Bestellen gaat makkelijk. Ook bezorging verliep goed met goede aanduiding van tijdstip levering. Fiets had schade die niet was gemeld maar na melding wordt t prima opgelost.
Ik heb een fiets met een defect teruggestuurd en via de SWAP regeling een nieuwe kunnen uitzoeken met een fantastische communicatie en begeleiding van Upway. Dit is idd een compliment waard. De ni... Näytä lisää
na bestelling vlug en netjes afgeleverd. de chauffeur mag wel iets behulpzamer zijn. deze zetten hem letterlijk alleen voor de deur en zie na vraag of hij even kon helpen met binnen zetten, dat is u... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een paar weken geleden mijn eerste e-bike via Upway gekocht en dat is een goede beslissing geweest. Ik was eerst wat sceptisch over het kopen van een refurbished fiets online, maar alle twijfels zijn... Näytä lisää
Supergoeie deal en een geweldig mooie…
Supergoeie deal en een geweldig mooie ebike voor mijn lengte weten te s oren

Contact was prima
Contact was prima, info over de fiets en dan met name over de maat VS de lengte klopte niet, waardoor de fiets moest worden geruild.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Ongecompliceerd en betrouwbaar. Doen wat ze beloven!
Wat ik vooral bijzonder vond is dat ik van start van bestelling tot aflevering en ook nog erna , na onverwachte probleempjes, constant en makkelijk bereikbaar, een fijn meedenkend contact had met een upway servicemedewerker.

Everything is nice with Upway
Everything is nice with Upway. Bought the third bike through Upway already. Enjoying :)

Goede prijs kwaliteitverhouding
Goede prijs kwaliteitverhouding. Fiets fietst prima.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Goede communicatie over de bezorging
Goede communicatie over de bezorging. Mijn e-mail met een vraag werd direct beantwoord. En de fiets kwam keurig verpakt met extra’s erbij aan. Geen klachten of opmerkingen.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Zeer tevreden met het vervolg na mijn…
Zeer tevreden met het vervolg na mijn aankoop van mijn hele mooie fiets, werd meteen op de hoogte gehouden via de mail en kon constant volgen wat de stappen waren en status van de levering.
Ook te spreken over de vervoerder die hem uiteindelijk aan huis bracht, goede info over tijd en dag en service was top!
Dus uiteindelijk helemaal tevreden over Upway!
Zou het zo weer doen! 🔝

Duidelijk website
Duidelijk website, goede communicatie, en alles was zoals vermeld.

Goede e-bike
Levering duurde iets langer als aangegeven maar goede e-bike ontvangen.

Great service
Great service, perfectly smooth delivery and the bike is exactly as described.

Mooie goede fiets !!!!
PIk heb mooie fiets ontvangen voor een redelijke nette prijs. Goede service. Een tip de kleur omschrijving en fotos iets duidelijker te maken er stond groen maar uiteindelijk was het meer donkergrijs met een groene gloed. Maar ik ben tevreden. Goede bezorging.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Mooie fiets voor een mooie prijs en goede service
Een mooie net gebruikte fiets kunnen kopen voor een mooie prijs. Snelle en nette levering aan huis .Het zadel bleek licht beschadigd en werd er zonder probleem een vergoeding voor gegeven. Een tip : ik had achteraf via de Postcodeloterij of ING rentepunten nog een extra flinke korting kunnen krijgen maar daar kwam ik helaas te laat achter dus het is raadzaam dit vooraf te checken.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Goede service. Fiets had helaas door vervoer geknapte kabel van display maar is door Upway netjes afgehandeld!

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Als mijn achterrem niet defect was…
Als mijn achterrem niet defect was geweest hadden ze van mij vijf sterren gehad. Upway zegt dat ze de fietsen grondig inspecteren voor ze naar de klanten gaan.
Maar alles is goed geregeld en heb de mogelijkheid om de fiets te laten maken en een servicebeurt te geven. Upway is erg betrouwbaar.

Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring, kan niet anders zeggen! Met de filters kun je precies het aanbod vinden wat bij jou past, tegen een heel redelijke prijs met garantie. Keurig thuisbezorgd, zorgvuldig verpakt, echt top gedaan en verzorgd! Heel blij met mijn 'nieuwe' fiets!

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
I’ll definitely buy from Upway again
I’ll definitely buy from Upway again. It’s great that I found a bike that other shops said was ‘hard to find.’ There was a small issue—they included the wrong Allen keys for adjusting the handlebar—but it’s minor, and I wasn’t planning to use their tools anyway.

Vastaus yritykseltä Upway Netherland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.