Wensink Aangenaam Arvostelua

1 939
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mijn eigen auto was stuk, dus op zoek naar een vervanger. Heb specifiek gezocht naar de uitvoering van de auto die ik nu gekocht heb. Reden daarvoor was, dat ik ooit in deze uitvoering gereden had en... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ondanks de drukte die dag werd er tijd gemaakt om de auto te controleren. Probleem (ventiel in band was poreus) werd verholpen tegen een goede prijs. De werknemers waren allen servicegericht en nam... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Een auto gekocht op de laatste dsg van 2023.Heb er dit voorjaar 4 nieuwe banden onder laten zetten. Welnu de auto een mercedes heeft pas de grote beurt gehad. Bij het ophalen van de auto voor de gr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een goede ervaring gehad met Wensink Ford uit Zwolle. Zonder vooraf een afspraak te maken ben ik de showroom binnen gestapt en werd al vlot door een medewerker prettig aangesproken. Nadat ik mi... Näytä lisää

1. Autoliike

Yrityksen kirjoittama

Officieel Ford, Fuso, Kia, Mercedes-Benz en Smart dealer voor aanschaf en onderhoud van uw personenwagen, bedrijfswagen en/of truck.

• Lippestraat 2, 8028 PS, Zwolle, Hollanti

(1 939)

572 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Zeer snel en vriendelijk geholpen

Zeer snel en vriendelijk geholpen ! snel weer op weg !!

Goedemiddag Henk,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo snel en vriendelijk bent geholpen en weer snel op weg kon.

Een aangenaam weekend toegewenst!

Keurig geholpen

Alles correct verlopen 👍

Goedemiddag Rinie Gijsberts,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat alles correct is verlopen en dat u keurig bent geholpen.

Goed service

Hallo,
Team was professioneel. Bij mijn wel aantal moeilijke vragen meneer bij de balie blijft rustig en toch probeer mijn beatwoorden.

Jammer dat op factuur is weinig bekend wat voor heb ik precies betaald.

17. helmikuuta 2026

Goedemiddag Christopher,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u ons team als professioneel heeft ervaren en dat onze collega aan de balie rustig de tijd nam om uw vragen te beantwoorden.

Jammer dat de factuur voor u niet duidelijk genoeg was. Wij nemen uw feedback hierover mee, zodat we onze uitleg en specificatie waar mogelijk kunnen verbeteren. Als u nog vragen heeft hierover ontvangen wij graag uw contact informatie.

Saanut 3/5 tähteä

Hoe jaag je klanten weg, Wensink kan het!

Update: vandaag 23 maart heb ik een medewerker aan de lijn gehad die wel begrijpt hoe je een klacht afhandelt. We zijn overeengekomen dat we de kosten delen en dat we gezamenlijk kijken naar de klachten die er waren. Deze medewerker begrijpt de problemen en kijkt realistisch naar een oplossing, Hierdoor stijgt de waardering voor Wensink! Op 1 februari jl. heb ik een review geplaatst op de site van Wensink. De dag erop is er een reactie geplaats op deze review met de vraag of ik mijn contactgegevens wilde delen (kennelijk waren deze verloren gegaan na aankoop van de auto?)
Na een week niets vernomen te hebben werd ik op 9 februari gebeld door Wensink. Er werd mij verteld dat ze de zaak gingen onderzoeken.
Nu, een maand later heb ik nog steeds geen reactie op dat onderzoek. Het zal waarschijnlijk een zeer lastige case zijn omdat ze eigenlijk het bedrag niet kunnen rechtvaardigen. Alle registers moeten open getrokken worden om nog enigszins tot een plausibele uitleg te komen. Hierbij zullen de kosten van dit onderzoek waarschijnlijk ook vele malen hoger zijn dan het oorspronkelijke bedrag........ of zou het tussen wal en schip gevallen zijn?
Kortom, je zet je als bedrijf aardig voor schut om op deze manier met je klanten om te gaan....

Goedemiddag Johan Vochteloo,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft dat uw melding niet de aandacht heeft gekregen die u mocht verwachten.

Het is uiteraard niet onze bedoeling dat uw vraag zo lang blijft liggen of dat u het gevoel krijgt dat dit tussen wal en schip is geraakt. Wij nemen hierover opnieuw contact met u op om u duidelijkheid te geven over de status van het onderzoek en dit samen met u te bespreken.

Saanut 5/5 tähteä

Precies zoals ik het me had voorgesteld.

Goedemiddag Jelle de Lange,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles precies zo is verlopen zoals u het zich had voorgesteld.

Saanut 5/5 tähteä

Altijd snel en goed geholpen dankzij…

Altijd snel en goed geholpen dankzij Johan en Jakko

Goedemiddag Margot,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u altijd snel en goed wordt geholpen. Mooi dat onze collega's daarin voor u het verschil maken.

Saanut 5/5 tähteä

Vorige week een Mercedes Cla gekocht…

Vorige week een Mercedes Cla gekocht bij ophalen bleek er 2 sterretjes in de voorruit te zitten na een checkup was ik niet tevreden na afgelopen weekend besloten terug te gaan naar de dealer Wensink waar ik mijn ontevredenheid melde bij Martijn na wat overleg wordt er een nieuwe voorruit geplaatst dat noem ik goede en betrouwbare service

Goedemiddag Ben Elswijk,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat uw melding over de sterretjes in de voorruit serieus is opgepakt en dat er samen met onze verkoper naar een passende oplossing is gezocht. Mooi dat er een nieuwe voorruit voor u wordt geplaatst en dat u dit als goede en betrouwbare service ervaart.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed contact en komt afspraken…

Zeer goed contact en komt afspraken goed na

27. helmikuuta 2026

Goedemiddag Bram,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u het contact als zeer goed heeft ervaren en dat afspraken duidelijk worden nagekomen.

Saanut 2/5 tähteä

Ik heb een week geleden een afspraak…

Ik heb een week geleden een afspraak ingeplanned via mijn kia. Nu krijg ik afgelopen zondag een mailtje dat jullie zo braaf zijn geweest om afspraak in te plannen op een dag dat ik niet kan. het mailtje doet ook nog vermoeden dat het op jullie intitiatief is. Het lijkt er op dat alle systemen bij kia los van elkaar draaien. vind het eigelijk heel er gevervelend dat dit gebreurd. tevevens heb ik de afgelopen week een een heriniring gekregen van een rekening die ik net een week in huis heb. de uiterste betaaldatum is gezetop de dag dat ik mijn auto eer opgehaald heb en jullie niet konden vertellen wat mijn bruikleen auto zou kosten.niet echt klant vriendelijk

Goedemiddag Rudolphus Wagenaar,

Bedankt voor uw review. Het klopt wat u schrijft, de afspraak die u via Kia gepland heeft staat niet in ons systeem. Wat in de mijnKia omgeving niet goed is gegaan kunnen wij helaas niet zeggen. Omdat deze niet is doorgekomen ziet ons systeem geen afspraak en krijgt u net als iedere andere klant een mail waarin het is volgende beschikbare plan moment zichtbaar is, een goede bedoeling helaas niet goed ontvangen. Wij gaan kijken wat wij hierin kunnen verbeteren.

Wij kunnen ons voorstellen dat een betalingsherinnering zo kort na ontvangst van de factuur en de onduidelijkheid over de kosten van de auto niet als klantvriendelijk is ervaren.

Als de factuur nog niet verduidelijkt is ontvangen wij graag uw contact informatie.

Saanut 5/5 tähteä

Wensink Emmen hebben een dikke pluim…

Wensink Emmen hebben een dikke pluim verdient het probleem werd keurig opgelost en werd voortdurend op de hoogte gehouden daar kan een
ander filiaal wel wat van kan leren
Berend

Goedemiddag Berend,

Bedankt voor uw review. Wat mooi om te lezen dat uw probleem bij onze vestiging in Emmen keurig is opgelost en dat u tijdens het proces goed op de hoogte bent gehouden.

KLANT is KONING

Omdat wij bij Wensink werden ontvangen en behandeld zoals je zou verwachten bij een aankoop van een auto en het maakt niet uit of het een nieuwe of gebruikte auto is.
Het zou overal moeten zijn KLANT is KONING en zo werden wij ontvangen.

26. helmikuuta 2026

Goedemiddag Rudolf Lamens,

Bedankt voor uw review. Wat mooi om te lezen dat u zich bij ons zo welkom en goed geholpen voelde bij de aankoop van uw auto. Fijn dat u het gevoel had dat er echt aandacht voor u was, ongeacht of het om een nieuwe of gebruikte auto gaat.

Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst!

Vriendelijk en vakkundig personeel

3. maaliskuuta 2026

Goedemiddag Wim,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u ons personeel als vriendelijk en vakkundig heeft ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Er werd meegedacht in de tijd vd…

Er werd meegedacht in de tijd vd afspraak. De auto was ook nog gewassen. Goede service, dank u wel

Goedemiddag Eli,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat er met u is meegedacht bij het plannen van de afspraak. Mooi dat uw auto daarnaast ook nog gewassen voor u klaarstond.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon even tijd voor een praatje.

Zeer goede en vriendelijke ontvangst. Bij het afhalen van de auto een rustige en complete toelichting gekregen en... gewoon even tijd voor een praatje!

Goedemiddag Marcel Lubbers,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk bent ontvangen en dat u bij het afhalen van uw auto een rustige en duidelijke toelichting heeft gekregen. Mooi dat er daarnaast ook even tijd was voor een praatje.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service bij vervanging van een lekke band

Snelle service na een

2. maaliskuuta 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat u snel bent geholpen bij het vervangen van uw lekke band.

Professioneel

Snel, professioneel en vriendelijk

4. maaliskuuta 2026

Goedemiddag Heleen Visch,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u onze service als snel, professioneel en vriendelijk heeft ervaren.

Saanut 1/5 tähteä

Op wachten kon niet

Op wachten kon niet, nieuwe afspraak gemaakt
Beurt uit gevoerd 2x een rekening gekregen 1 op oude adres en 1op nieuwe adres
Geen excuus

4. maaliskuuta 2026

Goedemiddag Adèle Roeters,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw afspraak niet wachtend kon plaatsvinden en dat u daarnaast twee keer een rekening heeft ontvangen op verschillende adressen. wij begrijpen dat dit verwarrend en niet prettig voor u is geweest, zeker wanneer u daarbij geen uitleg of excuus heeft ervaren.

Wij kunnen uw gegevens op dit moment niet direct bij de review herleiden. Ik vraag daarom uw informatie op zodat wij uw feedback specifiek kunnen delen met de betreffende vestiging en dit voor u kunnen uitzoeken.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne service met meedenkende mensen…

Fijne service met meedenkende mensen voor redelijke prijzen, daarom rij ik graag een stukje verder.
Verder een prachtige nieuwe CLA als vervangend vervoer gekregen wat een mooie ervaring gaf.

2. maaliskuuta 2026

Goedemiddag Frank,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u onze service en het meedenken van onze collega’s zo waardeert. Mooi om te horen dat u het de moeite waard vindt om daar zelfs een stukje voor te rijden. Ook leuk dat u de nieuwe Mercedes-Benz CLA als vervangend vervoer heeft mogen ervaren en dat dit zo’n positieve indruk heeft achtergelaten.

Saanut 5/5 tähteä

We zijn meer dan prima geholpen

We zijn meer dan prima geholpen, Remon doet er alles aan om de wensen te vertalen naar een prachtig eindproduct!

23. helmikuuta 2026

Goedemiddag Klaas Riesebos,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en onze collega uw wensen heeft weten te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

Gefeliciteerd en nog een aangename dag toegewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Goede kontacten en afspraak is afspraak.

24. helmikuuta 2026

Goedemiddag M. Huisma,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u het contact als prettig heeft ervaren en dat voor u duidelijk was: afspraak is afspraak.

Shirley van Wensink

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin