Natuurpunt Winkel Arvostelua

3 269
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Het is nu al enkele jaren dat ik worstel met het feit dat de website een andere login heeft dan de winkel. Elke keer moet ik dan de account resetten om toch te kunnen winkelen aan ledenprijs.

Saanut 5/5 tähteä

We kregen de bestelde planten in twee keer. Achteraf bekeken is dat een bijzondere geste die Natuurpunt heeft gedaan omdat niet alle planten tegelijk beschikbaar waren. Dus dat is een appreciatie wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd heel snelle levering, wat voor mij niet echt hoeft, correcte afhandeling van de betaling. De bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik ben tevreden.

1. Eläinruokakauppa
  2. Puutarhamyymälä
  3. Taimitarha

Yrityksen kirjoittama

In de Natuurpunt Winkel vind je een ruim aanbod producten waarmee je nog meer van de natuur kunt genieten. De artikelen zijn geselecteerd op kwaliteit en geven je de kans om de natuur nog intenser te beleven. Met onze producten kun je jouw eigen tuin of balkon diervriendelijk inrichten. Ben je lid van Natuurpunt? Dan geniet je in de Natuurpunt Winkel van 10% korting op vele producten!

Erinomainen

(3 269)

942 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heel snel en correct

Heel snel en correct, dank u

11. elokuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je review! Super om te zien dat je tevreden bent; we helpen je graag weer een volgende keer.

Snelle service

Snelle service, stevig materiaal

11. elokuuta 2026

Hallo,

Wat fijn dat je ons zo positief beoordeelt! We waarderen je vertrouwen en blijven ons best doen.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en kwalitatieve…

Snelle levering en kwalitatieve producten.

10. elokuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je ervaring zo goed was, dat geeft ons extra motivatie.

Saanut 5/5 tähteä

combinatie van info omtrent levering en…

combinatie van info omtrent levering en snelheid

10. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je positieve feedback. Goed om te horen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad met Natuurpunt Winkel.

Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief bijzonder goede en mooie…

Kwalitatief bijzonder goede en mooie producten. De producten zaten ook degelijk ingepakt zodat ze heel op hun bestemming geraakten.

6. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel! Fijn dat alles naar wens was. We helpen je graag weer bij een volgende keer.

Saanut 2/5 tähteä

Slechte communicatie

Slechte communicatie, misleidende acties, bij beleefde navraag onbeleefd antwoord krijgen. Site is onhandig te navigeren, prijzig en verkoopt ondanks '' groene '' naam en affiliatie ook niet ecologische producten. Extreem teleurstellend van een anderzins zeer waardig en gewaardeerd bedrijf.

2. kesäkuuta 2026

Hallo,

Wat jammer om te lezen dat je ervaring zo teleurstellend is geweest, vooral op het gebied van communicatie en duidelijkheid. Bedankt dat je dit zo uitgebreid deelt, want zulke feedback helpt ons om kritisch te blijven kijken naar hoe we onze klanten informeren en helpen. We hopen dat we je vertrouwen in de toekomst weer kunnen terugwinnen.

Team Natuurpunt winkel.

Saanut 5/5 tähteä

Item dat gebroken was bij levering is…

Item dat gebroken was bij levering is onmiddellijk vervangen. Topservice.

7. elokuuta 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve beoordeling! We gaan zo door en blijven ons inzetten om je de beste service te bieden.

Saanut 4/5 tähteä

alles ok

alles ok! Bestel zeker opnieuw.

18. joulukuuta 2025

Hallo,

Dank je wel voor je mooie woorden. We vinden het top dat je tevreden bent en staan de volgende keer graag weer voor je klaar.

Hallo,

Wat een fijne beoordeling, dankjewel! We zijn blij dat je tevreden bent en blijven graag voor je klaarstaan.

Saanut 5/5 tähteä

Aanbod is inspirerend en doordacht

Het aanbod kan je ogen openen. Voedertafels voor vogels, voedersilo in harnas, voederhuisje voor kleine vogels, drink en bad voor kleine vogels. Ze hebben ook het beste nestkastje voor vogels wat sjiek klinkt maar ook argumenten, geventileerde bodem extra dikke isolerende wanden, nogal hoog. Dit is voorbeeld voor de mezen, maar ze hebben er ook voor mussen, zwaluwen zelfs merels.

6. elokuuta 2026

Producten zoals verwacht

Producten zoals verwacht, snelle levering, gelukkige vogels 🦅

5. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. We nemen je compliment graag mee en blijven ons inzetten voor dezelfde kwaliteit.

Goede communicatie

Goede communicatie, vlotte levering.

3. elokuuta 2026

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle en correcte levering van…

Zeer snelle en correcte levering van kwaliteitsvolle goederen.

4. elokuuta 2026

Saanut 4/5 tähteä

Prima

Prima! Snelle levering!

4. elokuuta 2026

Hallo,

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service.

Vlotte service

Vlotte service, zeer tevreden.

14. tammikuuta 2026

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik

3. elokuuta 2026

Hallo,

Dankjewel voor je mooie beoordeling! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Perfect voor ons

Perfect voor ons

31. heinäkuuta 2026

Correct geleverd

Correct geleverd, zelfs op zaterdag:-)

31. heinäkuuta 2026

Team Natuurpunt Winkel

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin