Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk

Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Zinkerweg 7, 5145 NL Waalwijk, Noord-Brabant, NL

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijke procedure voor het maken van afspraak en aanleveren van benodigde informatie. Ontvangst door medewerkster van de receptie vriendelijk, correct en duidelijk. Auto die klaar en heel netje... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb veel lakschade opgelopen aan mijn voertuig. De uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect gedaan en de auto ziet er weer als nieuw uit. De ontvangst + intake zijn op een prima manier ontvangen door m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Van A tot Z een super geweldige service in al z’n eenvoud. 1 telefoontje, 1 afspraak, ruitvervangen. Autoschadebedrijf van Mossel in Waalwijk heeft een goede uitstraling, sfeer, kwaliteit en service.... Näytä lisää

1. Auto- ja peltikorjaamo

Yrityksen kirjoittama

• Zinkerweg 7, 5145 NL, Waalwijk, Noord-Brabant, Hollanti

• 0416 67 40 70
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Waalwijk

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

811 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dik tevreden!!!!!

Ontvangst door medewerkster van de receptie vriendelijk, correct en duidelijk.
Auto die klaar en heel netjes hersteld. Hidde toelichting van de betreffende medewerker die het Schadeherstel heeft uitgevoerd.

2. heinäkuuta 2026

Beste Ad,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat de procedure duidelijk was en dat u vriendelijk en correct bent geholpen bij de receptie. Het verheugt ons ook dat de auto netjes is hersteld en dat de toelichting naar wens was. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Alles ging volgens afspraak

Alles ging volgens afspraak. Auto was zeer netjes hersteld (schade aan rechter voorkant en midden).
Alles netjes hersteld.

12. kesäkuuta 2026

Beste heer/mevrouw Brekelmans,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de auto netjes hersteld is. We waarderen uw positieve feedback!

Geweldige service

Naar aanleiding van een klein ongeval moest de schade aan mijn auto hersteld worden. Van Mossel Autoschade heeft daar geweldig bij geholpen! De service was enorm goed en de auto is netjes en schoon afgeleverd! Heel erg bedankt!

20. toukokuuta 2026

Best Stef,

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen na het ongeval. We zijn blij dat de service en de herstelling naar wens waren. Dank u wel voor de mooie woorden!

Saanut 5/5 tähteä

Prima service and correct geïnformeerd…

Prima service and correct geïnformeerd over status van de reparatie.

18. maaliskuuta 2026

Beste Jacco,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de informatie over de reparatie. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Vijf sterren nog te weinig!

Medewerker houd goed contact over de status van de auto. Medewerkers denken goed mee, zijn eerlijk en betrouwbaar!

8. maaliskuuta 2026

Beste Rick,

Wat fijn dat u tevreden bent over het contact en de eerlijkheid van onze medewerkers. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Alles prima verlopen👍

26. marraskuuta 2025

Beste Lia,

Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn om te lezen dat alles prima is verlopen.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende schadeherstellers en goede…

Uitstekende schadeherstellers en goede service

9. marraskuuta 2025

Beste heer de Clerck,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze collega's en de goede service.

Dank voor uw feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Netjes gerepareerd

Netjes gerepareerd

2. marraskuuta 2025

Beste heer/mevrouw Vos,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring! Fijn om te horen dat de schade netjes is gerepareerd.
Wij streven altijd naar een 5-sterrenervaring voor al onze klanten.
Kunt u ons laten weten wat we nog kunnen verbeteren om die vijfde ster te verdienen? Uw feedback is van harte welkom via schade.ktv@vanmossel.nl.

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan, goede service en ook vragen werden netjes afgehandeld. Zowel telefonisch als ter plekke.

12. lokakuuta 2025

Beste mevrouw van den Berg,

Wat fijn dat u onze service en klantvriendelijkheid positief ervaren heeft, zowel telefonisch als ter plaatse. Hartelijk dank voor uw mooie feedback!

Fiat 500 schade

Goede duidelijke afspraken. En die nakomen is helemaal super

8. lokakuuta 2025

Beste heer/mevrouw Wijkmans,

Wat fijn dat onze duidelijke afspraken en het nakomen ervan zo positief zijn ervaren. Hartelijk dank voor uw feedback!

Afdeling Kwaliteit

Saanut 5/5 tähteä

Ben echt top geholpen door Armando!

Ben echt top geholpen door Armando!! Aanrader!

23. syyskuuta 2025

Beste Kim,

Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door onze collega Armando! We zijn blij met je aanbeveling en je positieve feedback. Dankjewel!

Snel gefixt

Zeer Tevreden

16. kesäkuuta 2025

Best heer/mevrouw,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Vriendelijk geholpen.

Vriendelijk geholpen.

Beste Rowella,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn om te lezen dat u goed bent geholpen.

Prima service

Prima service

Beste Christie,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat u onze service prettig hebt ervaren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Duidelijk verhaal helder netjes

Beste Mathijs,

Fijn dat u onze uitleg helder en duidelijk vond. We waarderen uw feedback enorm!

Afdeling Kwaltieit Autoschade

Saanut 5/5 tähteä

Ruitvervanging 10-06-2025. super geweldige service…

De monteur die de ruit 10-6-25 om 14:00 uur heeft vervangen van mijn Nissan Ariya, reuze bedankt voor je attente en kwalitatieve goede service.

10. kesäkuuta 2025

Beste van Zutphen,

Wat fijn te horen dat u zo'n geweldige ervaring heeft gehad met onze service! We zijn blij dat de ruitvervanging aan uw Nissan Ariya vlot en naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden over de attente en kwalitatief goede service.

Saanut 5/5 tähteä

Wordt altijd gelijk geholpen en zijn…

Wordt altijd gelijk geholpen en zijn erg mee denkend

Beste Patrick,

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen en meedenken. Bedankt voor de positieve feedback!

Goede hulp

Ik kwam met mijn auto ivm dat iemand tegen mn auto heeft aangezeten.
Ik werd vriendelijk ontvangen en ben zeer goed geholpen, zeer klantvriendelijk.

1. toukokuuta 2025

Beste Alisha,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Vervelend dat u langs moest komen door schade, maar fijn om te horen dat u zich welkom voelde en goed geholpen bent. We doen ons best om elke klant zo vriendelijk en vakkundig mogelijk te helpen. Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben, staan we graag voor u klaar!

Goed geholpen

Goed geholpen

Beste Jan,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn om te lezen dat je goed bent geholpen.

Top service

Beste Kevin,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn dat je onze service prettig hebt ervaren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin