Van Seggeren Tweewielers Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Van Seggeren komt zijn beloftes na,hetgeen wat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar vanaf de leverancier. Kreeg netjes bericht,en kon tegen dezelfde prijs een andere kleur krijgen,werdt ne... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Great offer in terms of price, also happy with the bike itself (it’s exactly what I expected). Delivery went smoothly: one working day after I placed the order, I was contacted by the store to discuss... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zaterdag middag gaan kijken in de winkel om een leuke gebruikte scooter, leuke yamaha neos gevonden en meteen meegenomen. Is daar nog goed nagekeken voordat ie mee ging en er was goede vriendel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zodra het geld binnen hebben ze liever niet dat je beld of mailed. Dit levert alleen maar vertraging op omdat ze veel mails hebben dat hun werk achter loopt. Heb sommering moeten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Skootterikauppa
  2. Polkupyöräkorjaamo
  3. Skootterikorjaamo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Welkom. Van Seggeren Tweewielers, groot in de verkoop en reparatie in (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen! Onze winkel is voorzien van een moderne werkplaats waar ons vakkundig personeel u snel weer op weg helpt. Naast reparatie vindt u in onze winkel een groot assortiment (elektrische) fietsen, scooters en bromfietsen zowel nieuw als gebruikt! Over het algemeen staan er meer dan 400 tweewielers op voorraad. Ook scooter en brommer onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze website: www.vanseggeren.nl Uitlaten, banden, cilinders en nog veel meer! Onderdelen worden verstuurd via de DPD, tot € 100,- betaald u € 6,50 verzendkosten daarboven is het gratis. Verzenkosten fiets is in Nederland: € 30,- Verzendkosten Bromfietsen of Scooter zowel nieuw als gebuikt door geheel Nederland: € 50,- voor overige informatie kunt u contact met ons opnemen via tel. 0511-441442. van Seggeren Tweewielers Foarwei 66 9298JM Kollumerzwaag 0511-441442

Hyvä

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Very good experience

I bought a Gazelle bicycle with a very good deal.

By mistake I have ordered wrong size. I contact customer service within the same day. They fixed my order immediately.

Bike is delivered within couple of days with a van.

15. marraskuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

Misleidende advertentie....

Op 18.09 via hun website een demo e-bike (Gazelle) voor mijn zoon gekocht.

De fiets zou op 23.09 tussen 0800-1800 uur worden geleverd. Na een hele dag wachten op de fiets, heb ik rond 1900 uur toch maar het koeriersbedrijf gebeld met de vraag wanneer ze dan komen. De niet buitengewoon gemotiveerde medewerker aan de telefoon kon alleen vertellen dat mijn bestelling die dag sowieso niet meer zou worden geleverd, omdat er niemand meer onderweg was. Verder kon hij niets doen/zien, want hij zat niet aan de computer.
Later die avond belde er nog wel iemand van Besselink me de vraag of ze de fiets de volgende ochtend konden komen leveren. Dat maar geaccepteerd, maar ik baalde er dus wel van dat ik een hele dag voor jan doedel thuis heb zitten wachten op de fiets, en mijn zoon mega teleurgesteld.

De volgende minder plezierige ontdekking kwam nadat mijn zoon iets van 2 weken later een lekke band had. Toen ik de band wilde fiksen, viel me op dat beide banden rondom heel veel, deels grote uitdrogingsscheurtjes hadden. Iets dat echt niet snel optreedt, maar pas na vele jaren.
Van Seggeren beweerde dat die scheurtjes niets uitmaken, en zeker niet de rede waren voor de lekke band. Ik had immers ook geen nieuwe fiets van 2024 gekocht, maar een demo was hun reactie....
Maar omdat de levering niet liep zoals gepland was men wel bereid 2 nieuwe buitenbanden op te sturen. Daar maar mee akkoord gegaan, maar het liefste had ik de fiets gewoon geretourneerd. Maar ja, mijn zoon wilde de fiets houden.

De op hun website als demo geadverteerde fiets bleek, na navraag bij Gazelle, van 2019 te zijn, en dus al 5 jaar oud (van Seggeren beweerde overigens dat de fiets van 2020 was).
Dit stond dus niet op de website van van Seggeren. Daar stond bij nieuw/gebruikt 'nieuw' vermeld, en bij de kilometerstand stond '5km'. Buitengewoon ongeloofwaardig dat een demo fiets na 5 jaar maar 5km op de teller zou hebben staan. Misleidend als je het mij vraagt, en zeer waarschijnlijk bewust weggelaten in de advertentie, zodat de prijs gerechtvaardigd zou zijn.

Ik raad dit bedrijf dus ook niet aan! In de hele communicatie vond ik ze ook niet echt heel vriendelijk overkomen, en ik heb het idee/gevoel enigszins besodemieterd te zijn door de misleidende advertentie.
Weer een les geleerd in ieder geval, en dus niet altijd blindelings afgaan op de (vele) positieve reactie en/of 5-sterren van een bedrijf.

Update 30.10 - 15.30 uur:
Wel grappig dat van Seggeren (ik neem aan dhr./mevr. L. Kramer) reageert op een review die hij/zij niet eens helemaal heeft gelezen (zoals hij zelf schrijft), en dat binnen 1 uur na plaatsing. Op de door mij verstuurde mails was zijn/haar reactiesnelheid niet zo hoog, dan duurde het minimaal 2-3 dagen voordat je een reactie kreeg.....
Daarvoor dan maar klagen over mijn 'toon'. Tsjaaaa, dhr. of mevr. L. kramer lukte het al niet zijn/haar mail te beginnen met degene aan wie zijn/haar mail gericht is. Als je verder geen argumenten hebt, prima. Feit blijft dat de advertentie misleidend was én het daarna vermelde bouwjaar niet klopte. Dat zegt, naar mijn mening genoeg over van Seggeren. En zoals ik al schreef, ik heb mijn lesje weer geleerd.
Uiteraard wens ik u, en alle review lezers, ook nog een fijne dag!

18. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Het hele verhaal heb ik maar niet gelezen...
Wij misleiden niemand en we proberen zoals gelukkig ook in onze overige reviews terugkomt altijd eerlijk en transparant te zijn. Wel is het zo dat overal fouten gemaakt kunnen worden, zowel bij het koeriersbedrijf Besseling als bij ons. Hiervoor hebben we dan ook bij u meerdere malen onze excuses aangeboden en tevens hebben we alles tot tevredenheid proberen op te lossen. Zoals iedereen wel weet kun je het nooit iedereen naar de zin doen dus neem ik deze review ook maar niet al te serieus. Uw 'toon' in al uw e-mails zal ik de lezers ook maar besparen. Fijne dag verder!

Update 30-10 17:32
Wij lezen geen e-mails op Zondag en Maandag, dan is ons bedrijf namelijk gesloten. Wij gaan weer verder tot de orde van de dag nu hoor. U ook een fijne dag en succes met de mooie fiets, dat gaat vast lukken uw zoon wil hem al niet meer missen las ik.

Saanut 4/5 tähteä

die mensen hebben mij opgebeld om te…

die mensen hebben mij opgebeld om te zeggen die het bestelde art niet meer voorradig was,en als het goed was voor mij,dat het art 3 cm korter was,maar ook passend op mijn voertuig

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Hartelijk dank voor uw review!

Saanut 5/5 tähteä

Superblij met de nieuwe uitlaat voor…

Superblij met de nieuwe uitlaat voor mijn Citta!
Mooi en keurig verpakt verzonden en snel in huis.
Dank jullie wel Van Seggeren!
Vriendelijke groetjes, Milco uit Velserbroek

5. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

hartelijk dank voor de 5 sterren! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Vriendelijke groet, van Seggeren.

Mooie kappen

Mooie kappen, snel geleverd

29. syyskuuta 2024

Dank voor de 5 sterren!

Vriendelijk

Vriendelijk, duidelijk en punctueel!

27. syyskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Van Seggeren Tweewielers

Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen!

Saanut 2/5 tähteä

ik heb geen bestel bevestiging…

ik heb geen bestel bevestiging gekregen.
En tot op heden, ook de bestelde artikelen niet ontvangen.

6. syyskuuta 2024

Beste heer Wolterink,
Wilt u even uw mail checken? Wij hebben u op 10-09 een mail gestuurd en zijn nog steeds in afwachting van een reactie.

Saanut 5/5 tähteä

Supersnelle goede service en snelle…

Supersnelle goede service en snelle bezorgen van kwaliteits fietsen. En dat door heel Nederland! Super!!

29. elokuuta 2024

Hartelijk dank voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet | vanSeggeren.nl

Saanut 1/5 tähteä

ik heb een hoesje besteld en betaald…

ik heb een hoesje besteld en betaald voor mijn bosch display van de ebike .
ik dacht een Nederlandse zaak te kiezen dan moet het zeker goed gaan i.p.v. Chinese .
maar er word niets geleverd er komt geen reactie meer op mijn emails nu bijna drie maanden geleden besteld
ik zou daar nooit meer wat bestellen

5. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Snel geleverd

Snel geleverd

30. heinäkuuta 2024

Hallo,
Bij onze klantenservice spreken ze gewoon Nederlands hoor. Bij problemen kunt u het beste even telefonisch contact met onze klantenservice opnemen, zij staan u graag te woord.

Saanut 3/5 tähteä

goed degelijk familie bedrijf brommer…

goed degelijk familie bedrijf brommer was goed snel geleverd had een paar vragen die telefonies wou afdoen en ze schoten zonder aanleiding in een ontkennende terug koppelende houding waarbij alle evt. problemen en mankementen bij voorbaat voor de koper zijn dit is begrijpelijk maar toch een grote teleurstelling ik begrijp er zijn veel muggezifters en probleem makers in de wereld maar dit was niet nodig drie sterren

29. heinäkuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin