3,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

De slechte reviews kloppen gewoon niet

De slechte reviews kloppen gewoon niet. Ik bestel hier al 2 jaar mijn zaden voor binnen en buiten. Dit jaar is 100% ontkiemd. Vorig jaar heb ik 1 zaadje op 10 gehad dat niet ontkiemde. En de planten is ook niets mis mee. Ik ben een tevreden klant.

28. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De reviews van de wietzadenshop.nl en…

De reviews van de wietzadenshop.nl en van wietzaadjes.nl lopen op een of andere manier door elkaar. Er staan reviews van klanten die we niet kunnen plaatsen. En niet voor ons bestemd zijn anderen weer wel.
Maar één ding als u bij wiezadenshop.nl besteld dan kunt u op onze kwaliteit en service rekenen overal waar gewerkt wordt wordt wel eens een fout gemaakt. Maar we lossen het altijd op.

Trustpilot hebben we niet geaccepteerd om deze reden. Om dat het niet 100% klopt.en de juiste informatie geeft

9. lokakuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Ik was een trouwe klant

Ik was een trouwe klant, maar heb nu 4x hermafrodiete "gefeminiseerde" zaden ontvangen, heb daar 2x over geschreven met ze, maar er zijn nooit klachten zeggen ze dan. Heb netjes tegoed voor op hun site gekregen btw, maar er zijn veel meer kosten tegen de tijd dat ze hun bloemen tonen zijn we 5week verder.
Ik ben r klaar mee!

20. syyskuuta 2024

Liever 0 sterren.

Liever 0 sterren.
Zaden besteld die nooit aangekomen zijn. Kreeg een brutaal antwoord dat ik dan maar een duurdere verzendingsmethode had moeten gebruiken toen ik vroeg waar m’n zaden bleven.
Voel me opgelicht.

3. toukokuuta 2024

Prima zaak.

Ik zie een aantal slechte reviews over zaadjes die niet uitkomen. Dat gebeurde bij mij ook en dat kan ook gewoon gebeuren bij zaden, dat heet pech. Het is keurig zonder enig probleem opgelost. Ik kreeg kostenloos nieuwe zaadjes opgestuurd. Dat is wat uiteindelijk telt. Er wordt heel vlot op vragen gereageerd. Goeie zaak! Heel tevreden 😀

25. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Verkopen oud zaad kwa oplossing willen…

Verkopen oud zaad kwa oplossing willen ze dat je van Cali strain naar white widow gaat. Ga niet met deze man in zee verdraaid verhalen speelt slecht offer zijn totaal biet bereid het van 2 kanten goed op telossen 6 Aden gekocht 2 uit gekomen.

14. heinäkuuta 2022

Zeer correcte business!!!

Zeer correcte business!!!
Mijn mails werden altijd beantwoord.
Ik heb er al verschillende keer een bestelling geplaatst zonder enige problemen.
Bij mijn laatste bestelling ontbrak er wel 1stuk. Ik had dit gemeld en had vlug antwoord met hun excuses en dat ze dit gingen na sturen wat ik na een paar dagen mocht ontvangen.
Correcte prijs en Kwaliteit volle producten!!!
Ik zal er mijn producten blijven bestellen!
Bedankt aan het team voor de goede en vlotte samen werking!!!

30. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Je hebt niet veel soorten dus weinig…

Je hebt niet veel soorten dus weinig keuze wel een snelle levering maar goedkoop zijn ze niet want de prijzen zijn niet hoog maar als je dan rotzooi krijgt wat je dus van ze krijgt dan wordt je niet vrolijk heb hier voor 120 euro aan zaden besteld en gekregen maar van de 40 zaadjes is er letterlijk en figuurlijk maar 1 zaadje uitgekomen waardeloos dus koop nooit zaden bij wietzadenshop.nl

18. syyskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin