Behövde ett nytt evighetsfilter till vår Severin Filka kaffemaskin, men beställde först fel och fick göra en ny beställning. Ringde efter kontorstid och fick träffa en supertrevlig säljare som precis... Näytä lisää
Denna brödrost är en sällsynt en. Ni verkar vara den enda tillverkaren som erbjuder både 4 skivor och galler för bullar. Denna modell är något tjockare än den förra modellen (2231), och en aning mer k... Näytä lisää
Kanske lite längre leveranstid än jag förväntat mig, ca en vecka, med tanke på att det på hemsidan stod att varan fanns i lager. Det visade sig dock vid kontakt med dem att lagret var i Tyskland. Var... Näytä lisää
Produkten jag köpte var superbra. Det tog ganska lång tid att få den dock, cirka 3 veckor, p.g.a. problem på lagret i Tyskland. Men det kan ju inte återförsäljaren göra något åt, men tycker då att d... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Severin – Premium för alla För Severin betyder premium många, färgstarka möjligheter. God kvalitet och fantastiska upplevelser blir ännu bättre när man delar dem. Vi tror på en framtid av gemenskap. Vi vill möjliggöra i stället för att begränsa. Vi vill ge människor möjlighet att forma sina liv efter sina egna önskemål. Vi vill förvandla vardagliga rutiner till inspirerande stunder. Det betyder inte lyx som bara ett fåtal har råd med, utan en livsstil som är överkomlig för alla, som inspirerar och som överträffar förväntningarna. Vi omdefinierar "premium", gör bra saker överkomliga och banar väg för mer kvalitet för alla – idag och i framtiden: HELLO POSSIBILITIES
Johanneslundsvägen 12, 194 61, Upplands Väsby, Ruotsi
- 0812137407
- severinshop@severin.se
- severinshop.se
On vastannut 16 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Feel like the quality on the…
Feel like the quality on the Multihackare till stavmixer ZB 5565 could have been better. The lid was a bit tricky to get on.

Vastaus yritykseltä Severin Svenska AB
Dålig kvalitet på Filka Helautomatiska…
Dålig kvalitet på Filka Helautomatiska kaffebryggare. Flera har varit defekta och gått sönder efter ett år.

Leveransen tog tyvärr tid
Även om leveransen tog tid. Multihackare var slut hos leverantören. Fick jag väldigt trevligt bemötande av kundtjänst. Så nära fem av fem stjärnor i betyg.

Vastaus yritykseltä Severin Svenska AB
Även efter bara några veckor brödet…
Även efter bara några veckor brödet blir ojämn rostat och vi måste höja inställningen för att få samma röstgrad. Samma sak hade vi med samma modell förut
Snabbt svar och bra service
Produkten känns ännu bättre än den…
Produkten känns ännu bättre än den förra, ägg kokaren, snabb leverans.
Har beställt tidigare också och det har fungerat bra. Fick varan snabbt.
Känner att man kan lita på dem.
Fantastisk maskine med god service
Vi har en fuldautomatisk Filka Severin kaffemaskine, som vi er meget glade for. Efter knap 2 år, gik lukkemekanismen i vores Bean container i stykker. Efter en mail og en dialog med Severin, har vi fået tilsendt en ny Bean container. Rigtig god service 👍
Kim Lyster, Svendborg i Danmark
Långsam och sämre funktion än de 2…
Långsam och sämre funktion än de 2 tidigare jag haft.