Onlangs auto gebracht met hagelschade. Dit zou 3 dagen duren, helaas duurde dit 2 dagen langer vanwege de vele putjes. Gelukkig had ik beschikking over een leenauto. Ik merkte later wel dat het paneel... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De schade is perfekt opgelost,zelfs mijn auto is grondig schoon gemaakt.Zoals ik al eerder meedeelde ben ik ontevreden over de communicatie.Er werd verteld dat het 3 dagen zou duren.Na 3 dagen niets v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn auto was 2 dagen oud toen er buiten mijn schuld om, zowel van Mossel Alexandrium (Brandon en collega) als van Mossel autoschade driemanssteedeweg Rotterdam (Orlando en Ben) ontzettend fijn en emp... Näytä lisää
Begripvol en vriendelijk personeel. Hebben gedaan wat ze konden om de schade te herstellen. Goede uitleg gegeven over het functioneren van de leenauto. Binnen 2 dagen was de eigen auto weer beschikb... Näytä lisää

Pyytää asiakkailta arvosteluja
Na telefonisch contact en het uitwisselen van de gegevens die met de autoschade te maken hadden, kon ik al snel terecht bij de Van Mossel Groep.
Binnen een week was de schade hersteld en het was pico bello hersteld. Ik rij weer in een nette auto

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Nette snelle service via van mossel autolease

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Kon direct terecht en werd goed geholpen om op korte termijn een afspraak maken voor herstel.
Service was goed en kreeg goede informatie met betrekking tot de schade.

Vriendelijk personeel
Snelle afhandeling van de werkzaamheden

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Initieel werd de aflevering van de auto 3x uitgesteld. Kan gebeuren, wordt netjes over ge-SMS't. Maar op de dag van ophalen viel op dat de hele bumper nog altijd onder de krassen zat. Kan gebeuren, werd netjes opgelost. De bumper zou als nog gespoten worden (oepsie, foutje). Na afhalen en betere inspectie zien we nu gewoon druipers in de pas gevervde bumper. Ik ben zeer ontevreden over de geleverde kwaliteit. Wel heel vriendelijk personeel (man schaamde zich al kapot).

