Van Seggeren Tweewielers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Van Seggeren komt zijn beloftes na,hetgeen wat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar vanaf de leverancier. Kreeg netjes bericht,en kon tegen dezelfde prijs een andere kleur krijgen,werdt ne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great offer in terms of price, also happy with the bike itself (it’s exactly what I expected). Delivery went smoothly: one working day after I placed the order, I was contacted by the store to discuss... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zaterdag middag gaan kijken in de winkel om een leuke gebruikte scooter, leuke yamaha neos gevonden en meteen meegenomen. Is daar nog goed nagekeken voordat ie mee ging en er was goede vriendel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zodra het geld binnen hebben ze liever niet dat je beld of mailed. Dit levert alleen maar vertraging op omdat ze veel mails hebben dat hun werk achter loopt. Heb sommering moeten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Skootterikauppa
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Skootterikorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Welkom. Van Seggeren Tweewielers, groot in de verkoop en reparatie in (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen! Onze winkel is voorzien van een moderne werkplaats waar ons vakkundig personeel u snel weer op weg helpt. Naast reparatie vindt u in onze winkel een groot assortiment (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen zowel nieuw als gebruikt! Over het algemeen staan er meer dan 400 tweewielers op voorraad. Ook scooter en brommer onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze website: www.vanseggeren.nl Uitlaten, banden, cilinders en nog veel meer! Onderdelen worden verstuurd via de DPD, tot € 100,- betaald u € 6,50 verzendkosten daarboven is het gratis. Verzenkosten fiets is in Nederland: € 30,- Verzendkosten Bromfietsen of Scooter zowel nieuw als gebuikt door geheel Nederland: € 50,- voor overige informatie kunt u contact met ons opnemen via tel. 0511-441442. van Seggeren Tweewielers Foarwei 66 9298JM Kollumerzwaag 0511-441442

Hyvä

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

De wisseling van producten verliep…

De wisseling van producten verliep prima en vlekkeloos , enkel een bericht met openings en sluitingstijden had wellicht in dit specifieke geval handig geweest . Normaliter direct 5 sterren zeker door de afhandeling , na telefonisch contact welke zeer prettig en adequaat verliep helemaal top👌🏼

26. huhtikuuta 2024

Motorhispania

Alles was perfect en snel ge leverd. en goed verpakt

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Fijn dat alles naar wens is verlopen, dank voor de review!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, snel en keurige communicatie.

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Hartelijk dank voor de 5 sterren!

Saanut 1/5 tähteä

2de hands scooter gekocht

2de hands scooter gekocht. Bij aankomst was bagage slot kapot. Na paar weken rijden werkte de koplamp niet en vandaag gaat die helemaal niet meer aan.

16. tammikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Dat is uiteraard erg vervelend. Het buddyslotje hebben we destijds in goed overleg met u kosteloos toegestuurd. Een koplamppit is een momentopname, deze kan nu eenmaal defect raken. Dit is niet iets waar wij iets aan kunnen doen naar mijn mening. Bij verdere vragen/problemen raad ik u aan even contact met onze klantenservice op te nemen, dit is tot zover niet gebeurd volgens mijn gegevens.

Super snel.

De snelheid waarmee het geleverd werd.

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Top! Dank je wel voor de 5 sterren!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin