Site goed overzichtelijk, ontzettend veel keus (voor de leek wat lastig navigeren tussen al dat lekkers) Makkelijk besteld, Snel geleverd. Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord! To... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Topservice! Ik ben ontzettend tevreden over Wietzaadjes.nl. Ik had een korte vraag over mijn bestelling en kreeg tot mijn grote verrassing midden in het weekend al een reactie van Tim. Hij dacht heel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Al sinds jaar en dag een goede webshop met uitgebreid aanbod. Snellere verzending dan de webshops van de zadenbanken en vaak voor dezelfde (of zelfs goedkopere) prijs.
Yritys on vastannut
Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.
Postbus 150, 6580 AD, Malden, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Goede service klantvriendelijk bestelling komt altijd netjes binnen met een leuke sticker erbij om op te plakken

Super goede service
Als iets met seeds is niet uitkom lossen ze netjes op top zoals het hoort nette site en service

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord!
Top!

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Naast mijn bestelling mocht ik ook nog een gratis zaadje uitkiezen :-)

Topservice!
Ik ben ontzettend tevreden over Wietzaadjes.nl. Ik had een korte vraag over mijn bestelling en kreeg tot mijn grote verrassing midden in het weekend al een reactie van Tim. Hij dacht heel fijn met me mee, gaf deskundig advies en kwam direct met een ontzettend nette en passende oplossing waar ik heel blij mee ben. Je merkt echt dat de klant hier centraal staat. Absoluut een aanrader en ik kom hier zeker weer terug!

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Goede ervaring van begin tot eind. Alles verliep soepel, communicatie was vriendelijk en duidelijk en de service was top. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan klanten en kwaliteit. Zeker tevreden en ik bestel hier graag nog eens.
Ik heb met iemand gesproken, die Tim heet en die kwam zeer professioneel over met goed advies .
En ook de levering was zeer snel en netjes verpakt .
Dus dit is het juiste adres voor al mijn zaadjes .

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Zéér correcte afhandeling van de bestelling + fantastisch vlotte en vriendelijke helpdesk. Alle punten, nu is het aan mij :)

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Twee maal 10 zaadjes besteld. In totaal uiteindelijk 4 tot wasdom gekomen. Hierover contact opgenomen. Keurige reactie teruggekregen (bleek in mijn Spam box terecht te zijn gekomen. Door mij niet gezien). Grote bereidheid om actief tot een oplossing te komen. Uiteindelijk zijn we er keurig uitgekomen. Koop hier al jaren wat zaadjes voor de lol. Gaat altijd goed. Duidelijke website en correcte levering en afhandeling.
Snelle service. En denken in oplossingen. Top bedrijf
Het was vorig jaar al niet best en dit jaar is gewoon 50 % een ongelukkig uitziende plant met weinig potentie

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Er was een klein probleempje met mijn bestelling dat is na een mailtje netjes afgehandeld door Tim.
Ik koop hier elk jaar voor een buitenkweekje het is altijd top !
Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij deze website en ben er heel tevreden over. De zaden arriveren meestal al na enkele dagen. De klantendienst is heel vriendelijk en ze zijn snel om je vragen te beantwoorden met goede raad.
Service is top, bij problemen altijd in voor een gesprek.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Zaad van hun komt niet uit en klachten lossen ze niet op zie meerder zelfde review’s

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde contacteerde ik hun via watssapp . Hun reactie was dat het kan gebeuren en dat ze pas iets konden doen wanneer de 5 zaden niet zouden kiemen . Verder kreeg ik als uitleg dat ook bij de eigen kweek van die persoon die ik contacteer de 3 van de 5 zaadjes van het huismerk niet kiemde , dus dat het heel normaal is. Beetje rare uitleg en niet erg professioneel op te melden dat hun zaadjes het bij hun ook niet doen.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Haal al jaren hier mijn zaadjes, goede zaadjes en goede planten! En de service is geweldig!!
AANRADER!!
2 keer wat besteld. 2 keer totaal iets anders gekregen! Die zogenaamde soortjes is gewoon pure oplichting.
Je krijgt altijd een raar wit-soortje

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Jaren lang klant geweest hier. Vorig jaar bestelde ik zaadjes, die niet helemaal goed bleken te zijn. Ze kwamen de normale zaailing procedure niet door. En dit twee keer over. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik eerst een kleine discussie met de heer, en daarna een tegemoetkoming van een aantal goedkope schijt zaadjes.
Ik heb geprobeerd om nogmaals contact op te nemen via WhatsApp. Maar ik blijk ook geblokkeerd te zijn.
(Edit: Bedrijf heeft een ander nummer)
Ik bestel hier nooit niet weer, en ben nu klant bij een ander die zijn klanten vriendelijk te woord staat.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.