WECOLOURArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Voor mij een nieuw merk, mijn haar wel al vaak geverfd maar altijd andere merken gehad. Vind dit op zich goede verf, zag er mooi uit in de doos waarin het wordt bezorgd, goede omschrijving (online... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Die Haarfarbe lässt sich einfach anmischen und auftragen. Das Ergebnis ist sehr natürlich. Hatte einige Fragen. Der Kundendienst hat sich sofort gemeldet und promt geholfen. Vielen Dank. Werde nat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Da ich seit Monaten unter Allergien durch Haarfarben leide, habe ich viele Versuche unternommen eine Farbe zu finden, die keine Reaktionen zeigt. Bei Wecolour fand ich endlich Testungen, mit der entsp... Näytä lisää

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn een webshop gespecialiseerd in haarkleuring voor thuis gebruik. Wij geloven dat iedereen een prachtige, gezonde, natuurlijk ogende haarkleur verdient. Samen met onze partner in Italië, ontwikkelden we een permanente haarverf voor thuisgebruik zonder ammonia, PPD, parabenen, siliconen en resorcinol. Wat er wel in zit zijn natuurlijk verzorgende ingrediënten, zoals arganolie en calendula extract. Een kwaliteitsproduct met een uitstekende dekking, veel beter en zachter voor je haar dan reguliere verf en voor een betaalbare prijs. Een WECOLOUR pakket wordt geleverd door de brievenbus en bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. We begrijpen ook dat het soms best spannend kan zijn om over te stappen op een andere haarkleuring. Daarom hebben we een tool ontwikkeld die jou helpt de juiste kleur te kiezen. Liever persoonlijk contact? Geen enkel probleem. Ons team van kleurspecialisten zit iedere werkdag (ma-vrij 09:00 – 17:00 uur) voor je klaar. Je kunt altijd met ons bellen, mailen en chatten. We helpen je graag.

Hyvä

Kaikki arvostelut

42 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Kleur totaal anders dan verwacht

Vind dit op zich goede verf, zag er mooi uit in de doos waarin het wordt bezorgd, goede omschrijving (online want er zin niets bij in de doos) en een fijn filmpje ter voorbereiding te vinden op de site.
Ik heb de kleur 6.0 genomen omdat ik deze van andere merken ook altijd heb (lichtbruin) maar ik ben geschrokken van het eindresultaat. Mijn haar is geen licht maar héél donkerbruin! Echt totaal niet wat ik hoopte dus wel echt teleurgesteld in het resultaat helaas….

28. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat vervelend om te lezen dat het eindresultaat tegenviel! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijn dat de verf, de verpakking en het voorbereidingsfilmpje je wel zijn bevallen, maar natuurlijk wil je vooral een kleur waar je blij van wordt.

Onze kleuren vallen vrij donker, omdat er veel pigment in zit.

We sturen je graag een andere kleur op! Direct lichter verven gaat helaas niet, maar zodra je haar wat is opgelicht, zou een Donkerblond (7.0) een mooie, lichtere uitkomst kunnen geven.

In de tussentijd kun je het haar alvast wat oplichten met een paar simpele tips: was je haar regelmatig met een anti-roos shampoo (deze bevat vaak stoffen die de kleur sneller laten vervagen), gebruik vitamine C-poeder gemengd met je shampoo, of kies voor een blondeerwassing om de kleur gerichter op te lichten.

Ik kan onder jouw naam niets vinden. Zou je contact met ons op willen nemen om een oplossing voor jou te vinden? We sturen je graag een lichtere kleur gratis na!

Hartelijke groet,

Team WECOLOUR

Buitengewoon tevreden over We Colour

Buitengewoon tevreden over We Colour, alleen had ik de laatste keer meerdere haarverf producten besteld, maar niet genoeg shampoo erbij. Net thuis gekomen van mij vakantie zie ik tot mijn blijdschap dat jullie alsnog 2 shampoos en 2 conditioners hebben gestuurd. Superfijn en super service! Bedankt! Deze keer dus 5 sterren 😀

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren.
We vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen, en het is fijn om te horen dat de extra shampoos en conditioners een blije verrassing waren toen je terugkwam van vakantie. Precies zo willen we onze service graag bieden!

We hopen dat je veel plezier hebt van je WECOLOUR-producten en wensen je een prachtig kleurresultaat toe. Mocht je ergens vragen over hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Groetjes en bedankt dat je voor WECOLOUR kiest! 💛L

Saanut 4/5 tähteä

Na lang verfen en ontkleuren heb ik me haar eindelijk blond

Na lang verfen en ontkleuren heb ik gisteren me haar weer ontkleurt en de verf 10.11 erin gegooid ben nog nooit zo blij geweest had de hoop beetje opgegeven elke keer as kleur gehaald en ik bleef oranje dus ik deze geprobeerd dus dacht eigenlijk ja zal wel weer niet lukken tot dat ik me haar had geknipt en uitgedunt en had geföhnd ben nu echt blond ja beetje honing blond maar dat maakt niks uit goeie zilvershampoo en hoppa ik heb het 45 minuten in laten zitten dankjewel wecolour ❤️

12. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat een heerlijk bericht om te lezen! Wat fijn dat het na al dat verven en ontkleuren eindelijk gelukt is. We snappen heel goed dat je de hoop een beetje had opgegeven na al die keren oranje, dus dat je nu eindelijk dat mooie (honing)blonde resultaat hebt waar je zo naar verlangde, maakt ons echt blij.
De 10.11 is ook zo'n prachtige koele tint, perfect om die warme/oranje gloed tegen te gaan. En met een goede zilvershampoo erbij houd je het resultaat mooi koel. Top dat je dat zo goed hebt aangepakt!
Geniet van je nieuwe blonde haar en bedankt voor je lieve woorden en het delen van je ervaring. We wensen je nog heel veel mooie kleurresultaten toe!

alles in Ordnung

alles in Ordnung, alles bestens

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Herzlichen Dank für Ihre schöne Bewertung! Wir hoffen, Sie in Zukunft noch oft begrüßen zu dürfen.

Saanut 5/5 tähteä

Die Haarfarbe lässt sich einfach…

Vielen Dank.
Werde natürlich weiterhin dort bestellen.

10. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Wie schön zu lesen, dass sich die Haarfarbe einfach anmischen und auftragen ließ und das Ergebnis so natürlich geworden ist. Es freut uns ebenfalls sehr, dass unser Kundendienst Ihnen schnell und gut weiterhelfen konnte, dafür sind wir gerne da. Herzlichen Dank für Ihr Vertrauen, und wir freuen uns schon auf Ihre nächste Bestellung!

Mit farbenfrohen Grüßen,
Das WECOLOUR-Team

Saanut 2/5 tähteä

Kleur klopt totaal niet!!

Na zeker 2 jaar mijn haar niet geverfd te hebben had ik van mezelf nu donkerblond/grijs haar en wilde dit wat meer egaal en met een mooie glans dus na veel wikken en wegen toch weer mijn haar geverfd en gekozen voor de asblond kleur van WeColour maar dit is echt totaal geen askleur!!!! Ik heb nu een warme oranje gloed in mijn haar wat ik dus juist NIET wil en echt spauglelijk vind. Ik kan wel janken... Mijn hele haar verpest! Duurt jaren voordat dit er weer uit is!!! 😭

27. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Bedankt voor je eerlijke review en wat vervelend om te lezen dat het resultaat niet is wat je had gehoopt! We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit moet zijn, en we begrijpen dan ook je frustratie. De kleuren vallen bij iedereen anders, omdat ieder haar anders is.

Om de warme kleur te corrigeren zijn er een paar opties: Een toner of asblonde kleur opnieuw aanbrengen op het haar kan de warme tonen neutraliseren. Een andere optie is een astitint donkerder. Dit zal de warme nuance dekken. Ik zal via de mail contact met je opnemen. We sturen je graag een nieuwe kleur na om de huidige kleur te corrigeren. We kunnen ook een videogesprek inplannen om zo samen tot een oplossing te komen.

Schneller Versand

Schneller Versand,natürliche Farbe.

22. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Danke! Wie schön, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Darüber freuen wir uns sehr.

Saanut 4/5 tähteä

Die Farbe deckt sehr gut ab

Die Farbe deckt sehr gut ab. Keine grauen Haare mehr! Die Farbe ist sanft zur Kopfhaut, brennt nicht.
Ich hatte hellbraun gefärbt. Die Farbe ist dunkler ausgefallen, bestelle das nächste Mal einen Ton heller.

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wie schön, dass Sie an unserer Haarfarbe und einer Haarfarbenberatung interessiert sind.
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass die Farbe so gut deckt und keine grauen Haare mehr sichtbar sind. Auch schön zu lesen, dass Sie die Farbe als sanft zur Kopfhaut empfinden!
Was die Farbtiefe betrifft: es stimmt, dass das Ergebnis je nach Ausgangsfarbe und Haarstruktur etwas dunkler ausfallen kann. Es ist eine gute Idee, beim nächsten Mal einen Ton heller zu wählen. Sollten Sie unsicher sein, welche Farbe am besten zu Ihnen passt, helfen wir Ihnen gerne weiter, zum Beispiel in einem persönlichen Video-Beratungsgespräch, das Sie ganz einfach selbst buchen können:
Wir freuen uns darauf, Ihnen bei der perfekten Haarfarbe zu helfen!

Saanut 2/5 tähteä

Aan de klantvriendelijkheid ligt deze…

Aan de klantvriendelijkheid ligt deze score zeker niet maar de verven en toner welke ik heb gebruikt zijn véél donkerder dan geëtaleerd op de site. De kleuren kwamen niet eens in de buurt van de voorbeeld foto's.

Ik heb keer op keer open gestaan voor hun expertise.
Zelfs toen mijn haar bijna zwart leek heb ik het advies op hun site opgevolgd om een vitamine c mengsel in je haar te smeren.
Spijtig genoeg werd daar alleen niet verteld dat je haar van zo'n vitamine c behandeling volledig uitdroogt én oranje wordt.

Ook toen nog bleef ik hoop houden en heb ik wederom vertrouwen gehad in een goede afloop.

Maar helaas...blijkt.

Hoe graag ik ook een toekomst met hun samen zag, het schijnt niet zo te mogen zijn helaas.

Uit pure wanhoop nu maar een afspraak bij een professionele kapper gemaakt.

Ik wilde mijn geld maar gaan terugvragen maar las net op hun site dat indien je een vervangend artikel krijgt je hier geen recht meer op hebt.
Als ik dit van te voren had geweten....
Heel erg jammer dit.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat vervelend om te horen dat de kleuren niet overeenkwamen met je verwachtingen en dat de vitamine C-behandeling je haar heeft uitgedroogd. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is, zeker omdat je ons advies hebt gevolgd.

Je mag altijd contact met ons opnemen via de mail, dan kijken we samen wat we eventueel nog kunnen betekenen.

Groetjes team WECOLOUR

Saanut 5/5 tähteä

Heel blij met het resultaat!

De verf is waanzinnig van kwaliteit, de service eindeloos en de kleuren prachtig. Ook kun je lekker variëren met kleuren, mengen, strepen maken en kleuren uitproberen. Ik heb maar liefst 3 testers opgestuurd gekregen om uit te proberen. Zo leuk! Ik wordt door vrouwen in de winkel en op straat aangesproken met de vraag bij welke kapper ik mn haar laat verven, hoe leuk is dat!! Echt heel blij met wecolour. Prettige bijkomstigheid, tijdwinst! Geen uren bij een kapper ( met stress over het resultaat) maar lekker alles in eigen hand!

