Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Bestellingen komen altijd snel aan en de kwaliteit is erg goed! Laatst is er een incident geweest waardoor ik contact heb moeten opnemen met de klantenservice. D... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Site goed overzichtelijk, ontzettend veel keus (voor de leek wat lastig navigeren tussen al dat lekkers) Makkelijk besteld, Snel geleverd. Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord! To... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben zeer tevreden over wietzaadjes.nl De site is erg betrouwbaar en snel in het leveren van hun produkten. De kwaliteit is gewoon top en de communicatie met hen is heel erg goed. Niks negatiefs t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De afgelopen jaren rotzooi ik bestel hier nooit meer ! Vorig jaar zaadjes gekocht waarvan de planten maar niet in de bloei gingen , uiteindelijk waren het bijna allemaal hermas. Dit jaar zaadjes gekr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Had een bestelling gedaan waarbij de 3 zaden van seedsockers niet opkwamen. Klantenservice pakt dit echt perfect op, kan menig bedrijf nog wat van leren !

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Ik bestel al jaren bij Wietzaadjes.nl en ben telkens weer supertevreden. De Kwaliteit van de zaden is top, vind zelf dat de huismerkzaden het vaker beter doen dan de "grotere namen". De levering is altijd discreet en vlot, en de klantenservice is erg vriendelijk en behulpzaam. Betrouwbare webshop waar ik met een gerust hart mijn bestellingen blijf doen. Absolute aanrader!

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
1 van de 2 niet ontkiemt, dan krijg je een huiszaadje, wat al geen service is, deze is ook niet ontkiemt. Slechte zaak, hier koop ik niks meer, dure groep. Op zoek naar een beter adres

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Altijd super geholpen door Wietzaartjes.nl! De service is snel, de kwaliteit is top, en ik ben nog nooit teleurgesteld. Je merkt echt dat ze weten wat ze doen. Altijd vriendelijk, meedenkend en klaar om te helpen. Echt een aanrader — ze doen het gewoon goed!
Zeer vriendelijke klantenservice die betrokken is met je probleem en groei. Al mijn zaadjes komen nu van Wietzaadjes.nl ;)
Erg goeie klantenservice en snel contact
Na het niet uitkomen van twee zaadjes kreeg ik twee nieuwe zaadjes cadeau die al mooi beginnen te groeien
Top geregeld
Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Goede klantenservice! Veel keuze en fijn bedrijf.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Heel goed arsortiment, betrouwbaar, snelle levering. Zeer goede klantenservice, bij problemen of vragen heb je binnen no time antwoord terug en het word meteen netjes afgehandeld. Klasse
Eerlijke echte site voor al je benodigdheden. Tot nu toe altijd netjes en snel geleverd en geen klachten. Erg goede persoonlijke klantenservice en altijd netjes en snel geholpen. Ik raad het aan!
Behulpzaam, snel antwoord op vragen. Al vele jaren te niks klagen.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Er waren een aantal zaadjes niet uitgekomen. Uiteindelijk contact met bedrijf gehad, en prima opgelost.

geen goede zaden he er 12 besteld 5 uitgekomen koop hier nooit meer wat

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Oplichters. Bestelling gedaan met achteraf betalen. Bestelling vervolgens geannuleerd. Maar wietzaadjes.nl weigert de annulering aan Billink door te geven. De boodschap: betaal maar gewoon dan krijg je van ons een tegoedbon. Gaan we natuurlijk niet doen aangezien de lol er van af is. Helaas nu inmiddels de nodige aanmaningskosten. Dus nu maar voor laten komen bij de rechter, waar we met de annuleringsbevestiging kunnen laten zien dat we niet hoeven te betalen.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
WietzaadjesNL Is 100% Betrouwbaar, en een hele fijne webshop! Ik begrijp de negatieve reviews hier echt niet ( Of het zijn concurrenten die het bedrijf negatief willen neerzetten?)
Mijn ervaring is in 1 woord "Geweldig"!
Echt top service! En wat het ontkiemen betreft, het zijn gewoon geweldige zaden en het is ook gewoon een natuurproduct en iets wat je nauwkeurig moet doen. Ook de Huismerk zaden zijn gewoon hele goede kwaliteit genetica , ze weten echt wat ze doen. Afgelopen week weer zaden besteld en 1 dag later al binnen met gratis zaad en merchandise, echt top!
Ga zo door Wietzaadjes.nl T(im)eam ;-)
Pieter Klein spr.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
5 wietzaadjes besteld, 6 tot 8 weken van zaad tot oogst, we zijn nu ruim 10 weken verder, en het duurt nog wel 2 weken hoop ik voor dat ze klaar zijn. Speciale cbd zaadjes besteld, maar weet niet wat ik nu heb gekregen. Maar ze doen niets en zeggen, je hebt toch wiet? Dit deugt niet en ga over naar een andere leverancier. Ze hebben gereageerd op de review, waar ze vertelde dat ze wat aangeboden hadden. Schandalig als dit zo was had ik het geaccepteerd, zie de watsap berichten

