Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Näytä lisää
Hurtig levering af ordre. Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt. Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de... Näytä lisää
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering. Og priserne på mikrogrøntfrø er noget mere tilgængelige end hvad man ellers finder rundt omkring.
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Näytä lisää
Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.
Roholmsvej 10K, 6020, Albertslund, Tanska
- mha@plantelys.dk
- plantelys.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering, men....
Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde modtaget pakken. Så tænker jeg fik det andet sendt pga den anden var udsolgt.
Er bare utilfreds at dette ikke blev informeret eller om jeg ønskede at annullere min bestilling.
Mikrogrønt done right
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering.
Vil ikke anbefale
Har spurgt dem til at annullere min ordre på grund af manglende stor størrelse men uden held, fordi jeg har fået pakken i løbet af dagen. Til anden pris hos deres leverandør var cirka 250 kr billigere.

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS
I første levering mangler vare, forsøg på at rette og der mangler stadig vare.
I første levering, havde plantelys glemt at putte kokusmuld (6 stk.) med i pakken.
Jeg ringer til dem og en venlig mand hjælper med at få sendt en pakke med de manglende 6 stk. kokusmuld. - Det er så fint og god service.
Der jeg så modtager pakken, så er der kun 5 stk. kokusmuld i pakken. - Man bliver lidt ærgerlig over at det er så svært at leverer det rigtige.
Jeg gider ikke ringe til dem igen, så de må se den ikke leverede kokusmuld som drikke penge..
Andmeldelsen er lavet med min kones konto
Hilsen Maks Frandsen

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS
Hurtig levering af ordre.
Hurtig levering af ordre.
Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt.
Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de bruges til?

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS
Hurtig levering af gode varer
Helt igennem god oplevelse
God service, hurtig levering og gode produkter 👌🏻
Super kundeservice
Modtog et plantelys der blinkede når man tændte det. Skrev til butikken. De sendte bare et nyt.
Super service. Kan kun anbefales.
Hurtig levering
Hurtig betjening og levering
Hurtig betjening og levering.
Meget fleksibel angående rettelse på ordre.
Hurtig levering
Super virker som den skal