Vi har været meget tilfredse med K2 Entreprise. Vi fik lavet det arbejde som var aftalt, til den pris som var aftalt, til den tid som var aftalt. De håndværkere som kom ud var flinke og underv... Näytä lisää
Rigtig god oplevelse fra start til slut. Servicen var helt i top, alle aftaler blev overholdt, og arbejdet blev udført både professionelt og rigtig pænt. Der var god kommunikation undervejs,... Näytä lisää
Fantastisk service og virkelig god oplevelse! Jeg har kun gode ting at sige om K2 Enterprise. De er professionelle, hjælpsomme og går virkelig op i at levere et godt stykke arbejde. Man føler sig try... Näytä lisää
K2 Entreprise ApS er en autoriseret VVS- og gasvirksomhed med base i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra mindre reparationer og serviceopgaver til større installationer og renoveringsprojekter. Vores mål er altid at levere en løsning der er fagligt korrekt holdbar og tilpasset den enkelte kundes behov. Hos os lægger vi stor vægt på kvalitet ordentlighed og god kommunikation. Vi ved at VVS- og gasarbejde kræver tillid og derfor prioriterer vi at være tydelige i vores rådgivning realistiske i vores tilbud og grundige i vores udførelse. Vi møder vores kunder med respekt og sørger for at arbejdet bliver udført professionelt og ansvarligt fra start til slut. Vi udfører blandt andet installation og service af gulvvarme almindeligt VVS-arbejde i bolig og erhverv gasinstallationer fejlfinding udskiftning af armaturer toiletter radiatorer rørarbejde samt andre tekniske løsninger inden for vores fagområde. Uanset om opgaven er lille eller stor går vi til den med samme seriøsitet. K2 Entreprise ApS bygger på praktisk erfaring stærk faglighed og et ønske om at levere et resultat vores kunder kan være trygge ved. Vi tror på godt håndværk ærlig dialog og løsninger der holder i længden. Når du vælger os får du en samarbejdspartner der tager ansvar og som ikke går på kompromis med kvaliteten.
Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De er dygtige og effektive- kommer hurtigt og er flinke!

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Vi har været meget tilfredse med K2 Entreprise.
De håndværkere som kom ud var flinke og undervejs var der en god dialog gennem hele forløbet. Der var også et par uforudsete ting undervejs, de blev løst uden det gik ud over tid/økonomi.
Fik lavet vand og afløb til nyt køkken-alrum, demontering af gas og vand til eksisterende køkken plus diverse.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Der var god kommunikation undervejs, og man kunne mærke, at der blev lagt vægt på at levere et ordentligt stykke arbejde. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale virksomheden til andre.
Tak for rigtig god service!

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Ærlig og god service. K2 har forvandlet mit badeværelse fra dystert og kedeligt til mere moderne og lyst look. Ligesom jeg vil have det.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
God og hurtig service. Alt blev lavet som aftalt, og jeg er rigtig tilfreds. Kan klart anbefales 👌🏾

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Jeg kan varmt anbefale denne VVS’er! Jeg har været utrolig tilfreds med både servicen og det arbejde, der blev udført. Fra første kontakt var kommunikationen rigtig god, og jeg oplevede en meget professionel, venlig og imødekommende service.
Arbejdet blev udført hurtigt og grundigt, og der var styr på tingene hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og i at give kunden en god oplevelse.
Jeg er virkelig glad for resultatet og vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for en VVS’er fremover

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Fantastisk service og perfekt udført arbejde
Brahim ankom præcis som aftalt og leverede et perfekt stykke arbejde. Kommunikationen var rigtig god hele vejen igennem, og han var både venlig, professionel og imødekommende.
Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale firmaet til andre.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Super god og professionel service. Arbejdet blev udført grundigt og ordentligt, og der var god kommunikation hele vejen igennem. Man kan mærke, at der er styr på faget, og der blev ryddet pænt op efter arbejdet. Meget tilfreds og kan klart anbefale K2 VVS til andre.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Super service flinke mennesker i det firma alt spiller bare de er meget grundigt og super til det de laver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Fantastisk service og virkelig god oplevelse!
Jeg har kun gode ting at sige om K2 Enterprise. De er professionelle, hjælpsomme og går virkelig op i at levere et godt stykke arbejde. Man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen igennem, og kvaliteten er helt i top. Kan varmt anbefales til andre! 🙌🏼

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
De kom hurtigt og løste opgaven til vores fulde tilfredshed. Venlige, god kommunikation og kompetente. Virkelig godt firma

Fantastisk arbejde
De kom til tiden og fuldførte et flot styk arbejde
Kan klart anbefales

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Very good service, value for money and customer care, I really recommend them to anyone needing VVS service in greater Copenaghen area

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Brahim var meget professionel og udførte opgaven hurtigt, effektivt og præcis som aftalt. Kan klart anbefale K2 Enterprise ApS

Jeg kan varmt anbefale Brahim og hans team. 🤗
Der var en professionel besigtigelse af opgaven, og Brahim var nem at komme i kontakt med under hele forløbet. Opgaven blev udført meget tilfredsstillende af en dygtig VVS’er, og alle aftaler blev overholdt.
Jeg fik blandt andet lavet nedtagning af gasmåler og gasrør samt nedtagning og opsætning af nye radiatorer. Alt arbejdet blev udført rigtig flot og professionelt.
Når man aftaler en tid, så kommer de til tiden – faktisk på slaget. 👍
Superfint arbejde og god service. Jeg kan varmt anbefale dem! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Professional and smooth communication and happy with the work done.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Proffessionel besigtigelse af opgaven, og Brahim var nem at komme i kontakt med undervejs i forløbet. Opgaven blev udført meget tilfredsstillende af en dygtig vvs'er. Alle aftaler blev overholdt.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
K2ep er min go-to VVS-virksomhed. Jeg har fået virksomheden til at udføre flere opgaver, herunder installation af vaskemaskine og opvaskemaskine.
Kommunikationen er altid hurtig og nem, arbejdet udføres professionelt, servicen er i top fra start til slut, og priserne er rimelige. Brahim er meget hjælpsom og god til at kommunikere, og han sørger altid for at forstå mine behov og beskrive opgaverne grundigt. Samtidig er hans medarbejdere professionelle, venlige og høflige.
Jeg er meget tilfreds med K2ep og kan varmt anbefale virksomheden.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Rigtig nem at kontakte og koordinere med og et flot resultat, hvor jeg heller ikke skulle tænke på indkøb af materialer. God og venlig service fra start til slut.

Vastaus yritykseltä K2 Entreprise ApS
Jeg har haft firmaet ude til to forskellige opgaver.
1 opgave var fjernelse og afpropning af naturgas rør. Selve afpropningen er fint lavet. Men da jeg kom hjem, kunne jeg se de har lavet hul i væggen ind til mit soveværelse, det kan ske når man arbejder, men at jeg ikke bliver fortalt og selv skal finde ud af, at der er lavet skade synes jeg er for dårligt. Jeg fik 500 kr i kompensation for ulejligheden.
2 opgave:
Her skal de sætte rør i køkkenet fra badeværelset ind i væggen og tilføje en pexdåse. Alt er aftalt telefonisk med en som talte fint dansk. Da han kommer virker han uforstående overfor, hvad han skal og bliver ved med at spørge, hvad der skal ske, på et sprog som er en blanding af svensk og engelsk - totalt uforståeligt. Efter endt arbejde skal min far lave køkkenet færdigt, men spotter, at der ikke er sat en pexdåse på, hvilket gør installationen ulovlig. Vi tager kontakt til dem og de kommer og udbedre arbejdet. Igen vil de give 500 kr i kompensation, til trods for at de har udført en installation ulovlig og det er mig selv, igen, som gør opmærksom på det og skal yderligere vente 3 uger med et færdigt køkken, fordi de skal komme og lave det lovligt. Første gang var 500 fint, men anden gang er det simpelthen for sølle, at forsøge at spise mig af med 500 kr på en så dyr regning for et først ulovligt udført arbejde.
Så hvis ikke i ønsker, at skulle dobbelttjekke installationen for at være sikker på det er lovligt, så vælg nogle andre end dette firma.
OPDATERING:
Efter denne anmeldelse kontaktede firmaet mig, fordi de godt kunne se det ikke var rimeligt. De krediterede yderligere 2500 af regningen. Hvilket jeg er glad for.