Super tevreden
Heb sinds kort de autoflower variant ontdekt.
Geeft grote flexibiliteit je kunt later in het seizoen nog beginnen
Ideaal ! ook voor meerdere oogsten per jaar.
Rudolf

Zaden ontkiemen slecht.
Ik heb al enkele keren zaden besteld bij wietzaadjes.nl, want het aanbod is goed en groot.
Maar enkele jaren geleden al eens voor €40 3 zaden besteld, alle 3 niets. Ik had toen zorgvuldig een CBD soort uitgekozen met <1%THC, kon ter compensatie alleen kiezen uit huismerk zaden met min. 7% THC.
Geen succes dus.
Dit jaar weer besteld. Weer zorgvuldig zaden uitgekozen. Zaden van RQS. 80% van de zaden ontkiemde niet in water.
Er kan wel eens een slecht zaadje tussen zitten. Maar i.p.v. 80% dat niet ontkiemt had het 80% dat wel ontkiemt moeten zijn.
Ter compensatie kon ik 1 huismerkzaadje uitkiezen. Daar was ik uiteraard niet tevreden mee maar een andere oplossing werd er niet geboden.
De eigenaar ziet ook totaal het probleem niet. Dus verbetering zal er niet in zitten.
Ik kies zorgvuldig mijn zaden/planten uit, hij doet er wat laconiek over en zegt dat een huismerk zaadje ook volstaat. Waarom verkoop je dan überhaupt andere zaden?
Het ene huismerkzaadje wat ik kreeg ontkiemde ook niet.
Ik heb uiteindelijk €30 betaald voor 1 succesvol zaadje.
Ik heb mijn zaden vervolgens rechtstreeks bij RQS besteld. En 100% van de zaden ontkiemt.
Dus als ik RQS bestel bij wietzaadjes.nl ontkiemt slechts 20% en als ik rechtstreeks bij RQS bestel is dat 100%. Waar gaat er dan iets mis?
Dus hou er rekening mee dat als je merkzaden koopt bij wietzaadjes.nl en ze ontkiemen niet, krijg je hoogtens ter compensatie zaden van het huismerk, dus nooit dezelfde zaden als dat je hebt besteld.
Het ligt ook nooit aan de kwaliteit van de zaden, maar altijd aan jou.
Ik bestel er in ieder geval nooit meer.
Als het even kan bestel je merkzaden dan rechtstreeks bij het merk zelf. Zij hechten veel waarde aan hun goede naam en doen dan ook hun best alleen goede zaden te verkopen.
Aan de reactie van meneer op mijn review is duidelijk te zien dat hij het nog steeds niet begrijpt. En ook mijn review niet goed heeft gelezen.
Ja natuurlijk ging ik akkoord met het aanbod. Het was 1 gratis huismerk zaadje of niets. Ik heb meerdere keren aangegeven dat 1 huismerk zaadje niet volstaat. Er was geen ander aanbod en dat kwam er ook niet. Behalve nu dan, voor de show. Want je moet wat.
En natuurlijk ligt het weer aan mij, ik ben niet tevreden te krijgen... Het ligt altijd aan de klant, dat is inmiddels wel duidelijk.
Ik ben eigenlijk best makkelijk tevreden te krijgen, met waar voor mijn geld. Goede kwaliteit zaden. Zaden die voor het overgrote deel ontkiemen. Dat is toch wel het minste wat je mag verwachten. Als dat al te veeleisend is...
Als je instelling zo blijft, dat het altijd aan de klant ligt want de klant is gewoon een zeikerd, ga je uiteindelijk nog maar weinig tevreden klanten overhouden.
Ik heb mijn review bij deze aangepast van 2 sterren naar 1 ster vanwege de nare houding van meneer.
Mijn review is bedoeld om anderen te informeren over de risico's en de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Top bedrijf alles kwam perfect binnen en als je vragen had reageerde ze gelijk top bedrijf mooie en makkelijke gebruikende website.(ik kom hier nog vaker halen) ❤️
Great service and fast contact
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.