Natuurpunt Winkel Arvostelua

3 264
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjie... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Ik vond de plantjes ok. Maar 1 was al bruin en verdord toen ik de doos open deed en het waren hele kleine plantjes. Bovendien kwam er enorm veel plastic bij kijken waardoor ik het zeker niet meer opni... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd heel snelle levering, wat voor mij niet echt hoeft, correcte afhandeling van de betaling. De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!

Erinomainen

(3 264)

936 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mooie en duidelijke website, goede kwalireit

Mooie en duidelijke website.
De vogels in onze tuin lusten de vetbollen die ik bij jullie aankoop duudeljk veel liever dan de bollen die ik asnkoop in een warenhuis.

Hallo,

Dankjewel voor de fijne beoordeling! Jouw feedback helpt ons om dit niveau vast te houden.

kwalitatieve producten

De bestelde paraplu is stevig, de keukenhanddoek is van goede kwaliteit, de vetbollen zullen deze winter van pas komen en het bijenhotel heeft een leuk design. Makkelijk besteld en vlot geleverd in een postpunt naar keuze.

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Saanut 3/5 tähteä

de bestelling is niet geleverd door…

de bestelling is niet geleverd door post NL, hoewel op de tracking werd vermeld : 'geleverd'

Beste,

We zien dat onze klantenservice druk bezig is met het uitzoeken waar je pakket nu is. We hopen dat er spoedig een oplossing komt.

Alles in orde!

Weinig op aan te merken.
Je bestelt (met korting als lid) en dan volg je netjes je pakje on-line.
Producten ok. Vogels tevreden, ik tevreden!

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je ervaring zo goed was, dat geeft ons extra motivatie.

Saanut 4/5 tähteä

Alles verliep zoals afgesproken behalve…

Alles verliep zoals afgesproken behalve de levering werd gewoon neergezet aan de deur zonder verwittiging

2. syyskuuta 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden. Wel vervelend dat de levering dan niet helemaal goed verlopen is, we nemen je feedback mee richting de vervoerder.

Uitstekend artikel,snelle levering

Uitstekend artikel,snelle levering

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Saanut 5/5 tähteä

Jaarlijks bestel ik de kalender

Jaarlijks bestel ik de kalender, zeer praktisch en mooie natuurfoto's

Hallo,

Wat fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We waarderen je vertrouwen en blijven ons best doen.

premium voedermix tuin vogels

Product: Onze vogels danken u. Zeer goede gezonde zadenmix
Levering: te snel😉, het is voor ons niet nodig om de levering daags na de bestelling te ontvangen
Verpakking: plastiek zak in doos = ok

28. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke website en product beschrijvingen

Duidelijke website en productbeschrijvingen, gemakkelijk bestelproces, duidelijke communicatie, correcte levering op de beloofde datum

30. kesäkuuta 2026

Hallo,

Super bedankt voor je positieve feedback! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor je klaar.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

27. elokuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve review, geweldig dat je tevreden bent! We geven je complimenten meteen door aan het team.

De producten zijn kwalitatief

De producten zijn kwalitatief. De levering is snel. Alles gaat vlot en ze hebben mooie producten.

28. elokuuta 2026

snel en duidelijk!

27. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep vlot en tijdig volgens…

Alles verliep vlot en tijdig volgens het doorgemailde tijdsrooster.

26. elokuuta 2026

Prachtige agenda's

Prachtige agenda's. Vlot online te bestellen, snel geleverd!

25. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte bestelling en snelle levering.

Vlotte bestelling en snelle levering.
Zeer tevreden. Producten van goede kwaliteit.

25. elokuuta 2026

Goed product vlug bezorgd

24. elokuuta 2026

Snelle afwerking van onze bestelling

Snelle afwerking van onze bestelling
Verpakking TOP . Dus ja super .

21. elokuuta 2026

Bestellen is een plezier

Zeer vlotte bestelling en snelle levering daags nadien in een verzorgde verpakking. Alles prima dus !

21. elokuuta 2026

Team Natuurpunt Winkel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin