Vi var for anden sæson i træk været forbi Jacob og Morten hos Snowdays domicil i Fjerritslev. Vi kommer ikke fra området, men var blevet dem anbefalet sidste år og vi havde allerede første... Näytä lisää
Snowdays udviser ekstraordinær service, da jeg kontakter dem omkring et gavekort, som jeg ikke fysisk selv kan nå, at vise i butikken før afrejse. De går med til, at et familie medlem viser det på... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse! Super kompetent og venlig kundeservice, som virkelig tog sig tid til at finde det helt rigtige skiudstyr. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan klart anbefa... Näytä lisää
Hos Snowdays bliver man altid mødt med venlighed og ekspertise. Jakob og resten af teamet er nogle af de mest passionerede skientusiaster ⛷️🏂 Stort udvalg fra de bedste mærker på markedet - M... Näytä lisää
Hos Snowdays.dk sælger vi alt hvad du har brug for til din skiferie. Vi forhandler kun de fedeste mærker i branchen, bl.a. Oakley, Rossignol, Picture, Mons Royale, Hestra, Sweet Protection, SPY+, Helly Hansen og mange flere. Vi gør i ære i at vejlede bedst muligt, så vi er sikre på du får det udstyr der passer lige netop til dig og dit behov. Besøg os også i vores fysiske butik - Fabriskvej 19, 9690 Fjerritslev.
Fabriksvej 19, 9690, Fjerritslev, Tanska
- +45 27 63 12 67
- jakob@snowdays.dk
- snowdays.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Et besøg man glæder sig til næste år!
Vi kommer ikke fra området, men var blevet dem anbefalet sidste år og vi havde allerede første gang en fantastisk oplevelse! Derfor var det jo naturligvis der vi skulle have styr på grejet igen.
Da vi havde problem med at nå det en lørdag aftalte vi et andet tidspunkt og vi blev mødt med højt humør, den ypperste service og masser af gode grin.
Ungerne blev mødt i øjenhøjde, teenageren blev drillet lidt og vores forskellige niveau på ski blev løftet til ren og skær positivitet.
Alt i alt var det en kæmpe fornøjelse! Havde de kunne få flere stjerner så havde de fået det!
Vi glæder os til turen næste år igen, hvor vi naturligvis igen skal forbi Jakob og Morten!
En virkelig god oplevelse, kompetent og søde
En virkelig god oplevelse, meget kompetent og super service og rimelige priser. Vi fik hvad hele familien havde brug både udlejning og nyt
Super service!
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Super kompetent og venlig kundeservice, som virkelig tog sig tid til at finde det helt rigtige skiudstyr. Man føler sig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan klart anbefales 👍
Snowdays rock 🤘
Vanvittig hurtig levering, godt website og stærke priser.
Service i verdensklasse
Snowdays udviser ekstraordinær service, da jeg kontakter dem omkring et gavekort, som jeg ikke fysisk selv kan nå, at vise i butikken før afrejse. De går med til, at et familie medlem viser det på billede.
Dette er i mine øjne en fantastisk service man ikke finder i de store kæder.
Kan ikke anbefale dem nok.
Hurtig levering og fantastisk…
Hurtig levering og fantastisk kundeservice da de bukser jeg havde bestilt måtte retur. Købte også en jakke som var helt perfekt.
Rigtig god oplevelse og fair priser!
Det hele startede med nye skistøvler til mig selv og endte også med nye ski til min hustru og jeg selv.
Jakob fik noget info på hvad vi havde i forvejen af ski og så hvad vi ønskede skulle være anderledes, og det brugte Jakob en del tid på.
Mine nye skistøvler og begge sæt ski er nu afprøvet i Norge og vi er MEGET tilfredse med hvad vi har fået købt hos Jakob, og så var det til fair priser.
I stedet for at køre 10 min fra vores bopæl til en større skibutik, så vil vi hellere køre 40 minutter den anden vej mod Snowdays for der bliver vi taget godt imod og lyttet til, TAK Jakob!!
Ikke mindre end fantastisk!!
Jeg havde efter anvisninger på hjemmesiden, fået bestilt et par junior handsker, som ved ankomst (hvilket gik virkelig hurtigt!), var alt, alt for store i forhold til det, der stod på hjemmesiden.
Jeg ringede Jakob op, som lyttede og forklarede, at det var en fejl fra hans/deres side. Han undskyldte mange gange og tilbød, at sende 2 par handsker og en gratis returlabel, så vi kunne være sikre på at få den rigtige størrelse. Han ringede enda og fortalte, at pakken nu var på vej.
Kæmpe god service!! Jeg elsker alt ved måden, at “behandle” deres kunder på, og så er Jakob simpelthen det mest behagelige menneske, at snakke med!
Skide god service og god pris
Skide god service. Jeg tog ned i butikken i håbet om at finde nogle ski støvler som passede godt. Den meget flinke unge mand gav sig god tid til at måle og undersøge, hvad for nogle sko som passede til mine fødder og mit niveau. Han forklarede og uddybede forskelle og begrundelserne bag hans anbefalinger. Jeg fik også bare fortalt generelt om de forskellige teknologier som man brugte og dets fordele/ulemper. Han tilbød endda kaffe og sodavand mens vi ventede på at støvlerne blev varme behandlet.
Alt i alt kom jeg hjem med nogle støvler som passer skide godt og lidt vedligeholdelses grej til mine ski. Alt sammen til en god pris.
Kan varmt anbefales. Jeg glæder mig til at komme på ski og få prøvet støvlerne
Dejlige, gæve nordjyder
Virkelig fin betjening af kunder. Jeg bestilte noget der ikke åbenbart ikke var på lager alligevel. Som kompensation fik jeg tilsendt lignende produkt, men uden beregning.
Dejlige, gæve nordjyder man kan regne med! Jeg vender gerne tilbage igen
Altid en fornøjelse med Snowdays
Altid en fornøjelse at komme ned og handle i shoppen. Jakob og Morten er eksperter inden for rådgivning og vejledning, og har altid et stort relevant udvalg! Jeg vil anbefale alle skientusiaster et smut forbi Snowdays! ⛷️🎿
High-five til Jakob og resten af teamet! 👋
Stort udvalg fra de bedste mærker på markedet - Men vigtigst af alt tid til en sludder og et godt råd om udstyret, så man får den bedste oplevelse på pisten.
Måske landets bedste skibutik 👏
Fem stjerner herfra!
⭐⭐⭐⭐⭐
Fremragende service og rådgivning
Fremragende service og rådgivning i forbindelse med første skitur hos Snowdays. Lejede ski-udstyr hos forretningen, al præget af super god kvalitet. Bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos Snowdays!
Super imødekommende, høflig betjening og fin pris.
Købte et par luffer online, de passede desværre ikke helt. Jeg kørte forbi efter aftale og fik dem byttet.
Super imødekommende, høflig betjening og fin pris.
Super fin butik med rigtig god service
Super fin butik med rigtig god service. Kan varmt anbefales.
God service
Kanon service og hurtig levering!
Det er ikke muligt at give 10 stjerner…
Det er ikke muligt at give 10 stjerner her, men ellers var det gjort. Jeg købte et par skibriller og de kom hurtigt og iøvrigt med en personlig hilsen. Jeg kan kun anbefale snowdays og handler gerne her igen.

Vastaus yritykseltä Snowdays