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
28 SEP: Om 17:20 nog niets gehoord 🤔. Dan maar zelf bellen of de auto ook daadwerkelijk klaar is, zoals was beloofd. Helaas was het onderdeel nog niet binnen. Communiceer dat dan, dat voorkomt voor mij onnodig rijden naar jullie vestiging. Wordt vervolgd..
25 SEP: De bewuste strip was vandaag niet aangekomen....Hopen hem maandag de 28e Sep binnen te hebben. Afleveren staat nu op 28-09 om 17:00. Sinds 3 Aug een best een lange tijd...😪
Mocht Murphy het nog niet hebben uitgevonden, dan was naar mij de wet genoemd. "De wet van Van Vilsteren"😒(bijna 2 maanden)
24 SEP: Een medewerker constateerde dat een eerder gerepareerde strip niet goed was hersteld. Besteld daarom een nieuwe en hoopt dat de auto vrijdag 25 Sept klaar staat.
23 SEP: "Uw voertuig zal nu naar verwachting gereed zijn op 24-09-2026 om 17:00 uur. Wij zullen contact met u opnemen zodra uw voertuig gereed is." De communicatie is er in ieder geval 😀
21 SEP: De communicatie is beter. Heb een mail ontvangen met een link waar ik precies de diverse fasen van het proces zou moeten kunnen volgen. Er wordt vermeld dat de auto woensdag 23 SEP. om 17:00 klaar staat. Kijk, dat is duidelijke communicatie. Ben benieuwd of hij dan daadwerkelijk klaar is. 🤔
8 SEP: Het is zover. De auto staat klaar. Ziet er op het eerste gezicht netjes uit. Bij thuiskomst eens kritisch naar de reparatie gekeken....🤔
-Er is tijdens het spuiten stof in de verf/lak gekomen, waardoor puntjes zichtbaar zijn.
-De aluminium strip onderaan de deur is niet geheel gerepareerd en gespoten. Ook is hij niet goed gelijmd en steekt af van de carrosserie.
-Dit geldt ook voor de zijskirt onderaan de deur.
Kortom, de auto gaat de 21e SEP weer terug voor herstel. We wachten af...
4 SEP: "Aan de communicatie ligt het niet, want die is er gewoonweg niet". Vorige week toch maar gebeld. Men zou dinsdag 1 SEP bellen dat ik hem op kon komen halen. Je raadt het al....vandaag 4 SEP nog geen belletje of mail gehad. Gaan de 5e week in voor een schade die normaal gesproken (volgens hun eigen zeggen) 5 dagen zou duren. :-(
28 AUGUSTUS: we zijn in nu EEN MAAND !! verder en nog geen bericht wanneer de auto klaar is. EENVOUDIG PLAATWERK MOET DAT ZOLANG DUREN??
3 AUGUSTUS gebracht. Ik vind de duur van een schadeherstel zeer lang duren. Ik heb mijn auto met blikschade aan de hele rechterzijde (langs een vangrails geschuurd😒) ruim 2 weken geleden bij hen gebracht, maar tot op heden geen enkel bericht ontvangen over wanneer hij klaar is. Waren vandaag telefonisch slecht/antw app beschikbaar.
Dan maar langs gaan. Moet nog "in de verf en lak" maar misschien vrijdag klaar....!
Verschrikkelijk lang. 3 !!! weken!!!
Al die smoesjes van "het is druk, vakantietijd, zondag doorwerken, etc" heb ik niets aan.
Beloof dan niet aan de telefoon dat er plek is en zelfs kon de datum nog enkele dagen naar voren gehaald worden. Dan had ik een ander herstelbedrijf gekozen die bij ABN/AMRO aangesloten was.
Dit was eens maar nooit meer hier.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Schade aan de auto is super netjes gerepareerd.
Ook voor ruim een week een nette mooie leenauto meegekregen. Vriendelijk personeel.
Wij zijn heel tevreden.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Schade perfekt hersteld. Uiterst vriendelijk personeel. Toezeggingen worden nagekomen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Alles volgens afspraak hersteld, keurig gewerkt en prima communicatie.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
deuk in de deur niet goed weg gehaald word op nieuw hersteld

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en vakkundige schatting van de kosten, na een dagje intake voor de auto kreeg ik heel snel een keurig overzicht van de raparaties en de kosten. Blijkbaar was deze offerte gegenereerd uit het computer programma van de garage en daardoor lastig te lezen. Eventjes spoorzoekertje bracht me bij de uiteindelijke offerte, deze bleek iets meer dan de helft te moesten kosten dan bij twee andere schadeherstelbedrijven. In de garage leek het of je van de vloer kunt eten.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Snelle en goede service!Afspraak was vlot gemaakt, vriendelijke vrouw bij de receptie. Probleem vakkundig verholpen.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Het gemak en de snelheid van behandelen en afhandelen met verzekeraar. En vriendelijk personeel, deskundig werk.
Jammer je ziet helemaal niets meer van de schade na jullie herstelwerkzaamheden. (-:
Fantastisch

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Ontvangst, uitvoering en nazorg waren prima. De leenauto (lage auto) was niet vergelijkbaar en instappen met mijn heupartrose was een probleem!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Schade heel netjes en snel beoordeeld, en hersteld.Ook heel beleefd personeel.
Minpuntje is dat er bij het verplaatsen van de auto aan de binnenkant wat vlekken en vegen zijn achtergelaten op deur en dashboard.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Via Interpolis naar jullie bedrijf doorverbonden. Tijdsduur tussen doorverbinden en telefonisch contact met jullie duurde vrij lang. Het eerste contact verliep op zich goed want ik kon een afspraak maken maar er werd niet naar mij geluisterd. Mijn beschadiging was niet goed zichtbaar dus foto maken had geen zin. Toch moest het. Later bleek dat ik toch langs moest komen voor een eerste indruk. Gedaan en daarna prima tevreden.