Vi var for anden sæson i træk været forbi Jacob og Morten hos Snowdays domicil i Fjerritslev. Vi kommer ikke fra området, men var blevet dem anbefalet sidste år og vi havde allerede første... Näytä lisää
Snowdays udviser ekstraordinær service, da jeg kontakter dem omkring et gavekort, som jeg ikke fysisk selv kan nå, at vise i butikken før afrejse. De går med til, at et familie medlem viser det på... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse! Super kompetent og venlig kundeservice, som virkelig tog sig tid til at finde det helt rigtige skiudstyr. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan klart anbefa... Näytä lisää
Hos Snowdays bliver man altid mødt med venlighed og ekspertise. Jakob og resten af teamet er nogle af de mest passionerede skientusiaster ⛷️🏂 Stort udvalg fra de bedste mærker på markedet - M... Näytä lisää
Hos Snowdays.dk sælger vi alt hvad du har brug for til din skiferie. Vi forhandler kun de fedeste mærker i branchen, bl.a. Oakley, Rossignol, Picture, Mons Royale, Hestra, Sweet Protection, SPY+, Helly Hansen og mange flere. Vi gør i ære i at vejlede bedst muligt, så vi er sikre på du får det udstyr der passer lige netop til dig og dit behov. Besøg os også i vores fysiske butik - Fabriskvej 19, 9690 Fjerritslev.
Fabriksvej 19, 9690, Fjerritslev, Tanska
- +45 27 63 12 67
- jakob@snowdays.dk
- snowdays.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Hurtig ekspedition og personlig hilsen
Tak for hurtigt levering op til jul
Jeg havde tlf kontakt og blev guidet…
Jeg havde tlf kontakt og blev guidet til at finde det jeg havde brug for. Samtidig var det en venlig i mødekommende person i telefonen
Jeg oplevede at der var ingen dumme spørgsmål eller forslag
Lagerstatus ikke rigtig
Vare var på lager iflg hjemmesiden men det var så ikke korrekt.. så fik ikke min vare..

Fremragende
Har både handlet på nettet og inde i butikken. Piv hamrende god service både i butikken og hurtig levering på nettet. Gode tilbud og god kvalitet. Så er vi altså klar til at køre stærkt!

Fin onlinebutik
Fin hjemmeside
Go online Butik.
Meget behjælpelig da pakke ikke var dukket op. Den var blevet væk i distribution. Men kom så dagen efter.

Sublim service
Super hurtig levering.
Har købt et par lækre Hestrahandsker…
Har købt et par lækre Hestrahandsker til en god pris - handskerne blev hurtigt leveret
Service ud over det sædvanlige
Vi har handlet skihjelme hos Pedersen af 2 gange og havde fejlvurderet størrelse.
Pedersen ombyttede straks med super service. Selv efter lukketid. Når vi skal købe
Nye ski til vores yngste bliver det helt sikkert
Hos Pedersen ski. Har kun godt at sige ,
Sikken en service man får.
Fantastisk service
En helt fantastisk service. Rigtig god hjælp og vejledning.Hurtig levering
Hurtig levering
Hurtig levering, nem retur. Desværre passede handskerne ikke, men det var ingen problemer med at returnere. Flot service. Stor anbefaling.

Vastaus yritykseltä Snowdays
Jeg oplevede en fantastisk god service
Jeg oplevede en fantastisk god service. Tak.

Helt Fantastisk service
Helt Fantastisk service . Blev ringet op da de ik havde den vare jeg skulle bruge . Tilbød en tilsvarende vare , og hurtig levering . Og lige en hurtig snak om skiferie ⛷🤗