Vi var for anden sæson i træk været forbi Jacob og Morten hos Snowdays domicil i Fjerritslev. Vi kommer ikke fra området, men var blevet dem anbefalet sidste år og vi havde allerede første... Näytä lisää
Snowdays udviser ekstraordinær service, da jeg kontakter dem omkring et gavekort, som jeg ikke fysisk selv kan nå, at vise i butikken før afrejse. De går med til, at et familie medlem viser det på... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse! Super kompetent og venlig kundeservice, som virkelig tog sig tid til at finde det helt rigtige skiudstyr. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan klart anbefa... Näytä lisää
Hos Snowdays bliver man altid mødt med venlighed og ekspertise. Jakob og resten af teamet er nogle af de mest passionerede skientusiaster ⛷️🏂 Stort udvalg fra de bedste mærker på markedet - M... Näytä lisää
Hos Snowdays.dk sælger vi alt hvad du har brug for til din skiferie. Vi forhandler kun de fedeste mærker i branchen, bl.a. Oakley, Rossignol, Picture, Mons Royale, Hestra, Sweet Protection, SPY+, Helly Hansen og mange flere. Vi gør i ære i at vejlede bedst muligt, så vi er sikre på du får det udstyr der passer lige netop til dig og dit behov. Besøg os også i vores fysiske butik - Fabriskvej 19, 9690 Fjerritslev.
Fabriksvej 19, 9690, Fjerritslev, Tanska
- +45 27 63 12 67
- jakob@snowdays.dk
- snowdays.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vanvittig god og dygtig service af…
Vanvittig god og dygtig service af Jakob, han er god til at give gode råd samt vejledning. Snowdays er en rigtig fin butik med godt sortiment. Yderst anbefalelsesværdig 🌟
Fejllfri levering
Nemt at bestille og hurtig ekspedering
Effektiv betjening
Super service
Personlig besked og hurtig levering
Virkelig fin service
Fremragende butik
Vi har handlet grej der over flere gange, og hver gang er det med en service udover normalen👍🏻 også er det oven i købet til konkurrence dygtige priser 😁
Fantastisk service fra Jakob da jeg…
Fantastisk service fra Jakob da jeg ønskede at bytte den skihjelm jeg havde købt. Meget hurtig ekspedition med ordre og respons på mail
Super kundeservice
Perfekt service = 5 stjerner
Hurtig ekspedering og super retur…
Hurtig ekspedering og super retur service. Det er fantastisk at man kan købe, prøve og returnere hvis tøjet ikke passer som en del af servicen. Her køber jeg næste gang jeg skal købe skiudstyr!
Extremely good service.
Extremely good service.
We haven’t experienced something similar for a loooong time. Snowdays made sure via phone calls, that we receive our package in time for Christmas. Also when returning an item, Snowdays picked up the phone to follow up.
Very satisfying to see so much personal engagement.
Gode ting, gode priser og god service!
Gode ting, gode priser og god service!
Absolut et besøg værd, hvis der søges efter skiudstyr eller skiservice!
Kan klart anbefales
Hurtig levering og en lille personlig…
Hurtig levering og en lille personlig hilsen på følgesedlen 😉