we kregen een extra uitleg over de Bosch-adapter wat een 77-jarige fietster ten zeerste apprecieerde ! Ik had wel hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt, om 9 uur en ik was er wat vroeger want ik beg... Näytä lisää
Een degelijke e-bike, aanvankelijk toch wel even wennen om er mee te rijden. Bij keuze van een e-bike was een lage instap een must. Service vanuit de leverancier zeker ok. Kwaliteit prima. D... Näytä lisää
We zijn vandaag naar het Gazelle testcentrum geweest in Rumst, geholpen door Marc, en zeer tevreden, heel vriendelijk en professioneel advies gekregen, en ook goede tips . Het is de Avignon C 380+... Näytä lisää
Een ware ervaring in het Experience Center te Rumst. We hebben een goede en duidelijke uitleg gekregen van Steven. Top service. Zeker een bezoek waard alvorens je definitieve keuze te maken bij de aan... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Koninklijke Gazelle maakt al meer dan 125 jaar fietsen in het Gelderse Dieren in Nederland. Onze fietsen zijn licht, kwalitatief en comfortabel. Wij denken altijd na over hoe ons design slimmer kan en de techniek van onze e-bikes nog innovatiever. Gazelle maakt zo'n 250.000 fietsen per jaar. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland. Dit doen wij vol passie en overgave!
Wilhelminaweg 8, 6951 BP, Dieren, Hollanti
- 07 848 23 52
- marketing_be@gazellebikes.com
- gazellebikes.com/nl-be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Terugbetaling herstelling
Heb kosten gehad door een productiefout bij hen. In plaats van het op te lossen sturen ze me naar de fietswinkel waar ik de fiets gekocht heb. Dit zou klantvriendelijker kunnen.
Mooie vormgeving.
Mooie vormgeving.
Klasse materialen
Heerlijke fietshouding
Goede uitstraling
Makkelijke bediening ………
Goede en soepele ondersteuning…
degelijke kwaliteit
Snelle levering van de fiets. De fiets rijdt goed en voelt kwaliteitsvol aan
Uitstekende afmetingen
De grootte van de kader is voor iemand van 2 m uitstekend. Enige minpuntje zijn de remmen, bij het remmen lijkt het of ze er elk moment afvliegen
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, geen overbodige zichtbare kabels etc...
Slechts 1 negatief issue: De Gazelle Eclipse Speed is niet echt een Speed Pedelec. Geen constante 45km/h mogelijk. Geen grotere versnelling/minder omwentelingen van de pedalen mogelijk.
Is al mijn derde gazelle dus betrouwbaar
extra uitleg met dank
Ik had wel hiervoor een nieuwe afspraak gemaakt, om 9 uur en ik was er wat vroeger want ik begreep dat dit niet zo evident was. Dus dubbel tevreden.
Dank u wel
Denise
alles duidelijk
Snelle en goede service
Een degelijke e-bike
Een degelijke e-bike, aanvankelijk toch wel even wennen om er mee te rijden.
Bij keuze van een e-bike was een lage instap een must.
Service vanuit de leverancier zeker ok.
Kwaliteit prima.
De keuze van deze e-bike is toch wel behoorlijk prijzig, vond ik.
Best fiets
Ik ben zeer content met mijn Gazelle e bike Ultimate C380 ..Bedankt Gazelle
Aankoop fiets
Heelgoede uitleg nij testrit in Rumst. Zeer vriendelijk personeel.
Bij aankoop fiets weer goede uitleg en zeer vriendelijk personeel.
De fiets kwam enkele weken later dan…
De fiets kwam enkele weken later dan gezegd was bij de aankoop. Hij was wel helemaal in orde en ik kreeg de nodige uitleg maar ik kon die niet helemaal onthouden. Spijtig genoeg heb ik nog maar 2 keer met mijn fiets gereden.
Goede volledige uitleg gekregen en de…
Goede volledige uitleg gekregen en de gevraagde modellen kunnen uittesten.
Gazellefietsen zijn TOPFIETSEN !!!
Gazellefietsen hebben hun degelijkheid al voldoende bewezen, daarmee heb ik er ook een aangeschaft.
De service en info zijn ook zoals het moet.
Een goede fietshandelaar hier in de regio maakt het plaatje compleet.