Bestellen gaat makkelijk. Ook bezorging verliep goed met goede aanduiding van tijdstip levering. Fiets had schade die niet was gemeld maar na melding wordt t prima opgelost.
Ik heb een fiets met een defect teruggestuurd en via de SWAP regeling een nieuwe kunnen uitzoeken met een fantastische communicatie en begeleiding van Upway. Dit is idd een compliment waard. De ni... Näytä lisää
na bestelling vlug en netjes afgeleverd. de chauffeur mag wel iets behulpzamer zijn. deze zetten hem letterlijk alleen voor de deur en zie na vraag of hij even kon helpen met binnen zetten, dat is u... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een paar weken geleden mijn eerste e-bike via Upway gekocht en dat is een goede beslissing geweest. Ik was eerst wat sceptisch over het kopen van een refurbished fiets online, maar alle twijfels zijn... Näytä lisää
Fiets zag er in het echt minder goed…
Fiets zag er in het echt minder goed uit dat beloofd in de advertentie. Dit werd keurig opgelost

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
I wanted to return it due to defected…
I wanted to return it due to defected charger. They made everthing incredibly easy for me. My special thanks to Dieuwke, Djordy, Sam and all the support line employees. They were incredibly kind with me. I returned it but I can say that upway is a trustworthy website. If I ever decide to buy a bike , it will be purchased from upway.

Een min punt
Ik ben verder erg positief over de herenfiets. Wat wel erg jammer is, en dit wordt niet vermeld, is dat je maar één sleutel krijgt van je slot. Je betaalt best veel voor je fiets, maar met het originele slot kan deze zo maar weer gestolen worden. Natuurlijk kan ik nog extra kosten maken en een nieuw slot laten zetten, maar daarvoor geef ik een punt minder.

vwb kopen van een product prima
vwb kopen van een product prima
Maar mbt retour zenden, gaan er dingen niet goed van Upway kant
Ik heb op 23 februari 2026 een Pegasus fiets met fact nr NL14422 via postNL TERUGGESTUURD .
Dit is nog altijd niet afgewerkt.
Vandaar de 2 sterren

Topfiets via upway
Je krijgt wat je ziet op de foto’s. En als er vragen zijn dan krijg je netjes antwoord via de klantenservice. Ik ben heel erg blij met mijn fiets via upway. Ook de bezorging verliep heel goed.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Bezorging verliep traag, mails werden snel beantwoord
Ik heb mijn fiets afbesteld nog voordat hij onderweg was. Jullie gaven aan dat hij toch verzonden zou worden en dat ik hem dan moest weigeren aan de deur.
Op de dag dat hij bezorgd zou worden werd later op de dag, na de bezorgtijd, medegedeeld dat hij toch niet bezorgd werd die dag. Het heeft toen nog ruim een week geduurd voordat hij bezorgd werd.
De mails die ik hierover stuurde werden direct en netjes beantwoord.
Uiteindelijk verliep de terugstorting van mijn geld goed en snel.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Twee fietsen van het merk kalkhoff…
Twee fietsen van het merk kalkhoff gekocht, deze zijn goed verpakt en er is goed en snel gecommuniceerd over de levering. Ben tevreden .
hr p Boomen

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Duidelijke website met goed aanbod.
Fiets is goed bezorgd.
Communicatie over bezorgmoment kan beter

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Netjes op tijd bezorgd en keurig…
Netjes op tijd bezorgd en keurig ingepakt! En.....de fiets zag er keurig uit!

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Superfijne fiets goede service snelle…
Superfijne fiets goede service snelle levering

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Goede service, snelle reactie op vragen en de fiets is zoals deze wordt geadverteerd.
Wel zou ik iets meer duidelijkheid willen in hoe het in zijn werk gaat als je onderhoud moet plegen, een defect hebt of iets dergelijks, welke stappen je moet nemen om een juiste fietsenmaker/dealer te vinden en hoe je om moet gaan met de kosten. Wel of geen een kostenopgave vooraf, hoe het geld terug te krijgen etc. Duidelijkheid vooraf is veel meer waard dan discussie achteraf.

Alles ging heel goed
Alles ging heel goed, transsport en verwerki ng. Alleen terugbetaling duurde wel lang.

Uitstekende aankoop
Goede communicatie, soepele afhandeling en uitstekende verpakking. Alleen jammer dat er geen Trox sleutel bijzat om de motor los te koppelen bij een lekke band. Als ik geweten had dat de prijs nog verder omlaag zou gaan, had ik nog even gewacht. Desalniettemin een prima aankoop

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
De fiets was mooier dan ik verwacht…
De fiets was mooier dan ik verwacht had, zag er keurig netjes uit, in eerste instantie dacht ik dat hij nieuw was.
Wellicht dat ik nog voor een tweede fiets ga.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Fantastisch hele fijne service en…
Fantastisch hele fijne service en eerlijke handel!

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Snelle en toegankelijke service met…
Snelle en toegankelijke service met prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Alles goed gegaan
Alles goed gegaan, mooi assortiment, keurige levering, goede kwaliteit, prima instructies. Ik en erg tevreden!

Topfiets voor een topprijs
Hele mooie Canyon weten aan te kopen welke heel snel en goed verpakt geleverd werd inclusief startpakket om nagenoeg meteen te kunnen fietsen. Prijs was echt top, service ook

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.