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met WECOLOUR! Goed om te lezen dat de kwaliteit van de verf, de service en de mogelijkheden om te mengen en uit te proberen je bevallen.

Groetjes team WECOLOUR

Sehr gute, langanhaltende Farbe

Farbe ist immer sehr gut und hält lange! Sehr kundenorientiert.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung und das schöne Feedback!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit der Farbqualität und der langen Haltbarkeit unserer Haarfarbe so zufrieden sind. Dass die Farbe immer sehr gut wird und lange hält, ist genau das, was wir mit WECOLOUR erreichen möchten

Saanut 5/5 tähteä

Es Tropft beim auftragen kein bisschen…

Es Tropft beim auftragen kein bisschen und der Entwickler stinkt nicht, wie bei den herkömmlichen Haarfarben und ist dosierbar.

26. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank für Ihre positive Rückmeldung!
Es freut uns sehr zu hören, dass beim Auftragen nichts tropft und dass Sie den Entwickler als angenehm im Geruch empfinden, besonders im Vergleich zu herkömmlichen Haarfarben. Auch die gute Dosierbarkeit ist uns sehr wichtig, daher ist es schön zu wissen, dass Sie dies ebenso positiv wahrnehmen.
Vielen Dank, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen!

Tolle Produkte

Tolle Produkte, musste mich ein wenig an die Farben herantasten, aber jedesmal sehr zufrieden. 😀

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank! Schön dass Sie jetzt zufrieden sind.

Wecolour lijkt gespecialiseerd

Wecolour lijkt echt gespecialiseerd en gericht op mensen met een 'gevoelige hoofdhuid', met alle duidelijke informatie over wat iedere haarverf inhoud. Ik heb zelf een grote allergie opgebouwd met de jaren, heb enkele keren mijn haar geverfd in mijn leven en de rode haarverf zit echt niks ik alhoewel het wel een beetje jeukte kreeg ik geen bulten en zweren, maar met al het andere krijg ik HELAAS wel een reactie en niet normaal ook echt ik werd er helemaal gek van helemaal een opgezette stijve nek en hoofd en ik probeerde het nog zo min mogelijk op de hoofdhuid te zetten. Er stond ook bij dat bij de rode niks in zat en de rest wel een klein percentage dus ik wist dat het kon gebeuren maar ik kreeg toch hoop. Gelukkig waren ze ook erg begripvol en klantvriendelijk want ik had al een nieuw pakket van meer dan 100 euro besteld nadat ik zo enthousiast was van de rode en er klaar voor was om de donkere haarverf in mijn haar te strijken. Ik keek er naar uit voor een langere periode mijn haar te verven met donkere haar verf maar de allergie van de donkere verf stelde me teleur. Ik deel deze ervaring ABSOLUUT NIET als een klacht maar puur om nog duidelijker aan te geven; op de rode haarverf na, kreeg ik wel een heftige reactie op de bruine/donkerbruine haarverf. Dus wees voorzichtig en test serieus eerst xD niet te enthousiast gelijk aan de slag gaan.

27. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Wat ontzettend vervelend dat je de kleuren niet verdraagt. We hebben gelukkig samen een oplossing kunnen vinden. Ik hoop dat je snel een juiste haarverf vindt waar je wel tegen kunt!

Tolle Farbe

Tolle Farbe, gute Beratung, schnelle Lueferung!

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank für die schöne Bewertung!

Hält was es verspricht

Das Farbergebnis ist super, deckt graue Haare perfekt ab und die Farbe und die dazugehörigen Shampoo und Conditioner riechen angenehm nach Pfirsich oder so ähnlich

23. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä WECOLOUR

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem Farbergebnis zufrieden sind und die grauen Haare perfekt abgedeckt wurden. Und dass Ihnen der angenehme Duft der Farbe sowie des Shampoos und Conditioners gefällt, hören wir gerne.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin