Banner for Van Mossel Volkswagen - Hapert

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,5

Oude Provincialeweg 84, 5527 BR Hapert, Nederland, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik vindt het helemaal geweldig en goed advies gekregen over de auto en de verkoper heeft alles goed geregeld over de garantie hellemaal top Jullie zouden 10 sterren moeten krijgen inplaats van 5

Saanut 5/5 tähteä

We hebben j.l een auto gekocht bij van Mossel in Hapert. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen door Dhr Burak en deskundig geholpen waardoor wij er een goed gevoel bij kregen .Afspraken gemaakt di... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Recent heb ik een erg goede ervaring opgedaan bij deze dealer. Bij aankomst zijn we meteen erg goed geholpen door Max, en uiteindelijk met een nieuwe auto de deur uit gegaan. Complimenten!

1. Volkswagen-jälleenmyyjä

Tietoja yrityksestä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Yrityksen kirjoittama

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Oude Provincialeweg 84, 5527 BR, Hapert, Nederland, Hollanti

• 0497 382 730
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Hapert

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

3,5

1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 2/5 tähteä

Kat in de zak helaas

⁸Mijn zoon heeft na flink sparen hier zijn auto gekocht ca 10.000 bij betalen op inruil... de verkoper was geweldig volgens hem.. ze hadden een klik.. jaja na trots zijn auto opgehaald te hebben begon de ellende... wat ze zeiden dat ze gedaan/gerepareerd hadden nav proefrit en constatering van mankementjes blijkt nu, na half jaar later bij onze eigen garage dat daar niks van klopt.. resultaat al voor meer dan 3000 euro herstel reparaties.. jammer om misbruik te maken van een goed gelovige jongen... toen hij langs kwam om te vragen wat nog binnen de garantie viel werd hij met vage antwoorden weg gestuurd en was de verkoper niet meer in dienst..

1. joulukuuta 2025

Beste Riette,

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend om te lezen dat uw zoon deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Omdat wij graag een volledig beeld krijgen van wat er precies is gebeurd en willen bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar luuk.vanderijt@vanmossel.nl. Vermeld daarbij indien mogelijk het kenteken telefoonnummer. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie samen te bespreken.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Van Mossel Volkswagen Hapert

Saanut 1/5 tähteä

Er zit opeens merkwaardige schade op me…

Hier is een nette en goedlopende Nederlandse versie van je tekst:

Er is plotseling merkwaardige schade aan mijn auto geconstateerd, die bovendien is bijgewerkt met een lakstift. Inmiddels heeft de dealer contact met mij opgenomen in de hoop tot een oplossing te komen.

Er heeft vervolgens een gesprek plaatsgevonden, maar dit mondde uit in een welles-nietesdiscussie. Mij werd toegezegd dat er na intern overleg kwam. En erna contact met mij zou worden opgenomen voor een passende oplossing. Helaas is dit tot op heden niet gebeurd. Dat vind ik erg jammer.

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

We betreuren de schade aan uw auto. We onderzoeken dit en nemen contact op.

Echt een afrader

Echt een afrader
€400 voor de achter rem blokken
Tellen maar wat

17. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

We vinden het jammer dat u niet tevreden bent. We nemen uw feedback serieus.

Audi A1

Mijn eerste ervaring met een autodealer. Ik heb hier recent mijn audi a1 opgehaald en ben erg tevreden over de service en klantvriendelijkheid. Alle afspraken zijn na gekomen en na het ophalen van de auto is er nog contact geweest over of er nog dingen gevonden waren. Al met al goeie service. Ga zo door!

14. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Fijne dealer met goede service

2. toukokuuta 2026

Terrible garage

Terrible garage, unreliable sales employee. Sells from the book, not a single eye for the person.

30. huhtikuuta 2026

Dear Diederik,

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

We take comments like yours seriously, especially regarding personal attention and the quality of our service. Our goal is always to provide tailored advice and a customer-focused approach, so it's disappointing to learn that you felt this was lacking.

We would appreciate the opportunity to understand your experience in more detail and see how we can improve. Please feel free to contact us directly so we can address your concerns.

Positieve ervaring

Luuk is een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Communicatie was ook uiterst prettig. Bij vragen kun je altijd terecht.
Ontvangst bij aflevering van de auto was zeer netjes geregeld.

24. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Naar een auto gaan kijken

Naar een auto gaan kijken, maar zat een lelijke deuk in die ze nergens vermeld hadden. Dit verwacht je niet van z’n zaak als Van Mossel

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Het spijt ons te horen over de deuk die niet vermeld was. We nemen dit serieus en zullen onderzoeken hoe dit kon gebeuren om onze processen te verbeteren. Bedankt voor uw feedback.

Saanut 3/5 tähteä

Creditnota

Wij hebben hier een creditnota van 31-10-2025. Deze is nog steeds niet terug betaald aan ons.

Is opgelost!

30. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Het spijt ons te horen dat de terugbetaling van uw creditnota nog niet is verwerkt. We zullen dit verder onderzoeken. Bedankt voor uw feedback.

Jan van A. Boxtel

Jan van A. Boxtel
Onlangs bij het voor ons onbekende autobedrijf Van Mossel in Hapert de auto(Tiguan) gevonden die ons paste. Gebleken tekortkomingen zijn in de aftersale correct en naar behoren opgelost, met daarbij een aangeboden vervangende auto, alles keurig gemonitord door verkoper Luuk van de Rijt.
Met de tentoongestelde inspanningen is het voor ons een vertrouwd adres gebleken en zijn wij een tevreden klant.

16. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar…

Nieuwe auto van €60.000 gekocht waar wij tevreden over zijn.
Helaas gaat het bij afspraken (onderhoud -tijden- beurten- verkeerde rekeningen -advies - bereikbaarheid helemaal mis en worden we van het kasje naar de muur gestuurd.

23. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Wat fijn dat jullie tevreden zijn met de aankoop. We vinden het spijtig te horen dat de afspraken en bereikbaarheid niet aan de verwachtingen voldeden. We nemen uw feedback ter harte om onze service te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Het panoramadak van de auto lekt

Het panoramadak van de auto lekt. Het bedrijf beloofde het te repareren, maar heeft dat niet gedaan. De auto werd geleverd zonder bestuurdersmat en met een lekkend dak, zonder onderhoudsboekje en met banden die ongeschikt waren om mee te rijden.

20. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Beste heer Kovtun, het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten. Wij willen dit graag zo snel mogelijk met u oplossen.
Zoals eerder gevraagd, ontvangen wij graag een telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken, zodat wij een afspraak kunnen maken om de genoemde punten te controleren en waar mogelijk direct te herstellen. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Eerste kennismaking

Niet alleen meegedacht, ook afspraken qua tijd en werkzaamheden goed nagekomen.
Daarnaast was de rekening qua werkzaamheden oke/goed.

20. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Fijn te horen dat u tevreden bent over onze inzet en het nakomen van afspraken. We waarderen uw positieve feedback over de prijs-kwaliteitverhouding erg! Dank voor uw review.

Slechte communicatie met klant

Slechte communicatie met klant, onbereikbaar en onbetrouwbaar. Ik ben 5 keer terug geweest met zelfde probleem en deze is uiteindelijk niet opgelost…

21. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Van Mossel Volkswagen - Hapert

Het spijt ons te horen over de slechte communicatie en dat uw probleem niet is opgelost na meerdere bezoeken. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken. Dank voor uw tijd.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin