Weeklyflower Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig boeket met mooie, verse en bijzondere bloemen ontvangen. En ook het 2e boeket is wederom schitterend samengesteld. Superleuk dat ik dit abonnement voor zes boeketten heb gekregen. En het bezo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Op 1 juli ontvingen we een boeket waarvan de bloemen geheel slap hingen. Bij controle bleek dat de oase waarin de stengels waren gestoken helemaal was uitgedroogd. Na de door jullie voorgeschreven re... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!! Krijg elke 2 weken bloemen,en altijd SUPERBLIJ met wat ik krijg,en.....staan zeker 13 dagen mooi op de vaas😃 Complimenten vo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Iedere 4 weken ontvang ik een mooi veldboeket en tovert het een glimlach op mijn gezicht! De bloemen zijn heel sterk, ze staan minstens 2 weken! Ze zijn ook perfect verpakt voor het geval het wat lang... Näytä lisää

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb de bloemen vanaf vrijdag staan…

Ik heb de bloemen vanaf vrijdag staan zijn inmiddels al 5 takken dood en de rest ziet er niet erg gezellig meer uit, en dan is 22,00 euro een hoop geld.

31. heinäkuuta 2025

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat een aantal bloemen zo snel zijn verwelkt. Dat is zeker niet de bedoeling. Zou je ons een mailtje willen sturen via hallo@weeklyflower.nl? Dan kijken we graag met je mee en komen we met een passende oplossing.

Mooie boeketten bloemen

Altijd geweldige mooie boeketten bloemen
En houden zich 2 weken lang
Mvg L.Vanloo

23. heinäkuuta 2025

Beste Latifa,

Dank je wel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de boeketten en dat ze steeds zo lang mooi blijven.

❤️verse bloemen❤️

Ik woon in het buitenland en hoe fijn is het dan om online een bloemenabonnement te kunnen bestellen voor mijn moeder❤️ Ze was zeer blij met haar eerste prachtige bos!
Bedankt weeklyflower.nl

18. heinäkuuta 2025

Beste Cynthia,

Wat bijzonder om te lezen! Fijn dat je moeder zo blij was met haar eerste bos . Daar doen we het voor!

Een geweldig verjaardagscadeau

Op de gok een abonnement als cadeau afgesloten voor de verjaardag van mijn dochter.
Heel spannend,zou het werken?T was geweldig,ik werd goed geïnformeerd over de bezorging en mijn dochter ook.ze was zeer verrast door het mooie boeket!!
Ze stuurde meteen een foto!
Ook het tweede boeket was een verrassing!
Kortom een geslaagd cadeau!!

5. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Elke keer een feestje!

De bloemen zijn niet voor mijzelf, maar worden eens in de 3 weken bij mijn ouders bezorgd. Ze kijken er echt naar uit! Leuk om steeds verschillende boeketten te zien! Kleine moeite, groot plezier!

18. heinäkuuta 2025

Mini abonnement moederdag

(Schoon)moeder (beide) voor moederdag een mini abonnement cadeau gedaan. Ze hebben 3 prachtige boeketten mogen ontvangen. Waarvan ze ook nog eens tot het volgende boeket aan konden genieten! Zo vers en lang konden ze op vaas staan.
Ook ideaal dat je via de site de bezorgdatum kunt aanpassen , ideaal in vakantie tijd.

24. heinäkuuta 2025

Beste Sharon,

Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat zowel je moeder als schoonmoeder zo hebben genoten van het mini-abonnement en de verse bloemen.

Prachtig boeket bloemen

Prachtig boeket bloemen , ik heb een abonnement voor mijn 90 ste verjaardag gekregen . Ik ben erg blij met de prachtige bloemen die ik om de 2 weken thuis krijg . De bloemist is voor mij te ver lopen dus had ik de laatste tijd geen bloemen meer in huis . De vorige bos was nog niet eens helemaal weg hier staan ook nog een paar van . Ik wordt hier helemaal blij van .

17. heinäkuuta 2025

Mooie bloemen.

het is een feest om elke twee weken de bloemen te ontvangen, ze blijven zeker twee weken staan en soms nog langer.
Wij worden er heel blij van als de bloemen weer bezorgt worden en ook elke keer weer op tijd zoals aangegeven.

Goetejs Loes.

22. heinäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

De eerste bezorging van het boeket was…

De eerste bezorging van het boeket was prima, keurig op tijd en op het eerste gezicht een origineel samengestelde bos verse bloemen. Maar na een paar dagen waren enkele bloemen toch al verlept (calla en lysianthus). Ongetwijfeld door het warme weer, maar toch jammer.

16. heinäkuuta 2025

Prachtig!!!

Elke vier weken krijg ik prachtige, mooie en verse bloemen! Ze zijn elke cent waard!!! Mijn complimenten!! 🫶🏽💐

16. heinäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin