Banner for Wooning Keukens & Badkamers

Wooning Keukens & Badkamers Arvostelua 2 858

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 4/5 tähteä

We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden ze... Näytä lisää

1. Kylpyhuoneen remontointi
  2. Keittiötarvikkeet
  3. Putkimies

Tietoja yrityksestä Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

Bij Wooning slaag je altijd voor je keuken of badkamer, want met ruim 60 jaar ervaring is Wooning dé keuken- en badkamerspecialist van Rotterdam en omstreken. We bieden een ruime keuze voor ieder budget én smaak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van Wooning? Kom dan langs in één van onze zes vestigingen in de regio Rotterdam. Onze ervaren adviseurs blinken uit in kennis en kunde en hebben oog voor detail. Nergens word je zo persoonlijk geholpen.

Maak een afspraak

Wooning Keukens & Badkamers

Yrityksen kirjoittama

We nemen graag de tijd voor je!
Het is voor ons van groot belang hoe je over ons denkt. Ons doel is om jou te helpen met het vinden van jouw droomkeuken of badkamer. Van de inspiratiefase tot de nazorg wanneer de keuken of badkamer geplaatst is. Is er iets niet naar wens dan laat het ons weten. Wij nemen graag de tijd voor je! Ben je tevreden over ons, dan vinden wij dat ook erg leuk om te horen. Deel je reviews met anderen!

4,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Keuken en vloer

Ik heb samen met mijn partner onze droom keuken en vloer gekocht bij wooning vlaardingen en wauw… hoe ik hier ben geholpen vind je nergens anders! Ze denken met alles mee voor oplossingen of verbeteringen! Ik wil nogmaals mijn dankbaarheid uiten naar Mourad, Tim en Nikita voor de klantvriendelijkheid en het prettige manier van samen werken zodat we onze droom keuken en vloer werkelijkheid konden maken!
En vette aanrader dus!

26. huhtikuuta 2026

Beste Jesse,

Zo fijn dat de aankoop van een nieuwe vloer en keuken een droom is geworden en wij dat samen met jou mochten realiseren. Dank voor de geweldige waardering en aanbeveling van Wooning.

Saanut 4/5 tähteä

Alles verliep precies volgens afspraak…

Alles verliep precies volgens afspraak en dat was erg fijn en de kwaliteit van materiaal en plaatsing was perfect

26. huhtikuuta 2026

Beste heer Olsthoorn,

Het doet ons goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en uitgevoerd. Dank voor de positieve feedback!

Wooning Vlaardingen

Vandaag zijn wij bij Wooning Vlaardingen geweest en hebben daar een prachtige keuken gekocht. Dankzij de geweldige hulp van Mourad en Tim verliep het uitzoeken soepel en prettig. Ze namen echt de tijd voor ons en dachten goed mee.

Tijdens het samenstellen werden we ook nog heerlijk verzorgd met lekker eten door Nikita, wat de ochtend extra gezellig maakte.

Het was voor ons een hele fijne en geslaagde ochtend, en we zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Bedankt aan het hele team van Wooning Vlaardingen voor de uitstekende service.

25. huhtikuuta 2026

Beste Ruud,

Dat klinkt inderdaad als een fijne en geslaagde ochtend. Namens het hele team van Wooning dank voor de mooie review en wij gaan zorgen dat jullie straks heerlijk kunnen gaan genieten van een mooie keuken.

We zijn goed geholpen.

We zijn goed geholpen en er is ruim voldoende tijd genomen om alles in de winkel te bekijken. Veel aandacht voor onze wensen. Goed meegedacht, zodat we uiteindelijk alles naar wens op papier konden zetten.

Beste Wilco,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte service naar aanleiding van…

Slechte service naar aanleiding van mankement afwasmachine. De deur sloot niet meer en men verwacht dat de klant zodanig technisch onderlegd is / de kracht heeft om de inbouw afwasmachine te verplaatsen om zodoende te kunnen omschrijven waardoor dit mankement wordt veroorzaakt.
Uiteindelijk bleek het toch een fout bij installatie te zijn. Wooning weigert echter de factuur (deels) te vergoeden.

20. huhtikuuta 2026

Beste mevrouw Van der Dussen,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent met onze serviceverlening. Uw review zal intern worden besproken en ik of een van mijn collega's komer er bij u op terug.

Great experience

He took time to understand our need. He was patient and gave us good suggestions.

19. huhtikuuta 2026

Dear Mr/Ms Kunda,

We are delighted to hear that you are so pleased with the advice provided by my colleague. Thank you for your kind words.

Kind regards,

Ervaring Vlaardingen

Kennis van zaken
Lang bestaand bedrijf
meedenkend
Op het laatst een mooie aanbieding waar eerder wel aangedrongen werd om direct te tekenen.
Nu nog wachten op vervolg.

11. huhtikuuta 2026

Beste Andrea,

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en feedback. Wij stellen dat enorm op prijs.
Uiteraard gaan wij zorgen dat het vervolg naar wens zal gaan verlopen

Topservice bij Wooning Vlaardingen

Topservice bij Wooning Vlaardingen, dankzij Mourad el Yahyaoui absoluut de moeite waard!

Via familie/vrienden zijn wij vanuit Tilburg bij Wooning Vlaardingen en Mourad terechtgekomen en dat was elke kilometer meer dan waard. We hebben er bewust een hele dag voor uitgetrokken en zijn van begin tot eind uitstekend geholpen. Mourad is super enthousiast, verstaat zijn vak en je merkt direct dat hij zijn werk met plezier doet. Hij denkt actief mee, luistert goed naar je wensen en geeft eerlijk advies. Is geen “ja-knikker”, maar duidelijk en oprecht. Goed is goed en fout is fout. Dat gaf ons veel vertrouwen. Daarnaast kwam hij met creatieve ideeën en een totaaloplossing waar wij zelf niet aan hadden gedacht. We waren positief verrast door zijn inzicht in kleuren en combinaties. Uiteindelijk hebben we onze keuken/badkamer/vloer in één keer aangeschaft. Hoewel het iets boven ons oorspronkelijke budget uitkwam, vinden we het absoluut de investering waard. Wij hebben het volste vertrouwen in Wooning Vlaardingen en in het bijzonder in Mourad, dat alles direct na de bouwvak perfect wordt geleverd en gemonteerd. Nogmaals bedankt voor de topservice!

Mvg, Moussaoui

29. maaliskuuta 2026

Beste Nicole,

Wat leuk dat wij je nieuwe keuken, badkamer en vloer mogen verzorgen! Dank je voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen!

Saanut 5/5 tähteä

Wat een fijn bezoek hebben wij gehad…

Wat een fijn bezoek hebben wij gehad bij Wooning Vlaardingen. Een badkamer uitzoeken is echt iets waar we goed over na moesten denken. Door samen met Maurice onze wensen door te nemen zijn we uiteindelijk uitgekomen op een mooi ontwerp. We kijken er nu al naar uit. Wat het nog prettiger maakte was dat Mourad ons een mooie prijs gaf waardoor we extra ruimte krijgen om nog naar een nieuw toilet te kijken. Wij komen heel graag terug.

6. huhtikuuta 2026

Beste Marije,

Wat fijn dat je bezoek aan onze mooie showroom als prettig is ervaren, dank je voor het delen van je positieve ervaring!

Saanut 5/5 tähteä

Wooning Vlaardingen & Mourad TOP!

Superblij met mijn keuken, badkamer en vloer van Wooning Vlaardingen! Ik ben van begin tot eind fantastisch geholpen door Mourad el Yahyaoui. Vanaf het eerste huisbezoek tot de oplevering dacht hij overal in mee en stond hij altijd klaar. Geen vraag was te veel en ik kreeg steeds snel en duidelijk antwoord.

Dit is al mijn tweede keer bij hem (eerste keer in 2012 in Maassluis), en ook mijn verhuizing naar Rotterdam is door hem perfect geregeld.

Echt een aanrader om naar Wooning Vlaardingen te gaan en zeker naar Mourad te vragen!

Margaret

10. huhtikuuta 2026

Beste heer/mevrouw Valstar,

Wat een mooie review en complimenten voor mijn collega Mourad, hij gaat dat zeker waarderen. Dank voor de geweldige review, feedback en het feit dat je weer voor Wooning hebt gekozen.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed geholpen door meneer Souza…

Zeer goed geholpen door meneer Souza van de badkamer afdeling.Mooi met elkaar de spullen uitgezocht.
Wordt in augustus geplaatst.
Vertrouwd, kom al 35 jaar bij de firma Wooning.
Hoop dat de montage ook zo voorspoedig verloopt.

