Plantelys ApS Arvostelua 272

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Hurtig levering, men jeg havde bestilt et bestemt produkt og fik tilsendt noget andet, uden at jeg blev informeret omkring dette. Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde... Näytä lisää

Hurtig levering af ordre. Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt. Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de... Näytä lisää

Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering. Og priserne på mikrogrøntfrø er noget mere tilgængelige end hvad man ellers finder rundt omkring.

Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer... Näytä lisää

1. Valaisinliike
  2. Puutarha
  3. Maisemointitarvikkeiden myymälä
  4. Taimitarha

Salg af vækstlys lamper, plante jordmåler, gødning mf.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Hurtig levering, men....

Jeg kunne se på hjemmesiden at den stod som udsolgt efter jeg havde modtaget pakken. Så tænker jeg fik det andet sendt pga den anden var udsolgt.
Er bare utilfreds at dette ikke blev informeret eller om jeg ønskede at annullere min bestilling.

15. kesäkuuta 2026

Mikrogrønt done right

Overskuelig hjemmeside, stort udvalg og rimelig hurtig levering.

15. kesäkuuta 2026

Vil ikke anbefale

Har spurgt dem til at annullere min ordre på grund af manglende stor størrelse men uden held, fordi jeg har fået pakken i løbet af dagen. Til anden pris hos deres leverandør var cirka 250 kr billigere.

4. kesäkuuta 2026

Hej Shitiz

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

For en god ordens skyld vil vi gerne præcisere forløbet: Din ordre var allerede produceret og sendt direkte fra fabrikken om fredagen. Din besked om annullering modtog vi om søndagen, hvor vores kundeservice holder lukket, og mandag morgen var varen allerede på vej til levering. Derfor havde vi desværre ikke mulighed for at stoppe forsendelsen.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at finde varen billigere et andet sted efterfølgende. Priser og kampagner kan dog ændre sig løbende hos forskellige forhandlere. I forbindelse med din ordre blev der desuden aftalt gratis levering, hvilket normalt ikke er inkluderet på denne type levering.

Du har naturligvis haft mulighed for at returnere varen efter gældende returvilkår, men vi forstår, at du ikke ønskede dette, da du oplevede det som besværligt.

Venlig hilsen, Plantelys.dk

Så fint

Så fint, stor forskel på hvor mange informationer der er om produkterne

4. kesäkuuta 2026

Hej Louise

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du overordnet har haft en fin oplevelse hos os. Du har helt ret i, at der kan være forskel på, hvor mange informationer der fremgår på de enkelte produkter, og det arbejder vi løbende på at forbedre.

Vi forsøger hele tiden at gøre vores produktbeskrivelser mere tydelige og brugbare, så det bliver nemmere at vælge det rigtige produkt.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Venlig hilsen, Plantelys.dk

I første levering mangler vare, forsøg på at rette og der mangler stadig vare.

I første levering, havde plantelys glemt at putte kokusmuld (6 stk.) med i pakken.
Jeg ringer til dem og en venlig mand hjælper med at få sendt en pakke med de manglende 6 stk. kokusmuld. - Det er så fint og god service.
Der jeg så modtager pakken, så er der kun 5 stk. kokusmuld i pakken. - Man bliver lidt ærgerlig over at det er så svært at leverer det rigtige.
Jeg gider ikke ringe til dem igen, så de må se den ikke leverede kokusmuld som drikke penge..
Andmeldelsen er lavet med min kones konto
Hilsen Maks Frandsen

13. kesäkuuta 2026

Hej Maks

Tak for din anmeldelse – og tak for din ros af den service, du fik, da du kontaktede os.

Vi beklager selvfølgelig, at kokosmulden ikke var med som forventet i første omgang. Det er irriterende, når man som kunde skal bruge tid på at rykke for en manglende vare, og det forstår vi godt.

For en god ordens skyld vil vi dog gerne præcisere forløbet: Da du kontaktede os, bekræftede du, at du havde modtaget 1 pakke kokosmuld i den første levering, og at du derfor manglede resten. Vi eftersendte derfor de resterende 5 pakker kokosmuld, så det samlede antal blev de 6 stk., der var bestilt.

Når det er sagt, beklager vi, at forløbet har skabt forvirring og givet dig en dårlig oplevelse. Vi tager sagen med internt, så vi bliver bedre til både pakning og tydelig kommunikation ved eftersendelser.

Hvis du stadig mener, at der mangler noget i din ordre, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os direkte – så finder vi selvfølgelig en løsning.

Plantelys.dk

Hurtig levering af ordre.

Hurtig levering af ordre.
Brugermanual mangler - er ikke sikker på jeg har samlet stativer rigtigt.
Der var 2 sorte neoprenlommer med, de var ikke på det billede jeg bestilte ud fra - hvad skal de bruges til?

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS

Tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at leveringen var hurtig.

Vi beklager, at det ikke var tydeligt nok, hvordan spireglasset og stativet skulle bruges. Spireglasset leveres normalt uden trykt brugsvejledning, da det er et forholdsvis enkelt produkt, men vi kan godt forstå, at det skaber tvivl, når der følger dele med, som ikke fremgår tydeligt af produktbilledet.

De sorte neoprenlommer bruges som mørklægning/beskyttelse omkring glassene under spiringen.

Vi tager også din feedback med videre og vil gøre produktinformationen tydeligere.

Hurtig service

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede hurtig service.

Super god kommunikation

Super god kommunikation

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Plantelys ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os rigtig meget at høre, at du oplevede super god kommunikation.