Van Seggeren komt zijn beloftes na,hetgeen wat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar vanaf de leverancier. Kreeg netjes bericht,en kon tegen dezelfde prijs een andere kleur krijgen,werdt ne... Näytä lisää
Zaterdag middag gaan kijken in de winkel om een leuke gebruikte scooter, leuke yamaha neos gevonden en meteen meegenomen. Is daar nog goed nagekeken voordat ie mee ging en er was goede vriendel... Näytä lisää
Zodra het geld binnen hebben ze liever niet dat je beld of mailed. Dit levert alleen maar vertraging op omdat ze veel mails hebben dat hun werk achter loopt. Heb sommering moeten... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Welkom. Van Seggeren Tweewielers, groot in de verkoop en reparatie in (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen! Onze winkel is voorzien van een moderne werkplaats waar ons vakkundig personeel u snel weer op weg helpt. Naast reparatie vindt u in onze winkel een groot assortiment (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen zowel nieuw als gebruikt! Over het algemeen staan er meer dan 400 tweewielers op voorraad. Ook scooter en brommer onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze website: www.vanseggeren.nl Uitlaten, banden, cilinders en nog veel meer! Onderdelen worden verstuurd via de DPD, tot € 100,- betaald u € 6,50 verzendkosten daarboven is het gratis. Verzenkosten fiets is in Nederland: € 30,- Verzendkosten Bromfietsen of Scooter zowel nieuw als gebuikt door geheel Nederland: € 50,- voor overige informatie kunt u contact met ons opnemen via tel. 0511-441442. van Seggeren Tweewielers Foarwei 66 9298JM Kollumerzwaag 0511-441442
Foarwei 66, 9298JM, Kollumerzwaag, Hollanti
- 0511-441442
- info@vanseggeren.nl
- vanseggeren.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Duidelijke website waarin ik snel…
Duidelijke website waarin ik snel gevonden had wat ik nodig had
Fiets online gekocht, perfect afhandeling
Fiets online gekocht, goed telefonisch advies en perfecte afhandeling!
Demo model kopen is een aanrader!

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers
Zodra het geld binnen hebben ze liever…
Zodra het geld binnen hebben ze liever niet dat je beld of mailed.
Heb sommering moeten doen voor dat men actie onderneemt en je moet er zelf achter aan bellen of het wel verzonden is
Zullen er wel een mooi verhaaldje onder zetten dat het weer aan de klant ligt
De verkoper is verantwoordelijk tot het bij jou aan de deur is
Mochten zeggen dat gewoon dat je gewoon moet wachten na 3 werkdagen en niet bellen of mailen
Gelijk in bezwaar gaan via wet art 7,11 wb.
Ze doen pas op zaterdag de orders aanmelden wat maandag wordt verwerkt bij postnl als je mazzel hebt.
Pas op postnl is hun favoriete bezorg bedrijf dat net zo slecht scoort als van seggeren op trust
Geen enkele compensatie of iets ondernomen van uit zich zelf ten goede van klant
Op trust pilot reageren ze direct
Ben niet de enige afgelopen jaren op trust pilot
Zo als hier onder
Op Google review kan hun ware aard achter de schermen bekeken worden met de feiten van wassap voor de nieuwe klanten

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers
Misschien iets duidelijker waar en…
Misschien iets duidelijker waar en wanneer me pakket ergens is
Zins die eigenaar
Zins die eigenaar. In die winkel . Staat is het ver achter uitgegaan. Ik was er van de week. Voor nieuwe binnen band. Hij wist het verschiel tussen fiets vertiel of auto vertiel. Zeg die ook nog dat die al 35 jaar fiets maker is. Het is een ongeluk. Hij geeft je een band mee die te groot is en ook zo dun als een aal. Terweil ik een band moest hebben. Voor cros fietsje.. is het
Al weer een adres waar je beter niet meer kan kommen zins nieuwe eigenaar..zonde van de winkel. Met zo er in. Hoppen gauw failliet is..

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers
Great offer in terms of price
Great offer in terms of price, also happy with the bike itself (it’s exactly what I expected). Delivery went smoothly: one working day after I placed the order, I was contacted by the store to discuss delivery date and time. Delivery man arrived on time, explained everything about the bike. The bike was fully charged and ready to use, which is also nice.
Van Seggeren komt zijn beloftes…
Kreeg netjes bericht,en kon tegen dezelfde prijs een andere kleur krijgen,werdt netjes op de hoogte gebracht van dde situatie!!
Sjapo van Seggeren,hier kunnen er veel hun voorbeeld mee doen.
Een zaak/winkel die onwijs betrouwbaar is,en waar je zaken mee kan doen.
Motorhispania onderdelen.
Moeilijk te vinden onderdeel, gewoon op voorraad. Vrijdagavond besteld, woensdagmorgen binnen. 👍🏻 Goed bezig, ik zal het webadres opslaan.
Goed bezorgd en geleverd
Uitlaat ontvangen en zoals overlegd dat…
Uitlaat ontvangen en zoals overlegd dat die zou passen.
snelle levering en krijg wat je besteld…
snelle levering en krijg wat je besteld bent