10. huhtikuuta 2026

Beste Thea,

Fijn dat mijn collega jou naar tevredenheid heeft mogen en kunnen adviseren.
Dank voor de 35 jaar vertrouwen die je in Wooning stelt. Wij gaan zorgen dat daar nog vele jaren bijkomen.

Saanut 1/5 tähteä

Advies renovatie badkamer en toilet: hoe jaag je klanten de deur uit

Adviesafspraak gehad over de renovatie van mijn badkamer en toilet bij Wooning in Vlaardingen. Niets op aan te merken, totdat de vestigingsmanager zich kwam voorstellen omdat de adviseur wat tijd nodig had om een prijsindicatie te kunnen maken. De vestigingsmanager begon zijn verkooppraatje en ging daarbij steeds verder met mij onder druk zetten om vooral dezelfde dag nog een overeenkomst met Wooning aan te gaan. Wat hem niet is gelukt, ondanks de forse neerwaartse prijsaanpassingen die werden aangeboden. Maar zijn manier van optreden en pushen was bijzonder onaangenaam. Zo jaag je potentiële klanten weg. Wat hem wel is gelukt.

Update: ik ontving een e-mail met excuses en ook: “De commerciële druk om op een dag als Tweede Paasdag resultaten te boeken is intern soms hoog, maar dat had u als klant nooit mogen merken.”

Maar ik ben op Tweede Paasdag niet in de showroom geweest!!

Beste mevrouw Boelens,

Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over het bezoek aan ons filiaal in Vlaardingen. Zoals mijn collega u via mail heeft laten weten betreuren wij dit en ook via deze weg wilen wij u nogmaals onze oprechte excuses aanbieden.

Saanut 4/5 tähteä

Op afgesproken tijd en vriendelijk

Vriendelijke behandeling, behulpzaam en prima volgens de eerder gemaakte afspraken.

30. maaliskuuta 2026

Beste Ronald,

Zoals je kan en mag verwachten bij Wooning Keukens en Badkamers! Super dat je zo tevreden bent.

Een droomkeuken met Bob en Rudi

We hebben eerst een prettig contact gehad met Bob, die onze wensen heeft getekend en ons advies heeft gegeven. Hij nam de tijd en zorgde dat we met vragen bij hem terecht konden, waarop hij altijd fijn reageerde. Daarna heeft Rudi ons project overgenomen. Hij heeft zeer goede vakkennis en kon ons nog extra informeren zodat we de juiste beslissingen konden nemen. Omdat de keuken vrij ingewikkeld was heeft hij ook de tijd genomen er zeker van te zijn dat alles klopt en uitgevoerd kan worden. Wij waarderen heel erg zijn inzet. Wat belangrijk voor ons was bij het kopen van deze keuken dat er meegedacht werd, ons de ruimte werd gegeven voor eigen ideeën en inbreng en dat we het gevoel hebben een hele mooie keuken samen met elkaar te hebben kunnen bouwen. Het hele traject is naar tevreden verlopen met aandacht voor ons. De keuken staat nog niet, maar we kijken ernaar uit.

20. maaliskuuta 2026

Beste Antje,

Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe keuken, leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring in onze mooie showroom.

Goede ervaring bij Wooning Rotterdam

Fijn geholpen door Remon en Stefan en collega’s in Rotterdam. Goede uitleg, fijne sfeer en betrokkenheid en mooie 3D impressies. We kijken uit naar de vervolg stappen en straks een prachtige nieuwe keuken, toilet en badkamer!

Beste Yvonne,

Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe aankopen!

