Wietzaadjes.nl Arvostelua 343

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Saanut 5/5 tähteä

Site goed overzichtelijk, ontzettend veel keus (voor de leek wat lastig navigeren tussen al dat lekkers) Makkelijk besteld, Snel geleverd. Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord! To... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Topservice! Ik ben ontzettend tevreden over Wietzaadjes.nl. Ik had een korte vraag over mijn bestelling en kreeg tot mijn grote verrassing midden in het weekend al een reactie van Tim. Hij dacht heel... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Al sinds jaar en dag een goede webshop met uitgebreid aanbod. Snellere verzending dan de webshops van de zadenbanken en vaak voor dezelfde (of zelfs goedkopere) prijs.

1. Taimitarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.

4,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Al sinds jaar en dag een goede webshop…

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Jasper! Wat een mooie review, enorm bedankt hiervoor!

Saanut 5/5 tähteä

Beste keuze die ik gemaakt heb

Goede service klantvriendelijk bestelling komt altijd netjes binnen met een leuke sticker erbij om op te plakken

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi SkuutSkuut! Heel erg bedankt voor je mooie review, hier zijn wij heel blij mee!

Super goede service

Super goede service
Als iets met seeds is niet uitkom lossen ze netjes op top zoals het hoort nette site en service

Hoi Boss!

Dank je wel voor je mooie review! :)

Site goed overzichtelijk

Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord!

Top!

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Misha! Wat een mooie review :) Hier worden wij blij van, enorm bedankt!!

Saanut 5/5 tähteä

Ruim aanbode en snelle service!

Naast mijn bestelling mocht ik ook nog een gratis zaadje uitkiezen :-)

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Ed! Bedankt voor je mooie review :) :)

Topservice!

Topservice!
Ik ben ontzettend tevreden over Wietzaadjes.nl. Ik had een korte vraag over mijn bestelling en kreeg tot mijn grote verrassing midden in het weekend al een reactie van Tim. Hij dacht heel fijn met me mee, gaf deskundig advies en kwam direct met een ontzettend nette en passende oplossing waar ik heel blij mee ben. Je merkt echt dat de klant hier centraal staat. Absoluut een aanrader en ik kom hier zeker weer terug!

7. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Jerome! Wat een prachtige review! Heel erg bedankt, we blijven ons best doen :)

Saanut 5/5 tähteä

Goede ervaring van begin tot eind

Goede ervaring van begin tot eind. Alles verliep soepel, communicatie was vriendelijk en duidelijk en de service was top. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan klanten en kwaliteit. Zeker tevreden en ik bestel hier graag nog eens.

28. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb met iemand gesproken

Ik heb met iemand gesproken, die Tim heet en die kwam zeer professioneel over met goed advies .
En ook de levering was zeer snel en netjes verpakt .
Dus dit is het juiste adres voor al mijn zaadjes .

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi SonjaV. Dank je wel voor je mooie review! :)

Saanut 5/5 tähteä

Zéér correcte afhandeling van de…

Zéér correcte afhandeling van de bestelling + fantastisch vlotte en vriendelijke helpdesk. Alle punten, nu is het aan mij :)

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Patrick! Heel erg bedankt voor je review!.. Zou je even contact met mij op kunnen nemen via de mail?

Twee maal 10 zaadjes besteld

Twee maal 10 zaadjes besteld. In totaal uiteindelijk 4 tot wasdom gekomen. Hierover contact opgenomen. Keurige reactie teruggekregen (bleek in mijn Spam box terecht te zijn gekomen. Door mij niet gezien). Grote bereidheid om actief tot een oplossing te komen. Uiteindelijk zijn we er keurig uitgekomen. Koop hier al jaren wat zaadjes voor de lol. Gaat altijd goed. Duidelijke website en correcte levering en afhandeling.

15. toukokuuta 2026

Altijd TOP !!!

Er was een klein probleempje met mijn bestelling dat is na een mailtje netjes afgehandeld door Tim.
Ik koop hier elk jaar voor een buitenkweekje het is altijd top !

6. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij…

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij deze website en ben er heel tevreden over. De zaden arriveren meestal al na enkele dagen. De klantendienst is heel vriendelijk en ze zijn snel om je vragen te beantwoorden met goede raad.

5. toukokuuta 2026

Service is top

Service is top, bij problemen altijd in voor een gesprek.

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Dank je wel Coen, heel fijn om dit te lezen! :) We staan altijd voor je klaar!

Saanut 1/5 tähteä

Zaad van hun komt niet uit en klachten…

Zaad van hun komt niet uit en klachten lossen ze niet op zie meerder zelfde review’s

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Pascal, via de mail dreig je met nog meer 1-sterren reviews als ik niet je zaden ga vergoeden. Ik heb dit eerder aangeboden en toen wilde je dat niet want je was boos. Nu zie ik dat je inderdaad een nieuwe naam hebt gebruikt "Pascal 2".

Saanut 1/5 tähteä

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde…

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde contacteerde ik hun via watssapp . Hun reactie was dat het kan gebeuren en dat ze pas iets konden doen wanneer de 5 zaden niet zouden kiemen . Verder kreeg ik als uitleg dat ook bij de eigen kweek van die persoon die ik contacteer de 3 van de 5 zaadjes van het huismerk niet kiemde , dus dat het heel normaal is. Beetje rare uitleg en niet erg professioneel op te melden dat hun zaadjes het bij hun ook niet doen.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Bram, ik denk dat deze review niet voor ons bedoelt is, want ik los het altijd netjes op. Wil je nog even contact met ons opnemen via het contactformulier? Hier moet iets misgegaan zijn.

2 keer wat besteld

2 keer wat besteld. 2 keer totaal iets anders gekregen! Die zogenaamde soortjes is gewoon pure oplichting.

Je krijgt altijd een raar wit-soortje

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Mike! Wij versturen gewoon wat de klant besteld heeft. Jammer dat jouw ervaring niet naar wens is. Wij lichten helemaal niemand op, wij zijn een betrouwbaar en stabiel bedrijf, al jaren. Ik heb je mail ook gelezen over deze klacht, maar als je ons gelijk "kk oplichters" noemt terwijl ik dit altijd netjes met mijn klanten oplos, stuit mij tegen de borst.

Saanut 2/5 tähteä

Jaren lang klant geweest hier

Jaren lang klant geweest hier. Vorig jaar bestelde ik zaadjes, die niet helemaal goed bleken te zijn. Ze kwamen de normale zaailing procedure niet door. En dit twee keer over. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik eerst een kleine discussie met de heer, en daarna een tegemoetkoming van een aantal goedkope schijt zaadjes.
Ik heb geprobeerd om nogmaals contact op te nemen via WhatsApp. Maar ik blijk ook geblokkeerd te zijn.
(Edit: Bedrijf heeft een ander nummer)

Ik bestel hier nooit niet weer, en ben nu klant bij een ander die zijn klanten vriendelijk te woord staat.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Lars! Je bent niet geblokkeerd maar we hebben een ander nummer, het nieuwe nummer staat op de website. Mail me even, dan ga ik mijn best voor je doen!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin