Na een niet passende dimmer en slechte revieuw van mij, door Tim gebeld. Zaken besproken aangaande de dimmer, Tim heeft voor een andere passende dimmer geadviseerd. Deze opgestuurd met korting op de... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Proces van bestellen en levering verliep soepel en transparant. Ik werd goed op de hoogte gehouden en het werd de dag erop al geleverd. Producten waren professioneel verpakt en ik kreeg per mail insta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Eerste keer product ontvangen, Kwaliteit is top, design ook. Had een kleine Barst in me voorkant van me glazen stopcontact. Verkoper gecontact, binnen paar dagen zonder moeilijk gedoe een nieuwe ge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snelheid van leveren (eerste levering was een paar dagen later, echter, dit was het gevolg van de vertraging ontstaan bij de koeriersdienst). Heldere uitleg m.b.t. installatie en vermogen (watt) en m... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Het bedrijf is moeilijk bereikbaar en het duurt erg land voor de artiesten worden bezorgd

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Het was een hele puzzel om uit te vinden hoe de schakelaar in het frame moest klikken.
Een technische tekening was op zijn plaats geweest

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Krijg geen contact met de klantenservice ik wacht al dagen op een retourlabel

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Producten zoals omschreven, snelle levering, goed verpakt, geïnformeerd over de nalevering.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Eerst bleek het product niet op voorraad, de site gaf dat overigens keurig aan, toch besteld. Ontving toen bericht dat de levering vertraagd was, logisch. Echter toen er nieuwe voorraad bleek te zijn (zichtbaar op de site) werd het product niet verzonden. Na een mailtje ontving ik het product na 2 dagen…

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Product wat is besteld functioneert inmiddels prima en is volledig naar wens. De regel 'voor 20:00 uur besteld de volgende dag in huis' ging in mijn geval niet op. Het heeft er ongeveer 3 dagen over gedaan. Daarnaast was de dimmer zeer eenvoudig aan te sluiten, maar er zat geen handleiding bij de producten. Met diverse handleidingen van andere producten ben ik er enigszins uitgekomen, maar gebruiksvriendelijk was dit niet. Het eindresultaat is overigens wel prima, vooral in de service en levering kan dit bedrijf nog wat verbeteren.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Zeer slecht schakelmateriaal, koop dit niet. Connecties met VD-draad ouderwets en ronduit slecht, zo niet gevaarlijk de draden laten gewoon los. Elke professional zal dit merk niet installeren wordt tevens ook onder andere handelsnamen verkocht op alieexpres.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Goede en vooral esthetisch mooie producten. Goede klantenservice via WhatsApp en voor de juiste service bellen ze je als het nodig blijkt.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Zeer tevreden over het product. Sluit mooi aan, aan onze philips hue producten.
Bezorgen ging snel.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Had verkeerde product besteld telefonisch contact gezocht heel goed gesprek gehad . Het goede product besteld korting gekregen ben zeer goed te spreken hoe alles is verlopen

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
Goede service en hulp via WhatsApp d.m.v. foto's en natuurlijk super mooie producten.
Ik ben er erg blij mee en zou hier zo weer al mijn spullen bestellen.

Vastaus yritykseltä SmartinHuis.nl
De bestelde producten (dimmers en schakelaars) zijn erg prettig en snel geleverd. 1 Dimmer voldeed niet en die werd snel vervangen. Kan gebeuren en daarmee verdient Smart in huis z´n 5e ster, want je merkt pas hoe goed een leverancier is als je een keer tegen een probleem aanloopt.