Buitengewoon tevreden over We Colour, alleen had ik de laatste keer meerdere haarverf producten besteld, maar niet genoeg shampoo erbij. Net thuis gekomen van mij vakantie zie ik tot mijn blijdschap d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor mij een nieuw merk, mijn haar wel al vaak geverfd maar altijd andere merken gehad. Vind dit op zich goede verf, zag er mooi uit in de doos waarin het wordt bezorgd, goede omschrijving (online... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Die Haarfarbe lässt sich einfach anmischen und auftragen. Das Ergebnis ist sehr natürlich. Hatte einige Fragen. Der Kundendienst hat sich sofort gemeldet und promt geholfen. Vielen Dank. Werde nat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Da ich seit Monaten unter Allergien durch Haarfarben leide, habe ich viele Versuche unternommen eine Farbe zu finden, die keine Reaktionen zeigt. Bei Wecolour fand ich endlich Testungen, mit der entsp... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. We begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.
Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Jaren lang kon ik mijn haar niet verven vanwege een PPD allergie. Gisteren geverfd en zo goed als nergens last van. Onwijs blij met het resultaat. Ik heb kleuren gemengd en het resultaat is top, super mooie glans ook!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Es ist nicht die gleiche Geschichte wie beschrieben, aber viel düsterer und der Preis ist teuer

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Die Produkte sind einfach spitze und hervorragend für mich als Allergikerin geeignet. Besonders toll finde ich auch die sehr zeitnahe und immer freundliche, geduldige Betreuung und Beratung bei Fragen zu Produkten und Abos.
Ich bin megafroh Wecolour gefunden zu haben!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Leider haben meine Haare die Farbe nicht angenommen, nach den Färbevorgang hatte ich die gleiche Farbe wie vorher, schade, bin sehr enttäuscht
Die Firma hat mir eine Lösung angeboten und jetzt bin ich sehr zufrieden mit der neuen Haarfarbe, vielen lieben Dank, jederzeit gerne wieder

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Wat een snelle service,en de haarverf is een prachtige kleur de 6.8 ,ik heb het 10 minuten korter laten intrekken omdat mijn haar best beschadigd is ,maar de kleur is zo mooi geworden, echt heel blij dat,ik hier heb besteld !!

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Service, Lieferung und geile Farbe - ich hatte Mahagonie Dunkelbraun - top. Leider "blutet" meine Farbe auf dem Kopf immer noch aus, trotzdem ich (vor 1 Woche angewendet) nach dem auftragen und einwirken lassen über eine halbe Stunde lang das Wasser laufen ließ, bis es nur noch klar war. Ich merke gerade jetzt bei den Temperaturen, wenn man schwitzt, der Schweiß der vom Kopf rinnt ist stark verfärbt, Klamotten hab ich mir leider schon damit verfärbt. Mal sehn, wieviele Haarwäschen ich noch brauche, bis es aufhört, womöglich hab ich dann auch kaum noch Farbe im Haar. ;-) Ansonsten war ich zufrieden.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Super gut erklärt !sehr schnelle Lieferung,angenehmer Duft,nicht juckend beim anwenden.
Man kann per WhatsApp fragen stellen 👌
Super schöne deckende leuchtende Farben.
5 von 5⭐gerne wieder♥️

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Sanfte Farbe ohne Brennen, ich bin begeistert!! Tolles Blond, gensu wie ich es wollte. Schnelle Lieferung. Lediglich, dass in jeder Packung ein Plastikkamm liegt, ich habe jetzt schon so viele davon, könnte man ändern.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Mooie, natuurlijk kleuren haarverf. Als je de tips goed leest die op de website staan, kan er weinig fout gaan. Ik geef vier sterren omdat ik de verf prijzig vind.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Blond ist etwas anderes...Farbe wurde viel zu dunkel. Bin sehr enttäuscht über das Ergebnis

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Deckt super graues Haar ab. Angenehmer Geruch, sehr gut verträglich. Haare sehen toll gepflegt aus.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Die Produkte sind toll und die Lieferung ist schnell und einwandfrei.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Schnelle Lieferung, Haarfarbe und Pflege riechen richtig gut und beißen nicht so in der Nase wie andere Home-Färbemittel. Die Farbe ist schön, allerdings ist Dunkelblond asch sehr dunkel und - dafür gibt es einen Stern Abzug - deckt zwar graue Haare ab, aber nicht zu 100 Prozent. Das Leave In als Extra ist toll. Ich werde wieder WE COLOUR kaufen, aber eine Nuance heller.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Ik wilde zelf mijn geblondeerde haar donkerder verven en vond op Wecolour echt super tips.
Mijn elende was begonnen met bovenin aan de slapen veel grijs, onder/achter veel donkerblond haar en verder van de zon uitgebleekt haar. Kortom, mijn haar was een mix van kleuren wat niet zo leuk stond, daarom wilde ik met wat high- en lowlights een wat meer egale kleur. Keer op keer kwam ik echter blonder terug van de 3 kappers die ik uitprobeerde, allemaal wilden ze mij blond hebben. Ik werd uiteindelijk veel te blond voor mijn smaak en baalde hiervan, het stond niet bij mijn huidskleur en stond raar met de uitgroei. Ivm de diverse waarschuwingen om het niet zelf te doen (wordt groen, wordt te donker, etc) ging ik naar een kapper en legde heel duidelijk uit dat ik weliswaar van het blond af wil maar NIET te donker wil worden, niet donkerder dan donkerblond, op het kleurenschema aangewezen. Veel geld betaald en uiteindelijk heel ongelukkig met chocolade bruin (!) haar naar buiten gegaan, een veel te donkere tint die totaal niet bij mij stond. Dit heb ik met 10x met baking soda en roosshamppoo wassen kunnen ophlederen. Na ca. 8 weken was alles weer terug bij lichtblond... Daarom dacht ik, erger kan het niet worden als ik het zelf doe en vond uiteindleijk de instructies van Wecolour. Ik ging mijn haar 10 minuten voorpigmenteren (ivm het rood terug brengen) met Henna Plus colour mousse Hazelnut en dan liet ik eroverheen 40 minuten Hairwonder Colour & Care permanent colour 7 medium blond eroverheen verven. Het resultaat is mooi egaal, er is geen groen en het is niet te donker maar wel donker genoeg. Bij een tweede keer zou ik de inwerktijd van de Hazelnut mousse terug brengen naar 5 minuten omdat ik nu een hele lichte rode gloed heb, wat echter niet stoort. De tint middenblond is echt donker genoeg als je terug wilt naar donkerblond. Qua grijsdekking (ik ben bovenaan bij de uitgroei begonnen met verven) kan ik zeggen dat het weliswaar niet dekkend is (dat wilde ik ook niet) maar de Hair Wonder kleur legt weel een tintje over het grijze haar, zodat het minder opvalt. Ik vind dit eigenlijk ideaal, als het grijze haar niet helemaal wordt gedekt, dan valt de uitgroei ook niet op. Ik heb nu dus veel geld bespaart door niet naar de kapper te gaan en ben blij met het resultaat. Bedankt dus voor deze duidelijke instructies aan Wecolour :)

Schnelle Rückmeldung, tolle Farbbestimmung, schnelle Zusendung PERFEKT

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Das Paket kam nicht an; Ich musste mich nicht selbst darum kümmern. Das erledigte WECOLOUR eigenständig - ganz prima/ super Service. Farbe ist super anzuwenden.

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Deckt sehr gut ab und hält länger als 3 Monate in meinem Haar.
Kein Brennen und kein Haarausfall.
Einfache Anwendung, Preis ok
Lieferung schnell und zuverlässig.
Empfehlenswert

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Sehr gute Haarfarbe ,es hat auch nicht gejuckt oder gebrannt auf der Kopfhaut .

Vastaus yritykseltä WECOLOUR
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.