Voor de tweede keer besteld omdat ik dik tevreden ben over de kwaliteit van zowel de planten als de zorgvuldige verpakking tijdens vervoer. De eerste bestelling betrof 4 appelbes en nu 4 honingbes.... Näytä lisää
Tout était parfait, les plantes correspondent à la description, elles sont en parfaite santé, l’emballage est génial et les délais ont été respectés. Je n’hésiterai pas à refaire appel à cette firme.... Näytä lisää
J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... Näytä lisää
Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.
Professor Zuurlaan 10, 8256 PE, Biddinghuizen, Hollanti
- cs@schramas.com
- schramas.com
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Erg goed geholpen door Schrama.
Erg goed geholpen door Schrama.
Was niet hele tevreden keurig een nieuwe boompje gehad met mooie harttak!waarvoor dank

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Fijne bezorging in goede verpakking.
Fijne bezorging in goede verpakking.
Goed uitziende boom en staat al tevreden in de grond.

Goede verpakking
Snelle levering. Goed verpakt. Redelijke prijzen. Bruikbare informatie over planten meegestuurd.
De planten zijn keurig verpakt en op de…
De planten zijn keurig verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Ben benieuwd hoe ze gaan aanslaan maar dat weten we volgend voorjaar pas.
Goede planten
Goede planten, snelle levering!
Blij met de kwaliteit!
Bedankt.
Waardeloze communicatie, maar uiteindelijk kwam het goed
Met de kwaliteit van de producten is niets mis, maar de communicatie is bijzonder slecht. Ik had na levering een praktische vraag: ik had de verpakking al weggegooid, waardoor ik niet meer kon bepalen wat de soortnamen van de boompjes waren. Twee mails gestuurd, twee maal voicemail ingesproken, maar na 1,5 week nog steeds geen enkele reactie. Heel teleurstellend.
Pas na deze review op Trust Pilot kwam Schrama in actie. Rijkelijk laat. Maar oké, mijn vraag is nu beantwoord.

Mooie appelboom
Snel levering, goed ingepakt, mooie boom.
Everything good
Everything good, friendly customer service, quick delivery and even got a honeyberry as a gift with my order!
Snoeischaar
Na het uitblijven van mijn bestelde snoeischaar, contact opgenomen en toen tot mijn grote verrassing de bestelde snoeischaar binnen enkele dagen binnen gekregen in een grote doos, wat schets mijn verbazing zit er ook een plant in de doos met de schaar. Toppie
Een goede plantenkweker
Het is een bedrijf met een zeer grote toekomst als ze zo blijven verder doen en ze geven ook nog eens planten weg als gift
Mooi verpakt en planten zijn Mooi
Mooi verpakt en planten zijn Mooi.
Dankuwel

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Echt een aanrader top bedrijf
Makkelijke website. Bestelling zo gedaan. Het bestelde is heel snel bezorgd. Goede verpakking. Heb een 2x duo perenboom en een 2x trio appelboom besteld.
Werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Snelle en goed verpakte levering
Snelle en goed verpakte levering. Antwoord over verzorging via mail binnen 1 dag. Keurig.
En nu afwachten wat de plant doet in de komende lente…..

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Goede verpakking en volgens afspraak…
Goede verpakking en volgens afspraak geleverd

Le produit est conforme
Le produit est conforme, bien emballé et avec un réseau racinaire en bon état. Je suis donc très satisfaite. J'ai retiré une étoile en raison du service déplorable de livraison par Chronopost qui annonce une livraison le vendredi pour qu'elle n'arrive que le lundi. En plus ils n'ont pas dû tenir compte du sens du colis puisque quelques branches avaient été cassées lors du transport très vraisemblablement.

Tuono Amandelboom -> grote amandelen
We wilden een amandelboom die grote amandelen geeft, en kwamen uit bij de Tuono.
De Prunus dulcis 'Tuono' is een zelfbestuivende amandelboom uit Italië, die bekend staat om zijn grote oogst aan smaakvolle, middelgrote amandelen. Hij bloeit laat. Dus vorst is van minder invloed.
Slechts twee bedrijven in Nederland konden de Tuono leveren. Geappt met Schramas. Ze waren heel behulpzaam. Besteld, en binnen 5 dagen in goede staat ontvangen. Dus, wel aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Recommande pour le moment, plutôt satisfaite
Livraison rapide et soigné... plantes arrivées un peu desséché mais rempoter, en suivant. J'informerai de l'évolution de leurs états de santé.
Satisfaite et recommande pour le moment.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.