Weeklyflower Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Op 1 juli ontvingen we een boeket waarvan de bloemen geheel slap hingen. Bij controle bleek dat de oase waarin de stengels waren gestoken helemaal was uitgedroogd. Na de door jullie voorgeschreven re... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!! Krijg elke 2 weken bloemen,en altijd SUPERBLIJ met wat ik krijg,en.....staan zeker 13 dagen mooi op de vaas😃 Complimenten vo... Näytä lisää

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

97 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Veldboeket

De bezorging en kwaliteit van de bloemen was prima. Het boeket was alleen nogal droog aangeleverd. Het "bakje" waar oase en vochtig papier in zat, was gewoon droog. Hierdoor hingen de bloemen gewoon slap bij aankomst. Wel hebben de meeste bloemen het uiteindelijk zeker 2 weken volgehouden. En enkelen staan nu na 6 weken nogsteeds!!
Dus een klein minpuntje, maar verder super tevreden.

20. elokuuta 2026

Chapeau Weekly Flowers!

Iedere 4 weken ontvang ik een mooi veldboeket en tovert het een glimlach op mijn gezicht! De bloemen zijn heel sterk, ze staan minstens 2 weken! Ze zijn ook perfect verpakt voor het geval het wat langer duurt voor je ze in een vaas kunt zetten. Als de bezorger een steekje laat vallen, lost Weekly Flowers het op door een nieuwe bos te sturen. Chapeau!

3. syyskuuta 2026

Prachtig en vers boeket

Prachtig boeket met mooie, verse en bijzondere bloemen ontvangen. En ook het 2e boeket is wederom schitterend samengesteld. Superleuk dat ik dit abonnement voor zes boeketten heb gekregen. En het bezorgschema is helemaal naar wens aan te passen.

2. syyskuuta 2026

Prachtig boeket!

Prachtig boeket!! Informatie vooraf over de bezorging. De bezorging keurig binnen de afgesproken tijd.
Kwaliteit bloemen geweldig!

6. syyskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

De bloemenwinkels kunnen niet tippen…

De bloemenwinkels kunnen niet tippen aan de bloemen van WEEKLY FLOWER!!!
Complimenten voor WEEKLY FLOWER ,raad het iedereen aan🌹🌹

4. syyskuuta 2026

Prachtig boeket

Optijd geleverd, dat is heel fijn.
Ik heb het cadeau gedaan als bloemen abonnement en de ontvanger was erg blij met het mooie boeket.
Ik zal het zeker nog eens doen om iemand te verrassen. Top kwaliteit

5. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Heel erg blij met jullie!

Mijn bestelling heel goed verpakt en vers ontvangen. Duidelijke aanwijzingen erbij hoe je bloemen lang goed kan houden. Ze staan nu ruim anderhalve week en zijn nog steeds prachtig. Ik ben heel blij met mijn abonnement. Heerlijk om zo iedere 2 weken een mooie verse bos te ontvangen. Ik ben echt blij met jullie, dank je wel!

9. elokuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Het was een fleurige bos.

Het was een fleurige bos.
Jammer dat er meteen al een paar bloemen uitvielen.En die vond ik juist het mooist.
Maar er bleven nog mooie sterke bloemen over.

16. heinäkuuta 2026

Bloemen abonnement veldboeket

Mooi boeket. Verse bloemen.
Zelfs met dit warme weer staat het boeket nog. Blij mee.
Enige puntje en daarom geen 5 gegeven. Er zit een lelie in het boeket. Dodelijk voor katten.
Graag geen lelies in het boeket.

9. heinäkuuta 2026
Weeklyflower-logo

Vastaus yritykseltä Weeklyflower

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het boeket ondanks het warme weer nog steeds mooi staat.

We kunnen zeker rekening houden met katten en bieden voor meerdere klanten een boeket zonder lelies aan. Stuur ons gerust een mailtje met je abonnementsnummer, dan zetten we dit bij jouw abonnement en vervangen we de lelies voortaan door een andere bloem.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin