Weeklyflower Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig boeket met mooie, verse en bijzondere bloemen ontvangen. En ook het 2e boeket is wederom schitterend samengesteld. Superleuk dat ik dit abonnement voor zes boeketten heb gekregen. En het bezo... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Op 1 juli ontvingen we een boeket waarvan de bloemen geheel slap hingen. Bij controle bleek dat de oase waarin de stengels waren gestoken helemaal was uitgedroogd. Na de door jullie voorgeschreven re... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!! Krijg elke 2 weken bloemen,en altijd SUPERBLIJ met wat ik krijg,en.....staan zeker 13 dagen mooi op de vaas😃 Complimenten vo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Iedere 4 weken ontvang ik een mooi veldboeket en tovert het een glimlach op mijn gezicht! De bloemen zijn heel sterk, ze staan minstens 2 weken! Ze zijn ook perfect verpakt voor het geval het wat lang... Näytä lisää

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Schitterend boeket bezorgd bij mijn…

Schitterend boeket bezorgd bij mijn schoonzus. Zij is onlangs weduwe geworden en ik heb een abonnement voor 3 maanden genomen om haar te ondersteunen. Stipt op tijd bezorgd en super vers. Ikzelf kreeg ook keurig een melding dat het bezorgd was. 2 tevreden partijen.

14. marraskuuta 2025

Mooie bloemen geleverd!

Mooie bloemen geleverd!
Ik had perongeluk het verkeerde adres opgeschreven waardoor de bloemen weer retour gingen. Binnen 1 dag was het opgelost met weeklyflowers en zijn de bloemen toch bij het juiste adres aan gekomen.

29. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Levering en kwaliteit product

Levering boeket was volgens afspraak. Boeket was mooi, kwaliteit bloemen ook goed, week wel af van de foto, denk dat het meer seizoengerichte bloemen waren. Dus wel even verrast.

15. lokakuuta 2025

Top!

Netjes verpakt. Mooie verse bloemen.
Iedere keer een verrasing wat je krijgt.

9. lokakuuta 2025

Zeer tevreden

Zeer goed verpakt,geleverd volgens afspraak,harmonieus boeket met goede,verse bloemen.

2. lokakuuta 2025

Cadeautje voor jezelf

Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met oaseschuim zodat ze toch water krijgen tijdens transport. Ik doe mezelf hier regelmatig een cadeau mee :-)

1. lokakuuta 2025

Superbloemen.

Elke drie weken ontvang ik een prachtig boeket bloemen aangepast aan de seizoenen of andere speciale momenten. En is de bezorger altijd even vriendelijk. Iedere keer ben ik weer verbaast over de versheid. Meestal heb ik na drie weken nog bloemen over👌.
En gaat er per ongeluk iets mis …dan wordt het snel en vakkundig opgelost.
Dus ben ik superblij met Weekly Flowers🥳

23. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin