Wietzaadjes.nlArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Bestellingen komen altijd snel aan en de kwaliteit is erg goed! Laatst is er een incident geweest waardoor ik contact heb moeten opnemen met de klantenservice. D... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Site goed overzichtelijk, ontzettend veel keus (voor de leek wat lastig navigeren tussen al dat lekkers) Makkelijk besteld, Snel geleverd. Ik had een vraag, mailtje zelfde dag nog beantwoord! To... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden over wietzaadjes.nl De site is erg betrouwbaar en snel in het leveren van hun produkten. De kwaliteit is gewoon top en de communicatie met hen is heel erg goed. Niks negatiefs t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

De afgelopen jaren rotzooi ik bestel hier nooit meer ! Vorig jaar zaadjes gekocht waarvan de planten maar niet in de bloei gingen , uiteindelijk waren het bijna allemaal hermas. Dit jaar zaadjes gekr... Näytä lisää

1. Taimitarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wietzaadjes biedt meer dan 2000 soorten wiet zaden van ruim 100 wietzaad merken voor de thuiskweker! Binnen dit enorme assortiment vind je bij wietzaadjes snel de beste wietzaden om de voor jou ideale wietplant te kweken.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

352 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Twee maal 10 zaadjes besteld

Twee maal 10 zaadjes besteld. In totaal uiteindelijk 4 tot wasdom gekomen. Hierover contact opgenomen. Keurige reactie teruggekregen (bleek in mijn Spam box terecht te zijn gekomen. Door mij niet gezien). Grote bereidheid om actief tot een oplossing te komen. Uiteindelijk zijn we er keurig uitgekomen. Koop hier al jaren wat zaadjes voor de lol. Gaat altijd goed. Duidelijke website en correcte levering en afhandeling.

15. toukokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij…

Ik bestel mijn zaadjes al jaren bij deze website en ben er heel tevreden over. De zaden arriveren meestal al na enkele dagen. De klantendienst is heel vriendelijk en ze zijn snel om je vragen te beantwoorden met goede raad.

Service is top

Service is top, bij problemen altijd in voor een gesprek.

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Dank je wel Coen, heel fijn om dit te lezen! :) We staan altijd voor je klaar!

Saanut 1/5 tähteä

De afgelopen jaren rotzooi ik bestel…

Dit jaar zaadjes gekregen die zo piepklein zijn dat ontkiemen onmogelijk is !

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Pascal, neem even contact met mij op dan gaan we het oplossen. (Waarschijnlijk is dit een scammer, zie Pascal en Pascal 2)

Saanut 1/5 tähteä

Zaad van hun komt niet uit en klachten…

Zaad van hun komt niet uit en klachten lossen ze niet op zie meerder zelfde review’s

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Pascal, via de mail dreig je met nog meer 1-sterren reviews als ik niet je zaden ga vergoeden. Ik heb dit eerder aangeboden en toen wilde je dat niet want je was boos. Nu zie ik dat je inderdaad een nieuwe naam hebt gebruikt "Pascal 2".

Saanut 1/5 tähteä

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde…

Nadat 3 van de 5 zaadjes niet ontkiemde contacteerde ik hun via watssapp . Hun reactie was dat het kan gebeuren en dat ze pas iets konden doen wanneer de 5 zaden niet zouden kiemen . Verder kreeg ik als uitleg dat ook bij de eigen kweek van die persoon die ik contacteer de 3 van de 5 zaadjes van het huismerk niet kiemde , dus dat het heel normaal is. Beetje rare uitleg en niet erg professioneel op te melden dat hun zaadjes het bij hun ook niet doen.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Bram, ik denk dat deze review niet voor ons bedoelt is, want ik los het altijd netjes op. Wil je nog even contact met ons opnemen via het contactformulier? Hier moet iets misgegaan zijn.

2 keer wat besteld

2 keer wat besteld. 2 keer totaal iets anders gekregen! Die zogenaamde soortjes is gewoon pure oplichting.

Je krijgt altijd een raar wit-soortje

24. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Mike! Wij versturen gewoon wat de klant besteld heeft. Jammer dat jouw ervaring niet naar wens is. Wij lichten helemaal niemand op, wij zijn een betrouwbaar en stabiel bedrijf, al jaren. Ik heb je mail ook gelezen over deze klacht, maar als je ons gelijk "kk oplichters" noemt terwijl ik dit altijd netjes met mijn klanten oplos, stuit mij tegen de borst.

Saanut 2/5 tähteä

Jaren lang klant geweest hier

Jaren lang klant geweest hier. Vorig jaar bestelde ik zaadjes, die niet helemaal goed bleken te zijn. Ze kwamen de normale zaailing procedure niet door. En dit twee keer over. Na dit gemeld te hebben, kreeg ik eerst een kleine discussie met de heer, en daarna een tegemoetkoming van een aantal goedkope schijt zaadjes.
Ik heb geprobeerd om nogmaals contact op te nemen via WhatsApp. Maar ik blijk ook geblokkeerd te zijn.
(Edit: Bedrijf heeft een ander nummer)

Ik bestel hier nooit niet weer, en ben nu klant bij een ander die zijn klanten vriendelijk te woord staat.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Lars! Je bent niet geblokkeerd maar we hebben een ander nummer, het nieuwe nummer staat op de website. Mail me even, dan ga ik mijn best voor je doen!

Wolf

Had een bestelling gedaan maar helaas klein probleempje mee. Had een mailtje gestuurd en binnen een dag een oplossing gevonden. Bedankt tim.

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Wolf! Wat een mooie review! Enorm bedankt hiervoor!

Saanut 4/5 tähteä

goeie ervaring! meerdere keren een bestelling geplaatst.

Nadat me pakketje op bezorgd stond maar Niet otvangen was(waarschijnlijk bij de vervoeder want een maand later kwam er een buur van 5 huizen verderop met het pakketje)
KEURIG Geholpen.
Tim stuurde me een nieuwe zending. Toen deze nieuwe zending de straat Al wat groener aan het kleuren was ontving ik het zoek geraakte pakketje alsnog.
Contact met de klantenservice, prima.
Het product, zeer goed, de buurtjes zijn happy in space

FYI,
Laat het weten als er iets Niet goed is bij je bestelling of product.
Ik bestel al een tijdje hier, heb wel 2x contact moeten zoeken. Bij mij is het prima opgepakt en opegelost.

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Niels! Fijn dat het naar wens opgelost is, de post is soms erg slordig helaas :)

Saanut 1/5 tähteä

Reageren totaal niet op mail

Reageren totaal niet op mail, klantenservice is denk ik te stoned om te reageren, kwaliteit laat ook zwaar te wensen over, beter een andere site gebruiken dan deze!

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Geert, wij controleren iedere dag meerdere keren onze mail, het kan zijn dat onze mails in je spambox zitten...We zijn in ieder geval gewoon bereikbaar!

Geen correcte zaden !

Ik had 5 zaden besteld > Purple Haze... Maar van die 5 zaden zijn er maar 2 uitgekomen (vrouwelijk !) Een paar kameraden hadden mij verwittigd, uit te kijken voor deze wietzaadjes-site... Nou ja, ik moet eerlijk zijn; ik wist er niet veel van...Doch heeft het mij bijna 80 € gekost !! Dus ben ik uiteraard niet erg blij, hé...!

6. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Monique! Het ging volgens mij over een pakje wat retour gekomen was en wij het opnieuw zouden toesturen. Als dit een misverstand is, neem dan even contact met ons op en dan gaan we het netjes oplossen! :)

WIETZAADJES .NL . ZIJN TOPPERS

WIETZAADJES .NL ZIJN TOPPERS ,,naar opzoek te zijn geweest voor autoflower zaadjes ,en diverse sites te hebben bezocht en zaden heb gekocht heel veel coboys meegemaakt nu eindelijk een top adres 100% betrouwbaar goede snelle verzending grote keuze goede zaden ,, betaalbaar en een top service ,,,WIETZAADJES . NL ,ZIJN TOPPERS . thx tim toppie

10. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Andre, enorm bedankt voor deze uitbundige review :) :)

9 zaden aangeschaft 4 redden het niet

9 zaden aangeschaft 4 redden het niet.
Na contact opgenomen te hebben ben ik keurig geholpen en is mijn probleem is direct opgelost.

28. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Emanuel! Neem even contact met ons op, dan gaan we dit netjes met je oplossen :)

Erg ontevreden

Erg ontevreden. Heb in totaal 6 zaadjes gekocht waarvan er maar 1 uit kwam. Ik kweek al 15 jaar.

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi! Neem even contact met ons op, dan gaan we natuurlijk kijken wat we voor je kunnen betekenen! :)

Saanut 5/5 tähteä

Had een paar x een zaadje dat niet uit…

Had een paar x een zaadje dat niet uit kwam en heb ze benaderd. Ze hebben dit top opgelost. Koop er al jaren thnx ook voor de goede service. Alle soorten verkrijgbaar. Snelle reactie via mail. Top bedrijf!

20. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Wietzaadjes.nl

Hoi Monique, wat enorm leuk om dit te lezen, hartelijk dank! We blijven ons best doen voor iedereen! :)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin