Voor mijn zoontje z’n verjaardag mocht die schoenen halen van z’n vader die hebben besteld en gekocht op 23 maart van dit jaar oké gegeven moment via de WhatsApp een bericht dat het vier dagen later w... Näytä lisää
Heeft lang geduurd voordat de sneakers kwamen. Dat kan gebeuren natuurlijk, maar wat mij het meest frustreerde is de gebrek aan communicatie bij dit bedrijf. Via mail, app, social media nergens reager... Näytä lisää
Wie had dat gedacht! Schoenen waar ik al een jaar naar op zoek was toch eindelijk gevonden en nog voor echt een best ok prijs. Ze hebben echt meerdere bijzondere, lastig te verkrijgen schoenen en dat... Näytä lisää
Schoenen netjes en geverifieerd geleverd! Levering duurde wel wat langer, in mijn bevestigingsmail stond 5 tot 8 werkdagen. Heeft iets langer geduurd. Maar denk dat we ook wel vervend zijn met a... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Your favorite sneaker provider! Supplying you the best exclusive sold out sneakers * Worldwide shipping * The easiest payment methods * Hand-inspected items * Double boxed shipment * Returns accepted
6836SM, Arnhem, Hollanti
- 0616098220
- info@sneakermood.eu
- sneakermood.eu
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Prachtige Nikes
Prachtige Nikes, binnen verzendtermijn ontvangen. Bedankt, heel blij mee!

Netje en goede levering
Netje en goede levering. Maar duurde wel lang (2 weken) met maar 1 track and tracé na 1.5 week

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Bestelling en levering van de bestelde sneakers vlot afgehandeld maar de omruilactie daarna was dramatisch!
Bestelling en levering van de bestelde sneakers verliep zonder problemen. De irritatie begon na ontvangst op 5 maart. Ik had toch 1 maat te klein besteld en vroeg via Whatsapp of ik deze sneakers kon omruilen voor 1 maat groter. Geen probleem was het antwoord. Op 6 maart de sneakers retour verzonden en op 7 maart bevestiging van PostNL van aflevering bij SneakerMood. Vrijdag 8 maart via Whatsapp wanneer ik de 1 maat grotere sneakers kan ontvangen? Op zaterdag 9 maart ontvang ik het antwoord, dat deze begin volgende week worden verzonden. Op Woensdag 13 maart nogmaals om info verzocht of de sneakers inmiddels al waren verzonden. Antwoord donderdag 14 maart: retourzending is goed ontvangen. De verwerking duurt doorgaans 5 werkdagen. Hoezo begin volgende week verzenden? Dinsdag 19 maart nogmaals via Whatsapp om informatie verzocht naar de status. Antwoord op woensdag 20 maart: Doordat er net voor jouw retour een bestelling was geplaatst, was deze niet meer op voorraad en kunnen we hem niet ruilen helaas. Op donderdag 21 maart was mijn geld teruggestort op mijn rekening, dat was dan wel weer snel geregeld. Maar door het gebrek van het verstrekken van juiste info, is mijn Sneakermood wel gedaald tot nul. De bewuste sneakers elders besteld, waren binnen 2 dagen geleverd en voor een prijs die €70,= lager was. Voor mij was dit de eerste maar ook meteen de laatste keer dat ik bij SneakerMood wat heb besteld.

Product goed ontvangen
Product goed ontvangen! Zeer tevreden over de schoenen en de service
Bearbeitungs- u
Bearbeitungs- u. Versandzeit dauert sehr lange. Am 05.03. bestellt und richtig versendet erst am 18.03.
Best Sneaker supplier
Best Sneaker supplier.
I was thinking to buy the size 38, but Joel helped with advice to take the size bigger.
It fits perfectly!!
Will for sure order more
Mooie moeilijke verkrijgbare sneakers vindt je hier
Mooie sneakers die moeilijk verkrijgbaar zijn. Duidelijke site. Goeie foto's en eenvoudig te bestellen. 2 minpuntjes. Sneakers zijn er prijzig en de informatievoorziening (verzending) is er niet (dwz je krijgt orderbevestiging maar 10 dagen later krijg je een halve dag voor ontvangst een trackcode). Je hoopt dus in die tussentijd dat transport maar goed gaat.
Zeer goede YEEZY schoenen en origineel
Zeer goede YEEZY schoenen en origineel
Top he
Schoenen besteld
Schoenen besteld, precies 8 werkdagen op gewacht. Uiteindelijk heel blij mee!
Betrouwbaar - prachtige sneakers
Ben zeer tevreden over de prachtige Adidas sneakers. De afbeeldingen op de website komen overeen met het geleverde product. De levering duurde langer dan verwacht: 21/02 besteld, 02/03 geleverd. De bestelling was blijven hangen bij Post.NL Communicatie hierover via de mail met Joël verliep goed. Betrouwbaar verkooppunt.
Always great service and fast…
Always great service and fast delivering/picking up!

Geen aanrader
Jammer dat er op de site geschreven word verzending binnen 5 tot 8 dagen.
13 februari schoenen besteld, meerdere malen via de app contact gehad, komt wel een reactie maar moet wel meerdere berichten sturen.
Ondertussen track en trace code gehad maar blijkt dat het pakket nog niet afgegeven is bij post nl punt. Hierdoor blijft de melding “uw pakket is nog niet ontvangen en/of gesorteerd door post nl” staan. Contact gehad met post nl die bevestigen dat pakket nog niet ingeleverd is.
Erg vervelend als je op schoenen zit te wachten die je voor een gelegenheid besteld, deze week afwachten of ze binnen komen…
Uiteindelijk weer contact gezocht krijg je bericht ja we gaan onderzoek starten bij postnl, je geld word terug gestort.
Ondertussen zijn de schoenen uitverkocht, verwacht dat ze altijd al uitverkocht waren… ik ga er niet meer bestellen.
Geschreven na reactie sneakermood
Frappant dat jullie nu meteen reageren , en ik op whatsapp meerdere vraagtekens moest sturen.

Sneakermood is top!
Goede service en duidelijke communicatie. Top!
Mooie schoenen
Mooie schoenen, betrouwbare site,duurde alleen 13 dagen voor ik ze binnen had,kan gebeuren
Thrilled with my online shopping…
Thrilled with my online shopping experience at SneakerMood B.V. ! The website's layout is user-friendly, making it a breeze to navigate through an extensive and up-to-date collection of sneakers. The detailed product descriptions and high-quality images gave me confidence in my choices. The checkout process was smooth, and the delivery was prompt, exceeding my expectations. I appreciate the attention to detail in packaging, ensuring my sneakers arrived in perfect condition. The customer service was responsive and helpful when I had a query. Overall, SneakerMood B.V. delivers not just sneakers but a top-notch online shopping experience. Highly recommend to fellow sneaker enthusiasts!
Top service
Zeer tevreden over de service. Via whatsapp makkelijk te benaderen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Sneakers werden binnen 2 dagen en in goede staat geleverd. Zeker aan te raden

Vastaus yritykseltä SneakerMood B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.