Vi var for anden sæson i træk været forbi Jacob og Morten hos Snowdays domicil i Fjerritslev. Vi kommer ikke fra området, men var blevet dem anbefalet sidste år og vi havde allerede første... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Snowdays udviser ekstraordinær service, da jeg kontakter dem omkring et gavekort, som jeg ikke fysisk selv kan nå, at vise i butikken før afrejse. De går med til, at et familie medlem viser det på... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse! Super kompetent og venlig kundeservice, som virkelig tog sig tid til at finde det helt rigtige skiudstyr. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan klart anbefa... Näytä lisää
Hos Snowdays bliver man altid mødt med venlighed og ekspertise. Jakob og resten af teamet er nogle af de mest passionerede skientusiaster ⛷️🏂 Stort udvalg fra de bedste mærker på markedet - M... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hos Snowdays.dk sælger vi alt hvad du har brug for til din skiferie. Vi forhandler kun de fedeste mærker i branchen, bl.a. Oakley, Rossignol, Picture, Mons Royale, Hestra, Sweet Protection, SPY+, Helly Hansen og mange flere. Vi gør i ære i at vejlede bedst muligt, så vi er sikre på du får det udstyr der passer lige netop til dig og dit behov. Besøg os også i vores fysiske butik - Fabriskvej 19, 9690 Fjerritslev.
Yhteystiedot
Fabriksvej 19, 9690, Fjerritslev, Tanska
- +45 27 63 12 67
- jakob@snowdays.dk
- snowdays.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super hurtig betjening
Super hurtig betjening. Modtog varen efter 2 dage. Det lækreste ski undertøj fra MOONS ROYAL det varer ikke længe før jeg køber hos Pedersen ski igen⛄️Og tak for guldkaramellerne⛷⛷⛷

Vastaus yritykseltä Snowdays
Rigtig god kundeservice og vejledning
Har for nyligt købt skistøvler hos Pedersen Ski. Super god og grundig service, da jeg skrev og spurgte om hjælp og vejledning. Derudover meget hurtig levering efterfølgende. Alt var helt som det skulle være. Tak! :-)

Vastaus yritykseltä Snowdays
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle med dem. Fik god vejledning af Jakob til køb af støvler, så jeg kan klart anbefale at handle med dem

Super god service
Super god service. Fik mine varer dagen efter, at jeg havde lagt min bestilling, og alle varerne er bare fine!

Super god service!
Jeg fik super god service af Jakob. Havde lidt spørgsmål til produkter på hjemmesiden, som jeg fik hurtigt svar på, hvorefter jeg bestilte et par ski, stave og en skipose. Der gik ikke andet end et par dage, så havde jeg varerne. Desværre var der en fejl på den ene skistav, men den klarede Jakob super hurtigt ved at fremsende et nyt sæt mod at jeg sendte det fejlbehæftede tilbage uden beregning. Fantastisk oplevelse!

Super hjælp pr. telefon
Havde nogle spørgsmål ifm køb af handsker, men fik super hjælp pr. telefon. Efterfølgende var der hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Snowdays
Super hurtig ekspedition og levering af…
Super hurtig ekspedition og levering af handsker + en hilsen i pakken! Meget tilfreds køber med (nu) varme hænder.

Vastaus yritykseltä Snowdays
Rigtig god service og gode priser.
Priserne er gode og det er muligt at lave en fin handel derude.
Der bliver gjort alt for at hjælpe.
Da de ikke havde lige præcis det vi manglede, søgte de efter det over en længere periode og holdte os løbende opdateret. Det er et sted der vil gøre meget for kunderne.

ÆRLIG og seriøs vejledning
ÆRLIG og seriøs vejledning! Og samtidig gode tilbud. Jeg kører gerne fra Aalborg til Fjerritslev for at besøge denne butik.

Vastaus yritykseltä Snowdays
Rigtig god service og de tog sig god tid…
Rigtig god service og de tog sig god tid til, at vi kunne finde de rigtige ting. Det er værd at køre efter!. Kan virkelig varmt anbefales.

Meget venlig betjening
Meget venlig betjening. Og kvaliteten på mine nye handsker er helt i top.
Har købt både ski og støvler her
Har købt både ski og støvler her. Rigtig god service. Kan varmt anbefales.
Enestående service og hjælp
Jeg modtog en fejlbehæftet vare og en anden vare, hvor størrelsen ikke passede. Men jeg fik venlig og kompetent hjælp af Morten - hurtigere end jeg nogensinde har oplevet andre steder. /Rikke Dresing
Fantastisk service
Helt igennem fantastisk service, stor tilfredshed og kan kun anbefale andre at handle hos Pedersenski.
God service og hurtig levering
Købte et par Elan ski hos Pedersenski.dk. Havde nogle spørgsmål mht. pris. Fik hurtig svar og skiene blev leveret lynhurtigt.
Meget tilfreds og kan kun anbefale andre at købe ski hos Pedersenski
VH Henrik D
Trustpilot-kokemus