Keuken en badkamer dromen

Ik ben vandaag geholpen door Jaouad en Remon voor een keuken en badkamer waarin al mijn wensen zijn meegenomen. Eerlijk is eerlijk… de ontwerpen en de klantgerichte service overtroffen mijn stoutste dromen! Ik sta te popelen tot het moment dat de keuken en badkamer gemonteerd zijn. Deze zijn op maat afgestemd naar mijn woning en mij. En ook grote dank aan iedereen die op deze dag hier heeft gewerkt, teamwork ten top! Ik ben jullie zo dankbaar voor de fijne, goede gesprekken en adviezen, begeleiding. Ook dank jullie wel voor de vrolijke noot tussendoor. Zeg maar gerust noten! Ik ben een zeer enthousiaste klant van jullie! Jullie hebben mij echt ontzorgd en ik heb nu bijna geen stress meer hierom. Ook de lunch en de koffie, cake was heerlijk! Ik heb ervan genoten. De keuken en badkamer zijn perfect voor mij, dus ik hoef hierna nooit meer iets uit te zoeken of te verhuizen. Mocht dat onverhoopt toch wel het geval zijn, weet ik jullie te vinden! Dank dank dank!!!! 😊

Beste Isabelle,

Wat fijn om te horen dat onze ontwerpen en service jouw verwachtingen hebben overtroffen! Het doet ons goed om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw nieuwe keuken en badkamer. Dank voor de mooie waardering en positieve feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Goede communicatie en werken netjes

Goede communicatie met de aannemer Werken netjes. Ruimen alles netjes op.
Denken mee.
Verkoper P. (van Wooning Bergschenhoek), krijgt van ons een dikke onvoldoende.

3. huhtikuuta 2026

Beste Nicolette,

Fijn om te vernemen dat u over de communicatie met en de werkwijze van de aannemer zeer tevreden bent. Mocht u over de ervaring met onze adviseur nog nader contact wensen, laat ons dat dan svp weten.

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Saanut 3/5 tähteä

Toiletrenovatie

Wooning denkt goed mee over het ontwerp van het toilet. Tijdens en na oplevering wordt er regelmatig contact opgenomen of alles naar wens verloopt. De installateur waarmee wordt gewerkt beschikt over vakmensen. Nadeel was wel dat ze de Nederlandse taal niet machtig waren waardoor communicatie lastig was. Ook werd er intern niet altijd even goed met elkaar gecommuniceerd en werden afspraken over tijd niet altijd nagekomen. Wooning zelf had in ons geval wel heel veel extra tegels besteld en een artikel dat wij helemaal niet besproken hadden. Dit zal nog aangekaart worden bij Wooning.

11. maaliskuuta 2026

Beste heer/mevrouw Van der Kooij,

Dank je wel voor het delen van al deze ervaringen met Wooning. Goed om te horen dat het meedenken over het ontwerp, het regelmatige contact en de vakkundige installatie naar tevredenheid waren. De minder goede ervaringen met de installatie gaan we zeker intern meenemen en bespreken. Over de tegels kunt u gerust nog contact opnemen met ons.

Twan Huberts - Wooning Keukens en Badkamers

Topservice bij Wooning Rotterdam

Wij zijn ontzettend tevreden over de service en begeleiding bij onze keuken. Wat voor ons echt het verschil heeft gemaakt, is hoe er is omgegaan met de punten die nog opgelost moesten worden. Er is echt moeite gedaan om alles netjes en naar wens in orde te maken, dat zie je niet overal.

Een speciale dank aan Jaouad, Stefan en Mourad. Zij hebben veel tijd, aandacht en energie in onze keuken gestoken en bleven betrokken tot alles goed geregeld was. De communicatie was prettig, er werd meegedacht en oplossingen werden serieus opgepakt.

Het geeft een heel fijn gevoel om te merken dat je niet klaar bent na de verkoop, maar dat er echt service wordt geleverd.

Wij kijken nu met veel plezier naar onze keuken. Heel veel dank Wooning Rotterdam! Dit bedrijf raden wij zeker aan.

2. huhtikuuta 2026

Beste Maroua,

We ontzorgen en nemen graag alles uit handen, zodat jij helemaal een Wooning krijgt die bij je past! Hartelijk dank voor de mooie waarderingen die wij van je krijgen.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ontvangst en heel fijn geholpen…

Fijne ontvangst en heel fijn geholpen door Micha! Goed advies en meedenkend.
Grote showroom met veel keuzes.
Ook de inwendige mens wordt niet vergeten!

28. maaliskuuta 2026

Beste Jacky,

Hartelijk dank voor je positieve woorden! Wij geloven dat een bezoek aan onze showroom een beleving moet zijn, dus we zijn blij dat je zowel ons advies als de 'inwendige mens' hebt gewaardeerd.
Graag tot de volgende keer!

Koen van Veelen - Wooning Keukens en Badkamers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin