Saanut 5/5 tähteä

Jag har köpt fåtöljen Ekenäs i juli och fått den levererad hem. Försäljaren var mycket kunnig och bra att ha att göra med. Leveransen fungerade mycket bra och jag kunde bestämma en tid som passad... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Om du vill ha en särskild klädsel eller dylikt, får du hjälp här. VDn rycker in som kundtjänst:) Leveransen (en riktigt tung soffa) bars in av supertrevliga grabbar som jobbade på Severins (inge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sökte online hos många möbelaffärer efter en möbel som är slut hos tillverkaren. Severins svarade snabbt att de hade en på lager och levererade den lika snabbt. Nästa gång jag söker en möbel kommer... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte ett skoställ på hemsidan under hösten som inte motsvarande förväntningarna. Ville returnera skostället men VD svarade att de inte var intresserade att ta emot min retur trots gällande distansköp... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Olohuonekalusteiden myynti

Yrityksen kirjoittama

Severins.se – Kvalitetsmöbler med känsla för stil och service Severins.se är en svensk möbelbutik med rötter som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Med två fysiska butiker i Jönköping och Halmstad, samt en modern och inspirerande e-handel, erbjuder Severins ett noggrant utvalt sortiment av möbler och inredningsdetaljer för dig som värdesätter kvalitet, design och personlig service. Oavsett om du söker en ny soffa, ett matbord för hela familjen, eller smart förvaring med stil, hittar du produkter från både välkända varumärken och unika formgivare. Fokus ligger på hållbarhet, komfort och estetik – möbler som ska hålla över tid både i funktion och uttryck. Att handla på Severins.se är tryggt och enkelt. Webbplatsen är lättnavigerad, med tydlig information, inspirerande bilder och möjlighet att få personlig hjälp via både chatt, mejl och telefon. Leveranser sker smidigt direkt till dörren, ofta med inbärning, vilket gör hela köpupplevelsen bekväm från start till mål. Severins.se passar både dig som inreder ditt hem med omsorg och dig som söker det där lilla extra till kontoret eller sommarhuset. En möbel från Severins är inte bara ett köp – det är en investering i kvalitet och stil.

4,3

On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Undermålig kvalité och bemötande

Jag köpte ett skåp för 8500 kr. När det kom så hade det en krosskada inuti, diverse andra ytskador, benens trä var missfärgat, skruvar inte ordentligt iskruvade och när skåpet levererades så ställdes det ner på ett sätt så att mitt nyslipade hallgolv repades. I min kontakt med Severins upplevde jag en brist på ansvarstagande och ett arrogant bemötande. Som svar på att mitt hallgolv repats fick jag till exempel att "95 % av alla möbler levereras utan möbeltassar", goddag yxskaft. Där hade minst en ursäkt varit på sin plats. När vi började diskutera hur vi skulle göra och om jag skulle köpa skåpet till ett lägre pris slutade Severins efter ett par mail att svara. Efter två veckors tystnad fick jag skriva igen och blev till slut erbjuden skåpet för ett pris som jag tyckte var för högt men som jag accepterade då skåpet tydligen inte går att få tag i någon annanstans och jag gillar designen. Apropå arrogans så fick jag inget svar på mitt sista mail utan fick reda på att vi kommit överens genom en uppdaterad faktura-notis från Klarna.

7. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
severins.se-logo

Vastaus yritykseltä severins.se

Hej Jimmy,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi beklagar att du upplever bemötandet som bristfälligt.
När det gäller möbeln anser vi dock att vi har erbjudit en rimlig kompensation för de skönhetsfel som fanns, i form av ett avdrag på 4 000 kr.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin