpakt toegekomen en de vogels hebben het met smaak opgegeten!

9. tammikuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Supergoede communicatie.

Perfect ! Alles goed verpakt in stevige dozen. Er was één klein minpuntje ; het plexiglas van het eekhoornvoederhuis ontbrak. Monica van Natuurpunt heeft dit onmiddellijk en heel klantvriendelijk opgelost. Ze gaat ons een nieuw voederhuisje opsturen, zodat we de eekhoorntjes kunnen helpen, en het andere mogen we houden. Van een goede service gesproken ! Hartelijk dank hiervoor !

22. toukokuuta 2026

Hallo,

Wat leuk dat je ons zo positief beoordeelt. Bedankt daarvoor, je feedback wordt enorm gewaardeerd.

Goede producten

Goede producten, onze tuinvogels zijn er verzot op!
Vlot te bestellen en correcte levering!

22. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je een goede ervaring met ons hebt gehad.

Saanut 1/5 tähteä

Moest mijn wachtwoord vervangen.

Moest mijn wachtwoord vervangen.
Maar jullie systeem draait volledig vierkant.
Alles lijkt correct te verlopen maar inloggen met nieuw wachtwoord lukt dan niet onmiddelijk.
Heel vervelend wanneer je IN een bestelling zit.

Hallo,

Dank voor de terugkoppeling. Wat vervelend dat het wijzigen van het wachtwoord niet soepel verliep, zeker tijdens het plaatsen van een bestelling. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en nemen je opmerking mee om het gebruiksgemak van het systeem te verbeteren.

Saanut 5/5 tähteä

top kwaliteit van plantjes en met zorg verpakt.

De plantjes die ik had besteld waren met veel zorg verpakt en correct geleverd... evenals de andere artikels.

Hallo,

Bedankt voor je review! Super om te zien dat je tevreden bent; we helpen je graag weer een volgende keer.

Saanut 2/5 tähteä

dode planten

Het was vrij lang wachten op de levering van de bestelde planten, wat op zich geen ramp is. Erger was dat bij aankomst 2 van de 10 plantjes (galium odoratum) op sterven na dood waren en enkele dagen later effectief dood waren.

Hallo,

Dank voor je terugkoppeling. Jammer om te horen dat je lang moest wachten op de levering en dat enkele plantjes bij aankomst al in slechte staat waren. We begrijpen dat dit erg teleurstellend is. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice, zodat er samen naar een passende oplossing gekeken kan worden.

een tevreden klant

makkelijk te bestellen, vlotte levering.
correcte prijs en de korting als natuurpunt lid is mooi meegenomen !

20. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor de positieve beoordeling. Goed om te horen dat alles naar wens is, daar doen we het voor.

Uitstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice! Heel tevreden met mijn bestelling. Bedankt én tot een volgende keer!

19. toukokuuta 2026

Hallo,

Wat fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We waarderen je vertrouwen en blijven ons best doen.

Saanut 2/5 tähteä

De prijs-kwaliteit is niet in…

De prijs-kwaliteit is niet in verhouding. Het natuurlijke/biologische aspect in acht genomen…toch vind ik de staat/omvang van de planten die ik kocht, veel te duur. De citroentijm kostte 7,99€ voor 1 spriet.

19. toukokuuta 2026

Hallo,

Dank voor uw eerlijke terugkoppeling. We begrijpen dat u meer had verwacht van de omvang van de planten in verhouding tot de prijs. Bij biologische en natuurlijk gekweekte planten kan de groei soms wat bescheidener zijn, maar we begrijpen goed dat dit teleurstellend kan overkomen. Uw feedback nemen we zeker mee.

Saanut 5/5 tähteä

zeer vlotte bestelmogelijkheden en…

zeer vlotte bestelmogelijkheden en goede levering

15. toukokuuta 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Altijd in orde

Veel keuze, goede producten en correcte levering!

15. toukokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel! Geweldig dat je ons zo goed beoordeelt, daar zijn we trots op.

Vlugge levering

Vlugge levering, zonder fouten en de vogels zijn nog steeds super content

13. toukokuuta 2026

Hallo,

Dank je wel voor je mooie woorden. We vinden het top dat je tevreden bent en staan de volgende keer graag weer voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Gelukkig hebben de kleine vogeltjes een…

Gelukkig hebben de kleine vogeltjes een eigen plekje waar de duiven,mussen etc niet opgaan. Ze proberen maar vliegen gelijk weg. !

12. toukokuuta 2026

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Team Natuurpunt Winkel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin