Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Näytä lisää
Hurtig levering af ordre. Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt. Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de... Näytä lisää
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering. Og priserne på mikrogrøntfrø er noget mere tilgængelige end hvad man ellers finder rundt omkring.
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Näytä lisää
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Tanska
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Har ledt efter noget at brokke mig…
Har ledt efter noget at brokke mig over, det lykkedes ikke.... Tak
Mangelfuld vejledning
Er egentlig godt tilfreds med varen, alt var med og forsvarligt indpakket. Dog er vejledningen ret forvirrende (selv for min australske svigerdatter) den er på engelsk og nok ikke ligetil for alle. Alså tre stjerne for mangelfuld vejledning

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS
Det leverede var som forventet.
Hurtig levering og godt udvalg
Har købt en gro lampe hvor der kan…
Har købt en gro lampe hvor der kan komme en lysdæmper på, men det har jeg valgt fra. Alligevel hænger der uisolerede ledninger på siden af lampen til det. I salgsteksten står der at man KAN tilvælge en lysdæmper ikke at man SKAL...
Der er heller ikke nogen brugevejledning på dansk
Dog skal siges at der var hurtig levering fra dag til dag.

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS
Fremragende rådgivning på telefon inden…
Fremragende rådgivning på telefon inden køb
Let og hurtigt
Super hurtigt og præcis levering
Super hurtigt og præcis levering. Rimelige priser
Hurtig levering
Produktet var rigtig fint til prisen
Produktet var rigtig fint til prisen. Manualen kunne dog godt trænge til at blive oversat til rigtig dansk

Super hurtig levering 👍
Super forretning for både amatører og proffer
Jeg har købt hos Plantelys.dk / Sunflux 3-4 gange nu, og produkterne er hver gang modtaget hurtigt og i perfekt stand.
Et enkelt produkt (40w grolys panel) begyndte dog at flimre, og et par rækker dioder tændte ikke efter første sæson (under et år).
Jeg sendte en mail, og de sendte et tilsvarende panel tilbage hurtigere end jeg havde tid til at hente den :)
En anden ting der er dejligt hos dem, er at der ikke kun er produkter til de professionelle, men også til dem med lidt mindre økonomi (både anskaffelse og watt forbrug). Og man kan altid se PPFD'en, så man ved hvad man køber modsat mange andre forhandlere.
Tip top forretning som varmt anbefales herfra!
Hurtig respons og levering
Hurtig respons og levering, samt hurtig respons på kommunikation ang. transport skader. Kan varmt anbefale
Super service og godt produkt.
Alt i alt meget tilfreds
Brugbare info på hjemmesiden. Nem betaling. Hurtig ekspedition og levering. Godt produkt. Jeg er meget tilfreds.