Onlangs auto gebracht met hagelschade. Dit zou 3 dagen duren, helaas duurde dit 2 dagen langer vanwege de vele putjes. Gelukkig had ik beschikking over een leenauto. Ik merkte later wel dat het paneel... Näytä lisää

Yritys on vastannut
De schade is perfekt opgelost,zelfs mijn auto is grondig schoon gemaakt.Zoals ik al eerder meedeelde ben ik ontevreden over de communicatie.Er werd verteld dat het 3 dagen zou duren.Na 3 dagen niets v... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mijn auto was 2 dagen oud toen er buiten mijn schuld om, zowel van Mossel Alexandrium (Brandon en collega) als van Mossel autoschade driemanssteedeweg Rotterdam (Orlando en Ben) ontzettend fijn en emp... Näytä lisää
Begripvol en vriendelijk personeel. Hebben gedaan wat ze konden om de schade te herstellen. Goede uitleg gegeven over het functioneren van de leenauto. Binnen 2 dagen was de eigen auto weer beschikb... Näytä lisää

Pyytää asiakkailta arvosteluja
keurig hersteld en goed gecommuniceerd
binnen ook schoon en met afdekhoezen afgeleverd

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Van begin tot eind goed geholpen met duidelijke en fijne communicatie!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Ik kwam bij Van Mossel autoschade omdat er een kleine lakschade was door vogelpoep.
Er werd aangeboden om te kijken of het met licht opschuren en polijsten verholpen kon worden. Op mijn vraag wat dat zou gaan kosten werd gezegd dat dit als service gedaan werd. Mocht het niet lukken dan zou daar natuurlijk voor reparatie gerekend gaan worden.
Auto werd direct binnengereden en na een kleine drie kwartier weer naar buiten. Nagenoeg weg kunnen poetsen.
Fantastische service, erg klantvriendelijk en nog een heerlijk bakje koffie kunnen drinken.
Top bedrijf.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Prima service bij ontvangst van de schade-auto. Reparatie sneller dan vooraf was ingepland en de auto zag er weer uit 'als nieuw'.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Met een niet al te grote schade ben ik naar Van Mossel in Oirschot gereden. Na aanmelding ging direct iemand de schade mee opnemen en besprak met mij hoe deze schade perfect opgelost kon worden en wat de prijsconsequenties konden zijn. Die vielen me erg mee. Nadat de schade was opgelost zag de auto er weer als nieuw uit. Ze waren ook zeer vriendelijk wat me erg aansprak.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Auto perfect afgeleverd. In eerste instantie was de afspraak dat de auto op woensdag klaar zou zijn. Maar dit werd vrijdag. Daardoor geen 5, maar 4 sterren.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Netjes gewerkt en te woord gestaan
Negatief over Locatie: te weinig parkeerruimte!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Schade afhandeling prima gedaan en binnen de afgesproken tijd!
Alleen de leenauto was erg vies binnen in, plakte, lag nog afval in en er leek in gerookt te zijn. Hiervan heb ik melding gemaakt bij het terugbrengen en er zou werk van gemaakt worden.

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Snel en vriendelijk geholpen, korte wachttijd tot het schadeherstel, ziet er weer prachtig uit na vakwerk

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Laten taxeren schade aan peugeot 3008 rechts achter.Was de helft goedkoper als bij een concurrent (hoe kan dat).Prijs afgesproken dus en zeer mooi gedaan

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Super goede snelle service. Zeer tevreden. Klantvriendelijkheid top!

Vastaus yritykseltä Van Mossel Autoschade Groep
Goede voorlichting en service. Ziet er weer prima uit , met zelfs een nieuwe velg en een luxe leen auto .