Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Product informatie is niet helemaal volledig helaas. Bij een dimmer is de type dimmen eigenlijk best wel van belang, dus bij de productinfomatie aangeven of het afsnijding of aansnijding is van flink belang. Verder heeft de levering een dag langer geduurd, echter had dit weinig te doen met de verzending. Zaterdag bestellen was helaas pas woensdag in huis, maar nog wel op tijd natuurlijk. Dit had in dit geval te maken met de drukte bij postnl ivm Sinterklaas.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Een fijn en behulpzaam bedrijf die oplossingsgericht werkt en goede produkten verkoopt met een eerlijke prijs.
Niet twijfelen gewoon doen, zeker als je een moderne mooie uitstraling zoekt voor je schakelmateriaal!

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Een super vriendelijke professionele firma met mooie producten, snelle levering en prompte beantwoording van al je vragen. Ik heb al vele malen een bestelling gedaan bij deze firma en altijd met een snelle levering en goed product

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snelle levering en goede prijs voor de dimmer/stopcontact

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Zeer behulpzaam en zeer mooie producten.
Heel jammer dat de slimme schakelaars niet kunnen zonder 0 draad maar begrijp dat een oplossing in de maak is

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Super! Bestelling op tijd geleverd en naar wens. Had zelf wat problemen met installatie maar met whatsapp heel snel en vakkundig geholpen. Ik zou hier als ik weer wat nodig ben weer een bestelling doen.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snelle verzending. Goed meegedacht met oplossing toen er iets niet voorradig was. Goed bereikbaar voor contact. Kwaliteit. Kortom, een aanrader!

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snelle reactie op vragen en duidelijke hulp dn adviezen die het eindresultaat mooier maken. Verder ook in de nazorg top. Wij wilde toch nog een detail later aanpassen en dat was geen probleem. Kortom; mooi product en goede service.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Smartinhuis verkoopt een mooi product en als je vragen hebt, zijn zij snel met een goed antwoord en/of sturen de benodigde informatie toe.
Ik ben er erg blij mee. Een groot deel van het huis zijn met schakelaars/stopcontacten van Smartinhuis ingericht.