Sportgymbutikken Arvostelua

3. Urheiluvälinekauppa
  4. Urheiluravintokauppa
  5. Urheiluvaateliike

Tietoja yrityksestä Sportgymbutikken

Sportgymbutiken blev grundlagt i år 2000 i Tidaholm, Sverige som en ren webshop med egen import af kosttilskud fra det tyske mærke Inkospor. Kort efter blev sortimentet udvidet med hjemmetræningsudstyr og træningstøj.

I 2003 åbnede vi vores første fysiske fitnessbutik i Tidaholm. Butikken voksede hurtigt, og vi besluttede at flytte til Skövde, hvor attraktive erhvervslokaler og en større kundebase gjorde det til et naturligt valg. I dag har vi etableret os som en anerkendt træningsbutik med alt til træning og fitness og er nu på vores fjerde butiksplacering i Skövde.

En webshop i konstant udvikling

Vores webshop er nu på sin tredje platform og udvikles løbende for at gøre det nemmere for dig som kunde at finde og vælge det helt rigtige produkt. Vi arbejder målrettet på at give dig en præcis og inspirerende produktpræsentation.

Import og egne mærker

I dag importerer vi størstedelen af vores produkter fra Kina, men vi samarbejder også med leverandører i Pakistan, Spanien, USA, Danmark, Finland og Norge.
Vi er stolte af vores egne mærker:

• JTC Power
  • JTC Sport
  • JTC Fitness
  • JTC Combat

Disse mærker udvikles løbende for at sikre høj kvalitet og funktionalitet til vores kunder.

Til private, virksomheder og fitnesscentre

Sportgymbutiken tilbyder i dag et bredt og konstant voksende sortiment af træningsprodukter til:

• Private hjemmetræningsentusiaster
  • Virksomheder
  • Foreninger og myndigheder
  • Fitnesscentre og motionsfaciliteter

Nu også i Danmark!

Vi har i mange år haft glæde af danske kunder i vores svenske webshop. I 2025 tager vi skridtet fuldt ud med en webshop, der er optimeret til vores danske venner.

Vi håber, du finder lige præcis det, du leder efter, og ønsker dig al held og lykke med din træning!

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Jeg kan kun give 1 stjerne

Jeg kan kun give 1 stjerne
Da jeg har afgivet en ordre og fået hævet penge men så ikke hørt noget det er 9 dage siden nu og der står hurtigt levering. Jeg har prøvet at logge ind men der står der at jeg ikke har en ordre. Så måske har jeg mindst 2400 kr
Og det kan ikke give gode anmeldelser

19. heinäkuuta 2026

Hej Karen
Produktet, du har købt, har en længere leveringstid. (Leveringstid:
7-28 hverdage) https://www.sportgymbutikken.dk/dk/artiklar/vibrationsplade-cardio-fit-v20-tunturi.html

Din ordre blev modtaget på den planlagte dato, da du afgav ordren, til: 2026-08-05

Hvis du ikke ser din ordre, når du er logget ind, har du sandsynligvis oprettet en ekstra konto.
Se spørgsmål 1 under FAQ og kontakt os på kundeservice, hvis du ikke ser din ordre.

PS.
Dine penge er hos Klarna, indtil vi leverer ordren.

Venlig hilsen
Thomas Andersson

Har bestilt myplate 7

Har bestilt myplate 7, for over 1 måned siden, jeg har hverken hørt fra dem eller lign.Pengene er hævet, og man kan ikke få fat på deres kundeservice.

8. kesäkuuta 2026

Hej Nino!

Vi beklager, at vi missede dit opkald.

Jeg kan se, at du bestilte en vibrationsplade den 15/5. Den 18/5 bestilte vi dit produkt til vores lager, men det er desværre ikke dukket op endnu. Vi beklager dette virkelig - noget må være gået galt under transporten til os. Vi vil sørge for at undersøge sagen nærmere og vende tilbage til dig via e-mail.

// Sportgymbutikken

Dårlig oplevelse

Super elendig butik. Køb ikke herfra.
Jeg bestilte et par cykelpedaler fra Abilica og fik tilsendt et par kinesiske elendige pedaler som er defekte og bukkede.
Butikken hævder at de har solgt masser af disse uden nogle problemer og antyder at det må være mig der er galt på den. De sidste par uger har de syltet min anmodning om en retur fragt. Jeg vil hverken have pedalerne eller betale for at returnere.
Hold Jer fra at handle her..

18.05.2026
Hej sportsgymbutikken,
Det er jo netop en reklamation. Jeg har godtgjort for fejl ved varen med beskrivelse samt billeder sendt til jer. Det er så typisk med sådan nogle hustlerbutikker som Jer, at I kan finde ud af at svare på trustpilot, men der er komplet tavshed på mailen...
Send mig så en returlabel, hvis I mener noget med det. Eller må jeg betragte pengene tabt og konkludere at I er nogle snydepelse.

14.06.2026
Det lykkedes sørme til sidst at få returlabel samt beløbet returneret - Så der er åbenbart mennesker hos Sportsgymbutikken. Havde jeg næsten ikke forestillet mig, men tak for det.
Og tak for trustpilot..

27. huhtikuuta 2026

Hej Anders!

Da der ikke er noget galt med jeres produkt, henviste vi jer til at benytte jeres fortrydelsesret og returnere produktet, hvis I ikke er tilfredse med det. Ved fortrydelsesordrer skal kunden selv betale returfragten.

Ved godkendte garantibegæringer eller reklamationer betaler vi for returfragten.

Useriøs butik

Useriøs butik. Hæver penge før varen sendes og man kan ikke stole på de leveringstider de angiver på hjemmesiden.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sportgymbutikken

Vi beklager, at leveringstiden har været længere end den forventede tid, der er angivet på vores hjemmeside.

Med hensyn til debitering af beløbet for din ordre, er det nemmest at tjekke direkte med Klarna/Kustom. Vi modtager ikke betaling, før vi har afsendt din ordre.

// Sportgymbutikken

Modtog en defekt romaskine

Modtog en defekt romaskine, og manualen var på polsk eller engelsk, meget mangelfuld. Har ind til videre haft kontakt med jer flere gange men problemet er fortsat ikke løst. Først forsøger i at få mig til selv at reparere den og da jeres forklaring på hvad jeg skal gøre stadig ikke løser problemet, siger i at i vil tage kontakt til en ekstern reparatør, jeg afventer fortsat at blive kontaktet OG få en romaskine der rent faktisk kan ro

9. maaliskuuta 2026

Hej Gitte!

Du indberettede din klage den 11/3, og den 13/3 bookede vi en lokal tekniker til at løse problemet med bæltet, der endte ved siden af ​​remskiven på din romaskine. Hvis teknikeren ikke har kontaktet dig endnu, beklager vi det virkelig, vi vil støde på dem igen!

Med venlig hilsen/ Sportgymbutikken

Fast delivery

Fast delivery, and the dumbbells live up to expectations

25. kesäkuuta 2025

Hello Ole
Thank you for your nice review, nice that we could help you with what you needed.

Good luck with your training.

det var nemt hurtigt

det var nemt hurtigt, og alt var tiptop

Tak
Lonny

24. kesäkuuta 2025

Hej Lonny
Tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at du var tilfreds, held og lykke med din træning!

Lige som det skal være

Lige som det skal være

19. kesäkuuta 2025

Hej Romic
Tak for din fine anmeldelse.

Held og lykke med din træning!