Yritys on vastannut
Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Product werkt goed,en zeer snelle levering goede service.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snel en netjes geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Kristal schakelmateriaal heeft een prachtige luxe uitstraling

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail installatie instructies. Top ervaring!

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snelle levering,goede producten die je zelf kan samenstellen. Top!!

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Schakelaars zijn prima,verzending gaat goed en het aansluiten is makkelijk te doen.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de dimmer en geen verzendkosten. Na ontvangst gebeld door Tim voor instalatie advies. Alles werkt nu zoals het hoort. Vindt dit een prima service van Smartinhuis en geeft mjj een tevredenn gevoel. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
erg makkelijke website, goede producten, zeer snelle levering

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Erg snel in huis, duidelijkheid is groot met goede links naar gebruiksaanwijzingen in tekst en in video.
Aangesloten en werkt perfect, slimme dimmer en een stopcontact

Top producten
Ruime keuze en fijn dat er zoveel kleuren zijn
Bezorging echt super snel

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Alweer een bestelling gedaan bij smartinhuis.
Van begin advies gevraagd (bedankt Tim).
Daarna een snelle verzending van de items.
En het werkt weer geweldig snelle installatie en degelijk materiaal.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Heel snel geleverd en het schakelmateriaal/ thermostaat zien er prachtig uit.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Duidelijke website, artikelen duidelijk omschreven en een mooi ogend product. Snelle levering.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Snelle levering en juiste omschrijving. Product(en) nog niet gebruikt maar wel al gekocht voor een verbouwing.