Reklamerade en Microvågsugn för några veckor sen och jag fick väldigt snabb återkoppling/service. Micron kunde inte lagas och den hade utgått från tillverkaren så jag blev erbjuden att välja ut en ny... Näytä lisää
Köpte en diskmaskin helintegrerad, en mycket trevlig person ringde upp mig för att dubbelkolla så att den passar mitt kök, vilket den gjorde, leveransen var mycket bra med, chauffören ringde 30min inn... Näytä lisää
Allt gick mycket bra. Jag var runt på nätet och tittade på en kyl/frys. Och Enemo var butiken som hade lägst pris. (T.om Tretti kunde inte ens prismatcha) Beställde och betalade med Klarna. 3 dagar... Näytä lisää
Hade aldrig hört talas om bolaget innan diskmaskinen gick sönder och jag behövde hitta en ny. Tyckte det säg skumt ut med så lågt betyg på prisjakt men att köpa samma maskin för 4000 kr mindre (14 vs... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Ljungadalsgatan 10, 35112, Växjö, Ruotsi
- 0770-27 27 97
- info@enemo.se
- enemo.se
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bra pris och snabb leverans.
Bra pris och snabb leverans.
Allt fungerade väl!
Bra pris, leverans som utlovat och utmärkt kundsupport!
Prisvärd spishäll
Prisvärd spishäll. Snabb leverans till rimlig kostnad. Allt fungerade rakt igenom väldigt bra. Mycket nöjd med spis och företaget.
Snabb leverans och ett bra pris på…
Snabb leverans och ett bra pris på varan jag köpte
Inga anmärkningar
Snabb och bra leverans. Enkelt att beställa och betala
Enkelt att beställa och en snabb…
Enkelt att beställa och en snabb leverans
Bra kampanjpris på tvättmaskin
Bra kampanjpris på tvättmaskin, tranport och leverans fungerade perfekt.
Snabbt och smidigt
Trygg affär
Bra utbud. Informativ hemsida. Trygg köpupplevelse
Bra leverans och service
De levererade paketet tidigare än vad de själva uppskattat och uppdaterade oss under hela tiden 👍 Vi har inte provat själva produkten ännu, men allt ser ok ut vid första blick.
Det gick snabbt att få varan.
Det gick snabbt att få varan.
Mycket bra priser
Mycket bra priser, snabb och smidig leverens. Tack!
Enemo, Tretti och Whiteawey är samma företag med falsk konkurens och falska kampanjer
Jag försökte på nätet hitta en bra och billig damsugare fredag sent på kvällen 31/10. Fastnade på kampanj erbjudande från Enemo eftersom de hade 800 kr billigare jämfört med konkurenterna Tretti och Whiteaway. 1890 kr är mycket bättre än 2690 kr och omkring 23.00 gjorde beställning samt swischde 1890 kr direkt.
Nästa dag lördag var slut på kampanjen från Enemo och hos dem priset gick tillbaka till 2690. Men en av konkurenter startade istället exakt samma erbjudandet med 800 kr rabatten.
Det var lite konstigt och vid fördjupade sökningar upptäckte att de tre företag i verkligheten är ett företag med tre namn. 800 kr rabbat fanns aldrig.
Jag fick inte bekräftelse för min beställning och ringde kundtjänst Enemo lördag förmiddag. Trodde först att mina pengar ska helt försvinna och att det är falska uppgifter Enemo hade på nätet.
Jag frågade direkt det jag ville veta och frågade vad gäller om jag avstår och ångrar köp. Det var suddigt svar att det kan kosta 50 kr om jag öppnar paket och returnerar.
10 minuter efter samtal kom meddelande från Enemo att beställningen är godkänd och betalt.
Ringde igen kundtjänsten och var 100% klar att ångrar köp och helst vill undvika retur avgift. Det var godkänt och lite senare skriftligt bekräftad. Att jag ska strunta i informationer som ska senare komma automatiskt. Retur för beställd vara skulle vara snabb eftersom betalning var via swisch och allt enligt kundtjänsten från lördag 01.11.
Det hela slutade så att jag ringde måndag och tisdag flera ggr att be om mina pengar.
Enligt Enemo skulle jag få inbetallning på mitt konto först om 14 dagar pga min bank. De skickade skriftligt meddelande om just 14 dagar som mina pengar ska vara synliga på mitt konto.
Ringde min bank och fick helt annat svar, det stämmer inte alls.
Ringde Enemo igen och plötsligt ska pengar betalas ut samma dag. Det var som lovades men Enemo tog någon avgift på runt 50 kr för retur. De på Enemo hävdar att paket till mig var klar redan fredag 23.00. Vem jobbar så sent på natten att skicka ett paket? Men meddelande från lördag 01.11. 25 kl 12.30 från Enemo till mig visar att det stämmer inte med sanningen. Varför anställda vid kundtjänst ljuger och avsiktligt gjorde extra kostnad för mig genom att packa och skicka damsugare när det var redan avbeställd?
Jag vill varna alla som kommer i kontakt med Enemo, Tretti och
Whiteawey att det är samma företag med falsk konkurens och falska kampanjer.

Vastaus yritykseltä Enemo
lätt att beställa
lätt att beställa, bra pris på rea, ok leverans till uthämtningsställe. köpte 2 st avfuktare som fungerar som förväntat
Jag hittar inte förfallodatum och …
Jag hittar inte förfallodatum och OCR-nummer på fakturan
Varan motsvarade min förväntan
Varan motsvarade min förväntan. Bra pris!
Beställde två kylskåp - Helt nöjd
Beställde två kylskåp. Bra kommunikation både via webbsidan och per telefon. Leverans och installation fungerade smidigt. Hoppas nu att kylarna har samma kvalitet som Enemo.