Voor de tweede keer besteld omdat ik dik tevreden ben over de kwaliteit van zowel de planten als de zorgvuldige verpakking tijdens vervoer. De eerste bestelling betrof 4 appelbes en nu 4 honingbes.... Näytä lisää
Tout était parfait, les plantes correspondent à la description, elles sont en parfaite santé, l’emballage est génial et les délais ont été respectés. Je n’hésiterai pas à refaire appel à cette firme.... Näytä lisää
J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... Näytä lisää
Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.
Professor Zuurlaan 10, 8256 PE, Biddinghuizen, Hollanti
- cs@schramas.com
- schramas.com
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Levering is meer dan 3 werkdagen
Levering is meer dan 3 werkdagen. Maar artikel is goed verpakt en ziet er netjes uit. Jammer dat ze het met DPD versturen, want die laat nogal wat steken vallen.
Bien reçu
J’ai bien reçu mon jujubier dans les temps. Il me parait en bon état et je l’ai planté.
On verra le résultat au printemps.
Merci
Granatapfelbäumchen
Das Bäumchen kam in hervorragendem Zustand an. War alles perfekt.
Prima op tijd geleverd en boom zag er…
Prima op tijd geleverd en boom zag er zeer goed uit..
kwalitatief plantgoed
Via bol een bestelling gemaakt, deze is snel en goed bezorgd. De verpakking was stevig, mijn struikje groter dan verwacht en kwalitatief. Ik ben heel tevreden
Prima bedrijf
Prima bedrijf, goede producten, zeer goed ingepakt. Een aanrader!

Pflanzen Mispel
Pfanzen sehen gut aus guter Preis
Sehr gute Verpackung habe selten so eine gute Verpackung gesehen

3PLANTS MORT

zorgvuldig, prima kwaliteit
Ik heb - als probeersel - een Prunus dulcis 'Ferragnes', amandelboom via Bol bij Schrama besteld. Ik ben niet teleurgesteld, integendeel. Het fraai geënte boompje werd in goede conditie bezoergd, en geheel volgens afspraak. Complimenten!

4 fruitbomen besteld . Topbomen
4 fruitbomen besteld. Zijn in uitmuntende conditie geleverd. Ook de prijs inclusief verzenden was meer dan redelijk. Erg goed verpakt en prima kwaliteit. Een aanrader!

I ordered fruit plants
I ordered fruit plants . It came on time . I was aware of the time it will reach so I waited for the delivery . The packing is super , hence can recommend this . But will have to wait how it will turn out .

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
super produit ,vraiment la qualité…
super produit ,vraiment la qualité allemande ,le top!

Goed verzorgde producten
Goed verzorgde producten, snelle levering en fijne service! Aanrader.

Schnell und unkompliziert!
Vielen Dank gerne wieder!
Schnelle Lieferung, aber es fehlten 4 von 8 bestellten Pflanzen, die auf dem Lieferschein berechnet wurden. Der Kundenservice hat mir sofort geantwortet und in kurzer Zeit die fehlenden Pflanzen nachgeliefert. Pflanzen sind in einem super Zustand angekommen. Alles Perfekt! 👍🏼

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Half of the plants are missing

De planten
De planten waren verzorgd ingepakt.
Zagen er mooi uit.
Benieuwd naar het resultaat volgend jaar.
Robert. (België)

Boompjes online??
Was benieuwd hoe je boompjes online zou kunnen bestellen en hoe ze dan worden afgeleverd. Nou ik kan je zeggen, PRIMA! Keurig verpakt en schadevrij aangekomen. Hoe de boompjes het zullen doen? Ja dat zien we later maar daar heb ik wel vertrouwen in. Werden verstuurd in een grote pot met voldoende aarde en een goed wortelgestel.

Zorgvuldige verpakking
Zorgvuldige verpakking. Afwachten tot het voorjaar. Granaatappelboompje ziet er nu erg slaperig uit.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.