Varen kom frem 23 timer efter den var bestilt, så imponerende leveringstid. Rimeligt anstændigt grolys til pengene. Alt er godt nok sparet væk; ingen on/off knap, ingen instruktionsmanuel eller... Näytä lisää
Veldig god service. God informasjon. Salsrepresentant ringte neste arbeidsdag da jeg hadde glemt å bestille med levering. Avhending fra Norge var jo ikke rett. Raskt og god informasjon for å fikse opp... Näytä lisää
Købte velnok i 2008 20 stk 3x1 watt LED dæmpbar E14 gevind varm hvid som vel nok første man kunne få som kvalitetsmærke! De kostede godt nok kassen men de 16 stk har holdt indtil nu hvor de var ved at... Näytä lisää
SunFlux leverer kvalitets LED produkter til Erhverv og Privat
Roholmsvej 10K, 2620, Albertslund, Tanska
- 43 474 272
- servive@sunflux.dk
- www.sunflux.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Betalte for "til døren" levering
Betalte for "til døren" levering, og fik det sendt til pakkeshop.
Bestilte frø hos Sunflux og modtog dem…
Bestilte frø hos Sunflux og modtog dem allerede dagen efter via pakkepost. Forsvarligt emballeret og intet var beskadiget. Hurtig levering og god service – klart anbefalelsesværdigt.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. God kvalitet, god service og nem at komme i kontakt med.
God kundeservice og gode produkter
God kundeservice - hjalp mig hurtigt og venligt, da jeg havde skrevet forkert adresse på bestilling. Godt produkt - LED rør fungerer perfekt og var let at hænge op.
Meget positivt overraskede over LED grolyseffekten
Vi har købt 2 stk. 100 W Quantum board LED grolys plader for at holde liv i kafir-lime og andre planter vi holder særligt af hen over vinteren. Til vores store glæde får planterne nye skud og klarer sig generelt rigtig godt. Vi fik også rigtig god vejledning i forbindelse med vores køb og kan kun anbefale forhandleren, som også har siden plantelys.dk
Super service.
God service aø
Nemt og handle hos Sunflux
Nemt og handle hos Sunflux. Hurtigt: Sender, svare, handle.
Pesonale venligt.. kvalitet produkter,
Tilfreds
Modtog vare indenfor tidsramme i god behold, så 100% tilfreds. Tiden vil vise om varmemåtten hjælper med at få mine carolina reaper frø til a spire lidt hurtigere.
God service.
Gode produkter
konkurrence dygtige priser.
Og en utrolig know-how.
Ualmindelig god vejledning i hvilke…
Ualmindelig god vejledning i hvilke pære, jeg skulle anvende.
Samtidig blev jeg oplyst om, at den pære jeg troede, jeg skulle bestille var udgået.
De nye pære er endnu ikke anvendt. Venter på hjælp udefra til at sætte dem op på badeværelset.
6 stjerner herfra!
6 stjerner herfra!
Bestilte torsdag. Tidlig fredag fik jeg besked om at min bestilling var sendt. Lørdag modtog jeg pakken. Desværre var der sket en fejl. Jeg havde bl.a. bestil 2 x 5 stk bambusmåtter. De havde overset “5 stk” og havde kun sendt 2 stk med. Jeg skrev en mail da jeg kom hjem med pakken lørdag. Søndag fik jeg svar mail. De beklagede meget og ville sende mig 10 stk (i stedet for de resterende 8 stk jeg havde refereret til i min mail)!!
Rigtig fine varer! Super hurtig ekspedering! Og uovertruffet god service!
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der!
-så helt klart 6 stjerner herfra! Selvom det kun er muligt at give 5…
Hurtig levering af den ønskede vare 😊👍
Var i tvivl om produktet jeg købte…
Var i tvivl om produktet jeg købte kunne anvendes som planlagt. Skrev til firmaet. Fik meget hurtigt svar. Rigtig god service. Med hurtig levering af produkter . 😃