Bestilte en rød rygsæk til barnebarnets hund. Efterfølgende fik jeg en besked, hvor Petnet beklagede, at den pågældende farve var udsolgt. De tilbød mig en rygsæk i en anden farve eller pengene r... Näytä lisää

Jeg købte fornyligt en flexline og et halsbånd med lys. Halsbåndet viste sig ikke at virke, og pengene blev med det samme sendt retur. Ejeren af Puppipaws var så sød at gøre mig opmærksom på, at be... Näytä lisää

Selvom der var lidt længere leveringstid end forventet, er jeg ovenud tilfreds. Jeg fik løbende besked om hvornår jeg kunne forvente leveringen. Og min hund elsker sin nye bold fra KONG 🦮

1. Lemmikkieläintarvikekauppa

Petnet.dk er en virksomhed, der specialiserer sig i udstyr og tilbehør til hunde og katte. Vi tilbyder produkter i høj kvalitet, god og personlig kundeservice og hurtig levering, samt let returnering, hvis du ikke er tilfreds. Vi har altid gode tilbud på udvalgte produkter, som du kan se på vores webshop.

4,7

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fin pris - dårlig kvalitet

Fin pris og levering som lovet. Kvaliteten af sengen var ikke som håbet, men jeg har fået en rigtig fin service i forhold til at returnere varen. 5 stjerner for service, men 4 pga kvaliteten.

27. elokuuta 2023
Petnet-logo

Vastaus yritykseltä Petnet

Hej Nynne

Jeg beklager meget at du har fået leveret en hundekurv / donutseng som ikke er i orden, for der må selvfølgelig ikke være skarpe genstande i den, heller ikke selv om det er den billigste kvalitet du har valgt at købe.

Vi sender en pakkelabel til dig på e-mail , så du kan returnere den defekte donutseng til os og du vælger selv om nu vil have en anden tilsvarende tilsendt, eller om du ønsker at få dine penge tilbage.

Vi har altid 14 dages fuld returret på vore produkter og står selvfølgelig også ret for fejl og mangler, men vil helst have en sådan henvendelse direkte på mail eller telefon, så vi kan afhjælpe problemet hurtigst muligt.

Med venlig hilsen

Frederik Bylling

Petnet.dk
Tlf. 76201650
Info@petnet.dk

Gode ting til rimelige priser jeg blev…

Gode ting til rimelige priser jeg blev overrasket over på de ting je skulle have hvor stor prisforskel der er i Alm dyrebutiker og petnet , selv om det var præcis de samme ting jeg søgte på i de forskellige butikker ! Dejligt der stadig findes dyrebutiker der ikke tager overpris , tak for jer

9. heinäkuuta 2023

Hurtig levering

Jeg købte en rygsæk med plads til min hund om fredagen og jeg modtog den om lørdagen. Super hurtig levering og så var der endda også smagsprøver på hundekiks med. Tak for en nem og hurtig handel!

8. heinäkuuta 2023

Problemfri returnering

Måtte returnere varen fordi den ikke levede op til mine forventninger. Alt er gået så fint mht kontakt til Petnet og vejledning til returnering.

23. huhtikuuta 2023