Prachtig boeket met mooie, verse en bijzondere bloemen ontvangen. En ook het 2e boeket is wederom schitterend samengesteld. Superleuk dat ik dit abonnement voor zes boeketten heb gekregen. En het bezo... Näytä lisää
Op 1 juli ontvingen we een boeket waarvan de bloemen geheel slap hingen. Bij controle bleek dat de oase waarin de stengels waren gestoken helemaal was uitgedroogd. Na de door jullie voorgeschreven re... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!! Krijg elke 2 weken bloemen,en altijd SUPERBLIJ met wat ik krijg,en.....staan zeker 13 dagen mooi op de vaas😃 Complimenten vo... Näytä lisää
Iedere 4 weken ontvang ik een mooi veldboeket en tovert het een glimlach op mijn gezicht! De bloemen zijn heel sterk, ze staan minstens 2 weken! Ze zijn ook perfect verpakt voor het geval het wat lang... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kwaliteit en Betrouwbaarheid
Ik ben ontzettend blij met Weekly Flower! De boeketten zijn altijd vers, mooi samengesteld en gaan lang mee. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de service: snel, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
Wat een mooi en goed concept
Wat een mooi en goed concept! Altijd de mooiste en meest verse bloemen in huis. Hoe makkelijk is het dat ze worden thuisbezorgd. Ik ben er heel erg blij mee
Wat een prachtig boeket
Handige website, mooie verse bloemen die langer dan 1 week staan, ik ben heel tevreden.
boeket bleef meer dan 2 weken staan!
Je merkt echt dat de bloemen vers van de kweker komen, zeker 2 weken kunnen genieten van het boeket!
Leuke
Super leuk cadeau om te geven voor jezelf of een ander.
Super verse bloemen die lang blijven…
Super verse bloemen die lang blijven staan en elke week weer een originele bos.
Prachtig boeket
Prachtig boeket.
Ik ben heel blij met het boeket bloemen dat ik maandelijks ontvang. Het blijft zeker twee, soms wel drie weken prachtig. En de samenstelling is steeds weer verrassend met een diversiteit aan bloemen.
Hele gave en mooie bloemen
Hele gave en mooie bloemen. Goede kwaliteit 🤩!
Ik heb al jaren een abonnement
Ik heb al jaren een abonnement bij weekly flower en wordt iedere keer weer verrast. Wat een mooie verse bloemen! Ook stuur ik bloemen voor verjaardagen via weekly flower want ze bezorgen door het hele land. Super handig
Supermooi en supervers
Wat een prachtig veldboeket kreeg ik toegestuurd. Zo origineel en vers heb ik nog nooit eerder een boeket gehad.
Super mooie bloemen en geweldige…
Super mooie bloemen en geweldige service! Ik had een aantal vragen, maar deze werden super snel en volledig beantwoord.
Weekly Flower Top Service
Zeer goede Service, indien je ene bloemen abonnement wil is er maar 1 Adres voor mij. De bloemen zijn steeds ook van zeer goede kwaliteit.
Mijn grootmoeder is gestorven en ik had gevraagd het abonnement aan te passen. Dis was allemaal geen probleem, en zij werkte mee aan een oplossing.
zeer goede kwaliteit
heb mijn eerste boeket ontvangen. fantastisch. de bloemen hebben meeer dan 3 weken gestaan. zeer tevreden. ben benieuwd naar het volgende boeket!